SVE GORE
Dun&Bradstreet: Hrvatski rejting spušten na DB3d!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Bonitetna kuća Dun&Bradstreet snizila je rejting Hrvatskoj s prijašnjih DB3c na Db3d.
http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/dun_bradstreet-hrvatski-rejting-spusten-na-db3d!,45834.html
Ja za ove nikad nisam čuo. Koji je njih q…. doćero u naše krajeve ?
Da ni su došli u avionu sa onim Bidenom, Bajdenom kako li se već zove !?
vi koji pričate o turizmu, a da si otvorite temu turizam u Hrvata?. Ovdje se piše o komentarima trgovanja i burzi. kad jednog dana shvatite da naš turizam nema veze sa našom burzom možda i vi nešto zaradite. Do tada… samo vi pišite o lošoj sezoni što više… tako da ekipa fino sve više rasproda, pa da onda JOŠ više casha bude vani (ko da ga je sad premalo… hahaha). Ja se slažem da bi konačno mogla neka korekcija(možda bude, mođda ne), ali to je dobro, tako da se još više rasproda., ali to sigurno neće biti zbog turističke sezone. Neznam kako vam se više da. Napiši Đole, Ameri idu u korekciju ili nešto u tom stilu, šta plašite ljude sa stvarima koje s burzom veze nemaju…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.889,94 -2.23% 2.534.315,17 kn 2.534.315,17 kn 0,00 kn 0,00 kn
Ovo jutros je majstorski izvedeno, mislim da se i to moze svrstati u poslovnu strategiju, ko god da je autor jutrasnje scene molim da se i mene ukljuci next time…
vi koji pričate o turizmu, a da si otvorite temu turizam u Hrvata?. Ovdje se piše o komentarima trgovanja i burzi. kad jednog dana shvatite da naš turizam nema veze sa našom burzom možda i vi nešto zaradite.
Napiši Đole, Ameri idu u korekciju ili nešto u tom stilu, šta plašite ljude sa stvarima koje s burzom veze nemaju…
U bikovskom zanosu si zaboravio da na ZSE ima i nekoliko turističkih poduzeća… [rolleyes] [lol]
vi koji pričate o turizmu, a da si otvorite temu turizam u Hrvata?. Ovdje se piše o komentarima trgovanja i burzi. kad jednog dana shvatite da naš turizam nema veze sa našom burzom možda i vi nešto zaradite.
Napiši Đole, Ameri idu u korekciju ili nešto u tom stilu, šta plašite ljude sa stvarima koje s burzom veze nemaju…
U bikovskom zanosu si zaboravio da na ZSE ima i nekoliko turističkih poduzeća… [rolleyes] [lol]
[/quote]
tko god kupuje turiste na ZSE ja mu ne mogu pomoći. Isto tako taj valjda zna da kupuje imovinu (koja je kod turista podcijenjena prema cijenama na burzi) a ne bussiness (zato jer je turistički bussiness u RH smeće). Prema tome tko voli nek izvoli. Ja znam šta kaže Buffy i ja kupujem business, tako da turiste ne bih kupio ni na najvećim drogama. A reci ti meni prijetalju kakva nam je bila turistička sezona u 2008? Pa nam je index burze pao za 80%… ekipa ne kužite neke stvari i dalje tupite po svom, ali to vam je tako… u protivnom bi svi zarađivali…
Sam vi dijelite kulje al tocno se vidi od dionice do dionice kakav je sastav dionicara… Nitko ne rusi cijenu dionice osim samih prodavatelja iste… Usporedite recimo Tisak i Atlantsku… Burza nije ni otvorena a na Atlantskoj rasprodaja (Tisak nit trepnuo na ludilo) , -20 kn a na temelju cega, koje to vijesti ili ekon. kretanja. Cisti druk i panika. Fala bogu da dionicari Tiska ne puse takve fore… A vi koji ste jucer uspjeli usicariti koji postotak kak vam nije zao to sve danas sutnut nogom, kome tak strasno treba kesh, kaj nemrete prenociti barem dan dva u dionici… Tuzno al istinito ! Ko mi prvi da kulju je Car !!!
SVE GORE
Dun&Bradstreet: Hrvatski rejting spušten na DB3d!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Bonitetna kuća Dun&Bradstreet snizila je rejting Hrvatskoj s prijašnjih DB3c na Db3d.
http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/dun_bradstreet-hrvatski-rejting-spusten-na-db3d!,45834.html
Ja za ove nikad nisam čuo. Koji je njih q…. doćero u naše krajeve ?
Da ni su došli u avionu sa onim Bidenom, Bajdenom kako li se već zove !?
[/quote]
OK, nisi cuo za Dun & Bradstreet, ima i takvih, ali zasto isticat cinjenicu o svom neznanju?
koja nepotrebna panika i rušenje, odnosno nekome će i odgovarat, da se nakrca