Pa čitaj malo o oporavku autoindustrije, navodno se i Lijepa naša sprema ponuditi da proizvodi automobile, bilo neki dan u PD-u, rusi ušli u vlasništvo po 247. CO mirovinski kupovao oko tih cijena mislim po 240, a gle sad kolika je cijena – 50 kuna. To je skoro nekih 80 % diskont.
Zahvaljujem na odgovoru. [thumbsup]
taj seebiz je postao nevjerojatan, ovako panično štancanje loših "vijesti" nije bilo viđeno od najgorih dana business.hra. a trenutno nisu ni ostali portali nešto bolji.
[thumbsup]
Evo da se i ja javim kratko nemam baš previše vremena.
Laser po po običaju druka bez argumenata ali što je najgore to radi jako loše i vidi se da je njegov maksimum konobar ali u lokalu gdje se naručuje jedno
piće u sat vremena jer je za njega sve drugo prekomplicirano i prezahtjevno.
Filija bi da pada a ono stalno raste pa se malo izgubio u vremenu prostoru pa ni sam više ne zna šta piše.
Governer i Plavi kao i obično jako dobri vidi se da ljudi poznaju materiju i da njihovo pisanje ima smisla stoga preporučam da čitate šta ljudi pišu jer će vam to umnogome pomoći ako je pomoglo meni sigurno će pomoći i vama.
Mene su optužili da sam prodao i navodno pobjegao u Njemačku, nisam ja ništa prodao i nigdje pobjegao ja sam na službenom putu, pa ja radim za firmu koja ima u planu pretovar sa 4 miliona podići za pet godina na 15 miliona, pretovar 40 000 kontenjera treba dići na 400 000 .
Puno pozdrava svim forumašima I na kraju jedno veliko MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Stvorili se n ADPL veliki nalozi na prodaji. Tko izlazi?
Stvorili se n ADPL veliki nalozi na prodaji. Tko izlazi?
plavi
Governer i Plavi kao i obično jako dobri vidi se da ljudi poznaju materiju i da njihovo pisanje ima smisla stoga preporučam da čitate šta ljudi pišu jer će vam to umnogome pomoći ako je pomoglo meni sigurno će pomoći i vama.
Hehe drukanje mr. Blua me koštalo 500k kuna, a šta ću bio sam mlad i naivan pa rekao taj mladac nešto i zna, kad ono tajac.
Samo ću reći dvije riječi ZABA i INGRA.
O ostalom nek on raspravlja s dragim bogekom….
Evo da se i ja javim kratko nemam baš previše vremena.
Laser po po običaju druka bez argumenata ali što je najgore to radi jako loše i vidi se da je njegov maksimum konobar ali u lokalu gdje se naručuje jedno
piće u sat vremena jer je za njega sve drugo prekomplicirano i prezahtjevno.
Filija bi da pada a ono stalno raste pa se malo izgubio u vremenu prostoru pa ni sam više ne zna šta piše.
Mene su optužili da sam prodao i navodno pobjegao u Njemačku, nisam ja ništa prodao i nigdje pobjegao ja sam na službenom putu, pa ja radim za firmu koja ima u planu pretovar sa 4 miliona podići za pet godina na 15 miliona, pretovar 40 000 kontenjera treba dići na 400 000 .
Puno pozdrava svim forumašima I na kraju jedno veliko MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Kad si već tamo doćeraj neki BMW i Švabicu neku plavu. [lol]
Ja kad bi otišao opet se ni vratiti ne bi znao koju godinu.
šta kažete na tnpl pa i nije baš odradila neki značajniji rast od kad raste bdi…ledo mi se čini navlakuša…