A šta ako se odbije tek od 2500 ? i to nekih -5% pa opet uraaa ?
[/quote]
a što ako sad dokupiš i sve rokne? a ti još nisi maknuo minus od prošle godine?
sve ovisi, dal više voliš propustiti zaradu ili više voliš gledati minus na računu…
[/quote]
A kako češ smanjiti minus ako češ propustiti zaradu…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.082,10 4.69% 111.763.338,43 kn 109.964.271,84 kn 1.799.066,59 kn 0,00 kn
Ja sam ljepo govorio nemojte prodavati kupujte dionice a meni se izrugivali neki Matija Kakić, Filija i ostala ekipa disu sada da iznesu svoje mišljenje šta se ovo događa, nema ih nigdi u mišjoj su rupi.
Ja sam ljepo govorio nemojte prodavati kupujte dionice a meni se izrugivali neki Matija Kakić, Filija i ostala ekipa disu sada da iznesu svoje mišljenje šta se ovo događa, nema ih nigdi u mišjoj su rupi.
…tu sam tu…nisam mogao prije odgovoriti…zbrajao sam dobitak od INGRE…bila explozija pa se nisam snašao…ali nije loše 20%….uuuuuuuuu …e da i ATPL…i LKPC…meni dosta…sutra još na ingri i ATPL…oni su tek počeli, a dlkv, hidra, vdkt, oni su out…moglo bi ovako do 6.6. …a posle bumo vidli kolika će biti korekcija…pozzz shampi…HVALA ŠTO MISLIŠ NA MENE… [lol]
…tu sam tu…nisam mogao prije odgovoriti…zbrajao sam dobitak od INGRE…bila explozija pa se nisam snašao…ali nije loše 20%….uuuuuuuuu …e da i ATPL…i LKPC…meni dosta…sutra još na ingri i ATPL…oni su tek počeli, a dlkv, hidra, vdkt, oni su out…moglo bi ovako do 6.6. …a posle bumo vidli kolika će biti korekcija…pozzz shampi…HVALA ŠTO MISLIŠ NA MENE… [lol]
[/quote]
Pa zar nisi neki dan rekao da si sve prodao, eto sada znate sa kakvim tipom imate posla.
OVIM PUTEM HTIO BIH CESTITATI G. BAKICU STO JE IMAO COHONES STAVITI SVE NA BERZU KAD JE TREBALO.
Napisi knjigu prijatelju, biti ce ti hit..
OVIM PUTEM HTIO BIH CESTITATI G. BAKICU STO JE IMAO COHONES STAVITI SVE NA BERZU KAD JE TREBALO.
Napisi knjigu prijatelju, biti ce ti hit..
blumenu, stavljao je on puno prerano i lovio dno sa dokupima još od 3600, ali je jak u adutu pa si može priušiti taj Buffetovski ulaz. Nije on ništa više pogodio od tebe ili mene, samo ima para, totigaje.
ajd ljudi što kukate ima hrpa dionica koja niti nisu započeli pošten rast i kaskaju za ostalima koje su već podosta odradile rast………
tako da ima još prilika za uć……
jedna od takih je LKPC
Na području Dubrovačko-neretvanske županije, Vlada provodi četiri milenijska projekta: Jurica Prskalo, predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta d.o.o. s predstavnicima županijskih i općinskih vlasti potpisao je ugovor o građenju i početku radova na izgradnji dionice autoceste Dubrovnik – Doli na lokaciji budućeg čvora Osojnik,profila autoceste Ravča-Ploče, mosta kopno-Pelješac, dvaju terminala u luci Ploče i rekonstrukciju i izgradnju luke Gruž u Dubrovniku poručio je državni tajnik za more Branko Bačić .
Iz ove krize ćemo izići , vjerjem u roku god. dana, luka Ploče i prometna infrastruktura se izgrađuju, ugovorena je dugoročna koncesija, postoji velika mogučnost dokapitalizacije,… a BiH kao višeetnička država će se sasvim sigurno gospodarski oporaviti, možda i prije nego RH jer svaki narod ima svoga sponzora a EU i Ameri će dobro platiti BH stabilnost.
Sada se kupuje budučnost, sada se zauzimaju pozicije jer ovakvu mogučnost expanzije kakvu ima LKPC teško da ima neka druga tvrtka i RH.
Ajme ljudi što učiniste, crobex 2.082,10 ++++++4.69% sa 110milja prometa [shocked] [smiley]
Otišao sam u 14 h i sada rekoh da pogledam koliko se onih 3,4% u 14 istopilo, kada oko iznenađenje!
Drago mi je za INGR koja se napokon odljepila i ATPL koja je probila 1k i to na lijepim količinama!
Ovaj kotač se jako zavrtio i teško se može zasistaviti na putu prema gore, još kada dođe, kako kaže kol.governor, do sloma keš pozicije onih koji su oročili pa krenu ulagati u fondove to će biti lijepo za gledati [thumbsup]
[/quote]
Pa zar nisi neki dan rekao da si sve prodao, eto sada znate sa kakvim tipom imate posla.
[/quote]
…što bi rekli bosanci-BOLAN JARANE DE MI KAŽI ĐE SAM NAPISO DA SAM SVE PRODOO… nemoj se truditi, nećeš naći…zadnje je bilo 35% u dionicama…sada je cca 70%…uglavnom sam dokupio ATPL jer smatram da ona nije slijedila rast ostalih a da jeste bila bi na oko 1200-1400… zato sam je dokupio…ingru sam ostavio jer i ona ako slijedi rast drugih trebala bi ići na oko 100 kn…eto toliko kolega…ali da nekima ne rastu zazubice-moje stanje je još uvijek u minusu oko 20%….neću biti zadovoljan dok ne bude +10%…skroman sam zar ne…pozzz…
Ajme ljudi što učiniste, crobex 2.082,10 ++++++4.69% sa 110milja prometa [shocked] [smiley]
Otišao sam u 14 h i sada rekoh da pogledam koliko se onih 3,4% u 14 istopilo, kada oko iznenađenje!
Drago mi je za INGR koja se napokon odljepila i ATPL koja je probila 1k i to na lijepim količinama!
Ovaj kotač se jako zavrtio i teško se može zasistaviti na putu prema gore, još kada dođe, kako kaže kol.governor, do sloma keš pozicije onih koji su oročili pa krenu ulagati u fondove to će biti lijepo za gledati [thumbsup]
Opet vučemo cijeli svijet za sobom [proud]
INGR se naspavala u brlogu, tek čekamo da se protegne [smiley]
Možda su neki ovih dana prodali dionice kako bi zaigrali na jackpot ?!