Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Proplakat ćete kroz onu stvar ( s oproštenjem ) vi koji ste u cashu od Crobex 1400 i stalno pišete o pumpanju i o tome da raste bez razloga.
Ali niste sami , ne bojte se.
Preko pola brokeraja u Zagrebu je u cashu.

Plavi, javi kad počnu kupovat da se zabrinem. Pravi znalci, nema šta.[thumbsup]

Di nam je onaj gospon sa 07.05 i njegovim proročanstvima?

Ljudi manite se čorava posla, Prechtera i inih kvazi i nadri stručnjaka i proroka i dobro razmislite koje dionice još nisu odradile značajniji rast u zadnjih par tjedana… a i ne morate… bude Pero iza čoška [bye]

I'LL BE BACK

Evo da vam se samo javim i da vas sve skupa pozdravim iz Njemačke, pa mi nismo ni svjesni kakvu ljepu zemlju imamao, kada vidim ovo ovdje muka mi je.

Vidim da mi crobex dobro čuvata i da ga pumpate brate mili kao da nema sutra, polako sačekajte da se i ja vratim pa ćemo ga skupa dizati, neki nikako da shvate da su ovo još super povoljne cjene za ulazak, tu nešto zanovjetaju a crobex dnevno po 4-5% gore a oni gledaju i optužuju sve živo.

Ljep pozdrav svim forumašima i samo vi njega pumpajte nesmeta to mene nimalo.

ma morao si barem nesto prodavati u ova 2 mj. [cool] ajd onako iskreno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://eclectica.blog.hr/2009/05/index.html
Neki dan ste pitali da li smo u tržištu mede ili bika? Nenad B. nudi odgovor:
Tržište leminga (biti će da su to lemuri)
Čovjek je do sad neke stvari pogodio pa preporučam pročitati.

Leminzi su mali glodavci slicni hrčcima – ima ih na po Norveškoj. Lemuri su uvjetno rečeno vrsta majmuna i žive nešto južnije. Razlika je ogromna kako u staništu, tako i u veličini. [wink]

Daj sliku da znam čega se moram čuvati……………………… [smiley]

Obje zivine su bezopasne.

Obje zivine su bezopasne. Jedino su lemminzi jako brzi.
[/quote]

Obje zivine su bezopasne. Jedino su lemminzi jako brzi. No ima legenda da su skloni samoubojstvu skokom s litica iz neznanih razloga.

A kako izgledaju jel ko ovi sa Vjekinog avatara…………… [smiley]

A kako izgledaju jel ko ovi sa Vjekinog avatara…………… [smiley]

http://www.animalwebguide.com/Lemming.htm

ovo me podsjeća na ožujak 2007 godine kada je krenulo pumpanje.uzimala se mjesećna plaća dnevno.nažalost nije dugo trajalo

Mislim da je u ožujku 2007 crobex bio 3.800.A sada je 1.900.A većina firmi je sada jaće nego prije dvije godine.Znaći da smo sada 50% jeftiniji nego tada.Vrlo brzo je crobex probio 5.000.Da smo
tada bili precijenjeni sada možemo zaključiti.Ipak se ovaj rast ne može usporediti sa 2.007.,
pa čak ni sa prošlogodišnjim rastom radi HT dividende.Naime prošle godine nas je HT dividenda
podigla na 4.200.A to je "samo 120 % rasta da bi bili na istome.
Ipak donio sam odluku.Dok crobex ne udre 3.300 ,a vjerovatno i 3.500.ulazim u keš jedino ako
moram.

