Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

polako ali sigurno se priprema raketa na TISKU.

di mi je Brankica?
Predlazem kolegici da, slijedeci put kad nam se misljenja razidu, jednostavno prihvatimo moju prognozu i odemo na kavicu…

puno je lakse i efikasnije, a i ugodnije…

sto kazete kolegice?
[wink]

plavi je na bidu i kupuje.

Ne daj se provocirati. Ionako kada raste, raste sve, netko prije, netko kasnije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Stvorili se n ADPL veliki nalozi na prodaji. Tko izlazi?

plavi

[/quote]

plavi je na bidu i kupuje.

[/quote]
Ti uvijek nešto kupuješ…prije bih rekao da prodaješ ono što si skupo kupovao prije nekoliko mjeseci.. [bye]

Ovo na Jadroplovu je sad već pretjerivanje. Da se nebi dogodilo kao nedavno s Janafom, jako gore pa poslije jako dolje.

govorio sam za jdpl,govorio sam za hdel da će eksplodirati a sad govorim da je thnk na redu za jedan ogromni skok.Možete provijeriti moje postove na hdel-u i jdpl

I sad financijaši kako objasnit ljudima da na depozite dajete 7% na godinu……
haha Lukoviću moj ko te ne pozna skupo bi te platio…..

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e54ae526-a6eb-4845-90b1-698af216d833&ref=lastadd

Hhaha, a šta će drugo nego se još sprdati sa ovcama pa s toga samo im nosite depozite…..

Šta se ovo događa na varteksu jel netko zna.

govorio sam za jdpl,govorio sam za hdel da će eksplodirati a sad govorim da je thnk na redu za jedan ogromni skok.Možete provijeriti moje postove na hdel-u i jdpl

Mislim da sam prija tebe progovorijo o rastu ove 2 dionice,al nevazno je,vazno je da ce jedna druga dionica eksplodirat a ne thnk

Čitam malo što se piše stranicu dvije prije……
Savjet neiskusnim ulagačima; izbjegavajte nisko likvidne dionice. Tržite prvenstveno visokolikvidnu robu.

Scio me nihil scire

jača kupnja na Krašu [sealed]

New Report

Close