poklopilo Podravku, sad će još neke
Jel jedna od tih drugih pocinje sa B ? [wink]
Joj da mi je viditi crobex u crvenom da završi dan, pa oćeli se to ikada više desiti.
hebote, kako sam se jucer bezveze skratio u ATPL i PODR… [angry]
a malo falilo da sve iskrcam…
‘bem ti krobeks!
Koja borba na THNK, ali mislim da će prodavač zacviliti za koji dan, i ja sam podebljo 20 komada tko ga hebe.
Kao što sam i misli prodavač na THNK odustao, hvala ljepa vratim ti ih po 4000 možda .
Stambene štedionice: Državne poticaje povećati na 1200 kuna
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji.hr
ZAGREB – Stambene štedionice traže povećanje osnovice za državne poticaje sa 5000 na 7000 kuna i državnih poticaja sa sadašnjih 750 na 1200 kuna.
Trošak za proračun povećao bi se za oko 300 milijuna kuna, no država bi povećanjem poticaja već u prvoj godini uvođenja natrag dobila najmanje 600 milijuna kuna ili dvostruko
http://www.seebiz.eu/hr/banke/stambene-stedionice-drzavne-poticaje-povecati-na-1200-kuna,46527.html
kad bi ljudi dizali stambene kredite
ovako držafa sufinancira štednju
da ukinu subvencije onima koji uzmu keš iz stambene štednje, sve bi štedionice ostale bez ulagača
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.117,03 1.68% 76.706.307,79 kn 76.706.307,79 kn 0,00 kn 0,00 kn
Kaj ste ga zafrknuli u zeleno?
Bravo. Kupoujte prije neg mirovinci počnu kupovati.
Sad imaju para i gledaju što bi gdje bi.
Šuker: 60 posto veći interes ulagača od ponuđenih obveznica
Da sada se Hrvatska na inozemnom tržištu najviše zaduživala u iznosima do pola milijarde eura.
Do sada je upisano 1,2 milijardi eura obveznica što je 60 posto više od ponuđene vrijednosti obveznica i govori o velikom interesu ulagača za naše vrijednosne papire. A do sada je naša euroobveznica zabilježila 159 potencijalnih investitora u 25 zemalja, iznio je Ivan Šuker, ministar financija.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3299790/index.do
Odličan potez eto slobodnog kapitala za gospodarstvo…….
Odličan potez eto slobodnog kapitala za gospodarstvo…….
Ne znam kako vam je prilikom citiranja teksta promakao ovaj dio:
"Kada se pokriju kreditne obaveze Hrvatske, ostat će oko 200 milijuna eura za državni proračun" Gospodarstvo će nam jednostavno procvjetati nakon ovoga!
Stvarno odličan potez, prodali su sve ćaćino što je valjalo, pa onda još i zadužili djecu! [undecid]
Mora da će odma u blokadu taj PBZ, kao i već mjesecima prije [lol] , nego ne pišeš o Viru, mora da si to rješio
[/quote]
Nisam ga riješio, u mom portfelju je. I Nije da ne pišem, pogledaj temu.
Ponosno stoji, kao i sve ostalo.
[/quote]
VIRO je gotovo najbolja kupnja ovih dana.
Mora da će odma u blokadu taj PBZ, kao i već mjesecima prije [lol] , nego ne pišeš o Viru, mora da si to rješio
[/quote]
Nisam ga riješio, u mom portfelju je. I Nije da ne pišem, pogledaj temu.
Ponosno stoji, kao i sve ostalo.
[/quote]
VIRO je gotovo najbolja kupnja ovih dana.
[/quote]
Šta će ti ono ´gotovo´? [smiley]