Jučerašnjim danom, jednom nogom smo zakoračili u bull-market, još ovih dana ulazimo i drugom nogom kao potvrda dugoročnog trenda.
pišeš gluposti, rastemo već 2 mjeseca, a to što si ih ti prespavao to je samo tvoj problem!
[/quote]
Potrebno je napraviti distinkciju između oporavka i bull-marketa. Kao što sam jutros naveo, a tijekom dana potvrđeno, probivši granicu od 2100 bodova tehnički smo zakoračili i drugom nogom u bull-market, što znači dugotrajni uzlazni trend s povremenim korekcijama.
O razini komunikacije, tipičnu za periferna civilizacijska područja, u bespućima ljudskog uma, gdje je deficitaran kućni odgoj i asocijalnost obiteljskog kruga normalna pojava, a ćevapi i pivo sinonim za vrhunac ljudskog duha, neću bespotrebno gubiti vrijeme.
O razini komunikacije, tipičnu za periferna civilizacijska područja, u bespućima ljudskog uma, gdje je deficitaran kućni odgoj i asocijalnost obiteljskog kruga normalna pojava, a ćevapi i pivo sinonim za vrhunac ljudskog duha, neću bespotrebno gubiti vrijeme.
[lol] [thumbsup]
mi bi trebali doći na 2500-2800 da bi smo se izjednačili sa EU i USA…..
meni je puno bitnije da je BDI krenuo snažno up, opet je krenula svjetska trovina robom koja je bila potpuno zamrla….
Molim nekoga tko prati pojedine OIF-ve da mi odgovori na pitanje: Da li si ti isti krenuli dokupljivati dionice koje su već od prije imali od portfelju ?
Veoma zahvalan na točnom podatku !
Joj da mi je viditi crobex u crvenom da završi dan, pa oćeli se to ikada više desiti.
hocemo kladusu, sljedecih 19 dana nece
Približavamo se Motušićevu dnu, a dotle treba rasti još preko 50 % !!!
Već se danas vidi koliko je šupalj ask, a tek sutra .. ? [wink]
može jedno pitanjce za poznavaoce brojki.. koliki bi bio Crobex da je HT na 280 recimo..
može jedno pitanjce za poznavaoce brojki.. koliki bi bio Crobex da je HT na 280 recimo..
recimo oko 2626 bodova
pofuk
hvala, doktore Pofuk
hvala, doktore Pofuk
nema na cemu
hvala Vama
medjutim moram napomenuti da sam dobar poznavaoc brojki ali nemojte molim Vas to uzimati za ozbiljno jer nemam pojma o crobexu(sto sam konacno i dokazao vise puta)
i ako nije tesko,tj.ako smem da Vas zamolim da me ne titulirate i ja sam pofuk a ne Pofuk
pofuk