Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa čitaj malo o oporavku autoindustrije, navodno se i Lijepa naša sprema ponuditi da proizvodi automobile, bilo neki dan u PD-u, rusi ušli u vlasništvo po 247. CO mirovinski kupovao oko tih cijena mislim po 240, a gle sad kolika je cijena – 50 kuna. To je skoro nekih 80 % diskont.

Zahvaljujem na odgovoru. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

taj seebiz je postao nevjerojatan, ovako panično štancanje loših "vijesti" nije bilo viđeno od najgorih dana business.hra. a trenutno nisu ni ostali portali nešto bolji.

[thumbsup]

who dares, wins

"CROBEX PRKOSI SVIJETU!!!" Vaš link

mislim stvarno koji naslovi???

ma kakav cash-r-a, 100% in

Evo da se i ja javim kratko nemam baš previše vremena.

Laser po po običaju druka bez argumenata ali što je najgore to radi jako loše i vidi se da je njegov maksimum konobar ali u lokalu gdje se naručuje jedno
piće u sat vremena jer je za njega sve drugo prekomplicirano i prezahtjevno.

Filija bi da pada a ono stalno raste pa se malo izgubio u vremenu prostoru pa ni sam više ne zna šta piše.

Governer i Plavi kao i obično jako dobri vidi se da ljudi poznaju materiju i da njihovo pisanje ima smisla stoga preporučam da čitate šta ljudi pišu jer će vam to umnogome pomoći ako je pomoglo meni sigurno će pomoći i vama.

Mene su optužili da sam prodao i navodno pobjegao u Njemačku, nisam ja ništa prodao i nigdje pobjegao ja sam na službenom putu, pa ja radim za firmu koja ima u planu pretovar sa 4 miliona podići za pet godina na 15 miliona, pretovar 40 000 kontenjera treba dići na 400 000 .

Puno pozdrava svim forumašima I na kraju jedno veliko MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Stvorili se n ADPL veliki nalozi na prodaji. Tko izlazi?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

koliko ima zvijezde do 20.000 kuna?

To je malo previše za gledati, budimo realni.
Važno je reći da je sada ZVZD u – blokadi.

[/quote]

kaj bi bilo previše…………..zar nije već bila na 20.000
piknuo sam malo pa sam nestrpljiv

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Kupnja sve jača na VLDS-R-A, VART-R-1

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

plavi

Governer i Plavi kao i obično jako dobri vidi se da ljudi poznaju materiju i da njihovo pisanje ima smisla stoga preporučam da čitate šta ljudi pišu jer će vam to umnogome pomoći ako je pomoglo meni sigurno će pomoći i vama.

Hehe drukanje mr. Blua me koštalo 500k kuna, a šta ću bio sam mlad i naivan pa rekao taj mladac nešto i zna, kad ono tajac.

Samo ću reći dvije riječi ZABA i INGRA.

O ostalom nek on raspravlja s dragim bogekom….

Evo da se i ja javim kratko nemam baš previše vremena.

Laser po po običaju druka bez argumenata ali što je najgore to radi jako loše i vidi se da je njegov maksimum konobar ali u lokalu gdje se naručuje jedno
piće u sat vremena jer je za njega sve drugo prekomplicirano i prezahtjevno.

Filija bi da pada a ono stalno raste pa se malo izgubio u vremenu prostoru pa ni sam više ne zna šta piše.

Mene su optužili da sam prodao i navodno pobjegao u Njemačku, nisam ja ništa prodao i nigdje pobjegao ja sam na službenom putu, pa ja radim za firmu koja ima u planu pretovar sa 4 miliona podići za pet godina na 15 miliona, pretovar 40 000 kontenjera treba dići na 400 000 .

Puno pozdrava svim forumašima I na kraju jedno veliko MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

Kad si već tamo doćeraj neki BMW i Švabicu neku plavu. [lol]
Ja kad bi otišao opet se ni vratiti ne bi znao koju godinu.

who dares, wins

plavi

[/quote]

plavi je na bidu i kupuje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

šta kažete na tnpl pa i nije baš odradila neki značajniji rast od kad raste bdi…ledo mi se čini navlakuša…

živjeli!!!

New Report

Close