Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo sa HT-om je već deprimirajuće za imaoce.
Srećom pa ni sam ali suosjećam sa onima koji jesu.
Ovo je stvarno nenormalno ili se nešto sprema ili je pušing !?

Akumulacija.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

tigrus nisi rekao koji je target za TISK

ako probije 380 ide na 430.

iz tvojih usta u božje uši [pray]

ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: Varteks zvijezda dana, deset blokada zbog rasta
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Uz izvrsnu likvidnost od 28,28 milijuna kuna redovnog prometa dionicama na Zagrebačkoj burzi Crobex je u ponedjeljak do trenutka pisanja ovog teksta dobio na vrijednosti 0,26 posto, porastavši na 1951,28 bodova.

http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-varteks-zvijezda-dana%2c-deset-blokada-zbog-rasta,46218.html

Akumulacija.
[/quote]

Šta je da je ali predugo traje. Jest da ni su puno pali no sad su druga vremena pa treba loviti brzi rast. Priče o sigurnosti? Kad je gadno naj sigurniji je keš. To smo valjda već apsolvirali.

who dares, wins

fala Bogu drago mi je da u ovoj trenutnoj igri nema VELIKIH.

pozdrav

Ajde kolega lijepo na http://www.sda.hr pa si pogledajte malo recimo PBZ istresanja npr. na DLKV, ATPL itd. Mislim da cete promijeniti misljenje da u ovoj trenutnoj igri nema velikih [wink]
[/quote]

PBZ OIF-ovi prodaju zato jer su glupi. Pa ne misliš valjda da su OIF-ovi pametni? pa oni kupuju po skupo i prodaju po jeftino. Znamo odavno da su krimosi.
[/quote]

…eh sad…mislim…pa ne bumo vrijeđali…ljudi očekuju pad pa prodaju…zašto su sad krimosi???…neki očekuju rast pa kupuju…pa zar i njih da neki nazovu krimosima, jer će poslije prodavati za jeftino…???…
[/quote]

nikog ja ne vrijeđam, iznosim svoje mišljenje…pa taj PBZ je treso blokove od po soma komada JDPL po 100 kuna. Jako su pametni. Svi OIF-ovi su teški mulj i samo prodaju i otkupljuju od rodijaka. Zato i služe. Sjećam se kad je ZABA tresla blokove od po 500 komada IGH po 2K, a onda kad je naraso preko 3K odjednom su prestali… dajte ljudi, pa to je čisti kriminal samo svi šute ot tom..

I'LL BE BACK

Akumulacija.
[/quote]

Nikakva akumulacoija nego je šrot dionica.
Dobra tvrtka ne znaći nužno i dobra dionica.
Za HT sam to napisao u nekoliko navrata.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Taj koji je prodao Varteks po ovim cijenama toliku količinu…, ma ne znam što bih rekao.
Idiotizam čisti, osim ako ne zna nešto što široj javnosti nije poznato.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Taj koji je prodao Varteks po ovim cijenama toliku količinu…, ma ne znam što bih rekao.

Hebeš prodavača, svatko nekad dođe u situaciju da mora. Važan je kupac. Valjda i on nešto zna. Možda preseljenje na novu lokaciju van grada igra ulogu. Stara lokacija ide u neku gradnju a pozicija vrijediiii

who dares, wins

pretovar, menager zet prodao voljenoj punici!

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

A što čistite sa aska na ADPL, kad vidite da netko lijepo iskrca svaki dan po bidu??
Ne mogu vjerovati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

I evo nas na nuli.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.946,12 0,00% 35.499.256,93 kn 35.499.256,93 kn 0,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close