polako ali sigurno se priprema raketa na TISKU.
di mi je Brankica?
Predlazem kolegici da, slijedeci put kad nam se misljenja razidu, jednostavno prihvatimo moju prognozu i odemo na kavicu…
puno je lakse i efikasnije, a i ugodnije…
sto kazete kolegice?
[wink]
plavi je na bidu i kupuje.
Ne daj se provocirati. Ionako kada raste, raste sve, netko prije, netko kasnije.
Ovo na Jadroplovu je sad već pretjerivanje. Da se nebi dogodilo kao nedavno s Janafom, jako gore pa poslije jako dolje.
govorio sam za jdpl,govorio sam za hdel da će eksplodirati a sad govorim da je thnk na redu za jedan ogromni skok.Možete provijeriti moje postove na hdel-u i jdpl
I sad financijaši kako objasnit ljudima da na depozite dajete 7% na godinu……
haha Lukoviću moj ko te ne pozna skupo bi te platio…..
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e54ae526-a6eb-4845-90b1-698af216d833&ref=lastadd
Hhaha, a šta će drugo nego se još sprdati sa ovcama pa s toga samo im nosite depozite…..
govorio sam za jdpl,govorio sam za hdel da će eksplodirati a sad govorim da je thnk na redu za jedan ogromni skok.Možete provijeriti moje postove na hdel-u i jdpl
Mislim da sam prija tebe progovorijo o rastu ove 2 dionice,al nevazno je,vazno je da ce jedna druga dionica eksplodirat a ne thnk
Čitam malo što se piše stranicu dvije prije……
Savjet neiskusnim ulagačima; izbjegavajte nisko likvidne dionice. Tržite prvenstveno visokolikvidnu robu.