Sa sadašnjih 1.900 bodova bodova možemo govoriti samo od podcijenjenosti.
Ja nikako ne mogu shvatiti da netko ćeka bolja vremena tj .niže cijene od sadašnjih.Od 01.10 2008.
sam stalno 100% u dionicama i do 2.12 sam izgubio više od 50%.A od 2.12.2008. do danas rast od oko 125% na likvidna špekulatina sredstva.IGH i HDEL nisu povukli.Nešto malo jer sam brzo izlazija.Uglavnom sve zaradio u brodarima,a
ti brodari i dalje imaju potencijalno najveći rast.Ostvareni dobitak je bio zicer ,samo je trebalo iskoristiti priliku,a brodari su bili idealni jer je bio loš sentiment i tržište ih je žestoko kaznilo.

ovo me podsjeća na ožujak 2007 godine kada je krenulo pumpanje.uzimala se mjesećna plaća dnevno.nažalost nije dugo trajalo

Mislim da je u ožujku 2007 crobex bio 3.800.A sada je 1.900.A većina firmi je sada jaće nego prije dvije godine.Znaći da smo sada 50% jeftiniji nego tada.Vrlo brzo je crobex probio 5.000.Da smo
tada bili precijenjeni sada možemo zaključiti.Ipak se ovaj rast ne može usporediti sa 2.007.,
pa čak ni sa prošlogodišnjim rastom radi HT dividende.Naime prošle godine nas je HT dividenda
podigla na 4.200.A to je "samo 120 % rasta da bi bili na istome.
Ipak donio sam odluku.Dok crobex ne udre 3.300 ,a vjerovatno i 3.500.ulazim u keš jedino ako
moram.

Sa sadašnjih 1.900 bodova bodova možemo govoriti samo od podcijenjenosti.
Ja nikako ne mogu shvatiti da netko ćeka bolja vremena tj .niže cijene od sadašnjih.Od 01.10 2008.
sam stalno 100% u dionicama i do 2.12 sam izgubio više od 50%.A od 2.12.2008. do danas rast od oko 125% na likvidna špekulatina sredstva.IGH i HDEL nisu povukli.Nešto malo jer sam brzo izlazija.Uglavnom sve zaradio u brodarima,a
ti brodari i dalje imaju potencijalno najveći rast.Ostvareni dobitak je bio zicer ,samo je trebalo iskoristiti priliku,a brodari su bili idealni jer je bio loš sentiment i tržište ih je žestoko kaznilo.
[/quote]

da se jednostavno shvatimo tko čita moje postove uvijek napominjem da će zarade biti.sve se vraća prije ili kasnije na stare pozicije ili blizu njih .slažem se i da su ovo idealna vremena za zaraditi za svakog dugoročnog investitora (3-5 godina),i takav investitor se niti nema šta živcirati kupi dionice i i nakon par godina ih iskešira sa faktorom x 5.ali živciraju me postove nekih bikova prije bih rekao telića koji su mjesec dana u dionicama i sve im je up .onda prodaju i nakon toga kontra pjesma.trejdajte veselite se zaradi ali poštedite nas glupih drukerskih postova.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

vratio sam se sa terena i vidim da je malo živnulo, i solidan promet i dobar rast, sve 5 [thumbsup]

kolega mnogi se nebi slozili s Vama-nama, ima i losijih dionica ali nmije lako kad cash r-a svaki dan vredi 2-3% manje…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Evo da vam se samo javim i da vas sve skupa pozdravim iz Njemačke, pa mi nismo ni svjesni kakvu ljepu zemlju imamao, kada vidim ovo ovdje muka mi je.

Vidim da mi crobex dobro čuvata i da ga pumpate brate mili kao da nema sutra, polako sačekajte da se i ja vratim pa ćemo ga skupa dizati, neki nikako da shvate da su ovo još super povoljne cjene za ulazak, tu nešto zanovjetaju a crobex dnevno po 4-5% gore a oni gledaju i optužuju sve živo.

Ljep pozdrav svim forumašima i samo vi njega pumpajte nesmeta to mene nimalo.

nista se ne sekerajte kolega ovi najtvrdi ulaze najkasnije kad im dinkec veli da je vreme…
dinkeci i karumi su usli a vam prodavali osnove ako vam djonica padne jos 50% treba rast 100% da budete na nuli.
i zato cuvajte svoj novac i pazite kako ulazete…
samo se opustite sve je pod kontrolom

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close