Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučerašnjim danom, jednom nogom smo zakoračili u bull-market, još ovih dana ulazimo i drugom nogom kao potvrda dugoročnog trenda.

pišeš gluposti, rastemo već 2 mjeseca, a to što si ih ti prespavao to je samo tvoj problem!
[/quote]

Potrebno je napraviti distinkciju između oporavka i bull-marketa. Kao što sam jutros naveo, a tijekom dana potvrđeno, probivši granicu od 2100 bodova tehnički smo zakoračili i drugom nogom u bull-market, što znači dugotrajni uzlazni trend s povremenim korekcijama.
O razini komunikacije, tipičnu za periferna civilizacijska područja, u bespućima ljudskog uma, gdje je deficitaran kućni odgoj i asocijalnost obiteljskog kruga normalna pojava, a ćevapi i pivo sinonim za vrhunac ljudskog duha, neću bespotrebno gubiti vrijeme.

O razini komunikacije, tipičnu za periferna civilizacijska područja, u bespućima ljudskog uma, gdje je deficitaran kućni odgoj i asocijalnost obiteljskog kruga normalna pojava, a ćevapi i pivo sinonim za vrhunac ljudskog duha, neću bespotrebno gubiti vrijeme.

[lol] [thumbsup]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

VIRO je gotovo najbolja kupnja ovih dana.

Šta će ti ono "gotovo"? [smiley]
[/quote]
gotovo jer nije ni među 3 najbolje [smiley]

Oportunist, ova ti je dobra [thumbsup]

mi bi trebali doći na 2500-2800 da bi smo se izjednačili sa EU i USA…..

meni je puno bitnije da je BDI krenuo snažno up, opet je krenula svjetska trovina robom koja je bila potpuno zamrla….

Molim nekoga tko prati pojedine OIF-ve da mi odgovori na pitanje: Da li si ti isti krenuli dokupljivati dionice koje su već od prije imali od portfelju ?
Veoma zahvalan na točnom podatku !

who dares, wins

Joj da mi je viditi crobex u crvenom da završi dan, pa oćeli se to ikada više desiti.

hocemo kladusu, sljedecih 19 dana nece

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Približavamo se Motušićevu dnu, a dotle treba rasti još preko 50 % !!!
Već se danas vidi koliko je šupalj ask, a tek sutra .. ? [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

može jedno pitanjce za poznavaoce brojki.. koliki bi bio Crobex da je HT na 280 recimo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

može jedno pitanjce za poznavaoce brojki.. koliki bi bio Crobex da je HT na 280 recimo..

recimo oko 2626 bodova
pofuk

hvala, doktore Pofuk

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

hvala, doktore Pofuk

nema na cemu
hvala Vama
medjutim moram napomenuti da sam dobar poznavaoc brojki ali nemojte molim Vas to uzimati za ozbiljno jer nemam pojma o crobexu(sto sam konacno i dokazao vise puta)
i ako nije tesko,tj.ako smem da Vas zamolim da me ne titulirate i ja sam pofuk a ne Pofuk
pofuk

New Report

Close