Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito je da rast tek pred nama a to se može viditi po prodaji koja je posustala nema više onih velikih naloga ili kako ih popularno zovu strašljivaca jer strašljivac za čas bude pojeden pa onda žali za onim što je napravio.

Ma prodaja je rasturena ko bugarska skupština. Da nema ovih što kapitaliziraju dobit od proljeća ni prodaje ne bi bilo u opće jer su još svi u gubitku.
[/quote]
večina ekipe se upravo oporavlja od -80%, ali još nisu ni na -60%.. poznajem par takvih, ali oni namjeravaju dokupljivati.. koji mamlazi[smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

e pa nebi danas kupio ni da me gone bičem! odbiti se mora kad tad, a što više imamo ovakav vrtoglav rast naspram ostatka svijeta, to ćemo se više odbiti. sigurno ne do 1200, ali do 1900 da…

ma ne moramo se više ni odbijati ako su svi već kapitalizirali.. lako oni to sve naguraju i do 3000 crobexa ako hoće.. tamo bi već mogli ovi minusaši zaključiti da je minus prihvatljiv za izaći kao ja svojedobno na -40% [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

H(Z)DZ-R-A – porast vrijednosti 164% danas

e pa nebi danas kupio ni da me gone bičem! odbiti se mora kad tad, a što više imamo ovakav vrtoglav rast naspram ostatka svijeta, to ćemo se više odbiti. sigurno ne do 1200, ali do 1900 da…

A šta ako se odbije tek od 2500 ? i to nekih -5% pa opet uraaa ?

who dares, wins

To su je špekulanti nadrukali na malom prometu za naivne. Dionica dime-a-dozen.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Redovni promet 99.066.694,31
Instituc. promet 1.799.066,59
Ukupni promet 100.865.760,90

who dares, wins

Dovoljno je pogledati ask na svim dionicama je šupalj, nekada su to bile utvrdite a danas bunkeri od slame.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

A šta ako se odbije tek od 2500 ? i to nekih -5% pa opet uraaa ?
[/quote]

a što ako sad dokupiš i sve rokne? a ti još nisi maknuo minus od prošle godine?

sve ovisi, dal više voliš propustiti zaradu ili više voliš gledati minus na računu…

Puklo 100 milja redovnog prometa na Crobexu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

nije ni čudo nakon jučerašnje Sanaderove izjave da je kriza na izmaku
[lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ljudi ovo je konjica

New Report

Close