Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro jutro radni narode Crne Gore! Izgleda da danad nastavljamo niz! [thumbsup]

Nakon 100 godina muke- mogu ujutro reći- SVE MI ODGOVARA S CROBEXOM !!!
I gore i dole- i u sridu i u meko i utvrdo….itd…
Zadovoljna s trejdanjem ….. zadovoljna s rastom / smanjenjem / velikog minusa / -jednostavno
SVE SUPER – kako god bilo!

Sampras , ti ne bi znao na koju dionicu cilja – OBITELJ ATPL / UPRAVA/ ??? TJ. radi koje dionice
su prodali svoje malecke udjele za visoku cijenu da bi istu dokupili ? Hvala na odgovoru.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Svaka čast Brankica

Ovaj Tomislav Petrov se raspisao o svojim dionicama na dugo i široko
Ostale brodare navodi sa po dvije riječi o svakome…
Čisti druk očito se preplašio da mu ATPL nebi pala..
Još unutra direktno predlaže da ljudi kupe dionice koje ima
sramota
tu Hanfa sigurno nikaj nebu rekla..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Europa se jutros zeleni!Idemo i mi danas gore! Poijećemo!

[color=blue][/color]vizionar

Mislim da bu se prema vidjenom na postavljanju naloga , danas burza razletila u zelenom… A i rockas mi je danas tak da bi mi par postotaka na mojim dionicama bio pravi poklon… Wish me luck [thumbsup]

Drukerima na dolje da poručim. Jesmo li mi počeli korekciju već u svibnju 2007 g. a tek sad 2 godine kasnije imamo najbolje rezultate većine firmi. Dakle počeli smo korekciju tržišta najmanje 2 godine i kvartal prije krize realnog sektora ( zasad ga praktički ni nema).
Dakle , što je u svijetu 9 mjeseci, kod nas je cca 2 i pol godine. Ako se u svijetu burza oporavlja 9 mjeseci prije realnog sektora, znači da je ovaj naš rast opravdan čak i ako oporavak realnog sektora krene tek 2012.g. Zato smatram da nam ovaj tjedan tek predstoji veliki rast da se nadoknadi ono što smo previše pali u odnosu na vani.

Čekaj lojtra kad počnu postat Južnokorejsku burzu [lol]

PBZ OIF-ovi prodaju zato jer su glupi. Pa ne misliš valjda da su OIF-ovi pametni? pa oni kupuju po skupo i prodaju po jeftino. Znamo odavno da su krimosi.

Sjećam se kad je PBZ masovno prodavao ATPL od 2.000kn pa do nekih 1.700… Pa su se svi čudili kako oni to blesavo prodaju po onakvim cijenama. A na kraju su ispali pametni.

JDPL u blokadi. Pozitivnoj.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

TISK drugi dan zaredom u pozitivnoj blokadi.

Šta će tek biti kada dežurni katastrofičari shvate da su još uvijek u kešu a Crobex bježi…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

svi brodari osim ATPL-a u + blokadi

TISK drugi dan zaredom u pozitivnoj blokadi.

Šta će tek biti kada dežurni katastrofičari shvate da su još uvijek u kešu a Crobex bježi…

osim tiska, cini mi se da se priprema raketa i na DIOKI.

tisak jos nije dostigao svoj target po TA.

New Report

Close