Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=58856e51-901c-4126-aead-5bfca9088cbe&ref=lastadd

A šta kad potroše dividendu tko će onda kupovat zato sad raste da se proda dok se može prodat

Evo kolega morate svatit da smjer tržišta ne određuje dividenda ht-a, možemo se samo
nasmijat na tekst.

I svi se čudom čude kako to sad raste, i čuče u kešu, a tako su se čudili i kada je padalo, a oni bili u dionicama.

Kasnite u fazi za 3,14. Rast je već odavno počeo.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ovo me podsjeća na ožujak 2007 godine kada je krenulo pumpanje.uzimala se mjesećna plaća dnevno.nažalost nije dugo trajalo

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Još ćete potjerati ZVZD u blokadu ovako na kraju?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

UPOZORENJA
UHPA: Financijski efekt turizma mogao bi pasti čak 20%!
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – Fizički pad turizma teško je procijeniti, ali financijski pad mogao bi iznositi 10 do 20 posto, jer će se prema procjenama UHPA-e bolje prodavati jeftiniji last-minute aranžmani i privatni smještaj.

http://seebiz.eu/hr/analize/uhpa-financijski-efekt-turizma-mogao-bi-pasti-cak-20%25!,45812.html

Ma koji pad turizma !!! Uz ovakve temperature u svibnju u srpnju će more biti životni spas…biti ili ne biti.A još kad čuju slogan " tako lepa, a tako blizu…" nema brige:-)

vratio sam se sa terena i vidim da je malo živnulo, i solidan promet i dobar rast, sve 5 [thumbsup]

ma kakav cash-r-a, 100% in

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.933,05 3.82% 53.261.429,35 kn 46.029.248,09 kn 7.232.181,26 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

čestitam kolegama na dobrom danu !

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ovo me podsjeća na ožujak 2007 godine kada je krenulo pumpanje.uzimala se mjesećna plaća dnevno.nažalost nije dugo trajalo

da, istina je. Točno je tako bilo. A što je najbolje čini mi se čak da se o istim firmama radi. Za HDEL sam 100% siguran.

strpljen..spašen Time is on my side

Proplakat ćete kroz onu stvar ( s oproštenjem ) vi koji ste u cashu od Crobex 1400 i stalno pišete o pumpanju i o tome da raste bez razloga.
Ali niste sami , ne bojte se.
Preko pola brokeraja u Zagrebu je u cashu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

sramotno je ova naša burza, neke dionice koje objavljuju gubitke neprestano rastu, mislim da je trenutno AUHR jedna od boljih investicija jer je tržišna kaptalizacija na ovim cjenama oko 300 mil. kuna, što je doista smješno jer tolko imaju samo u rezervama, navodno da počinju sa gradnjom tornja pokraj siemensa u Heinzlovoj. U ovoj krizi objavljena dobit od oko 18 mil kuna za prvi kvartal. Malo je ovakvih firmi kod nas jer nemaju ni kratkoročnog ni dugoročnog zaduženja. Vidimo i kroz vlasničku strukturu da čvrsto stoje i nedopoštaju nikog večeg pa sve otkupljuju u trezor koji su već napunili(sad ide podjela radnicima), sad ćemo vidjet oće li ti naši brokeri to prepoznat

Evo da vam se samo javim i da vas sve skupa pozdravim iz Njemačke, pa mi nismo ni svjesni kakvu ljepu zemlju imamao, kada vidim ovo ovdje muka mi je.

Vidim da mi crobex dobro čuvata i da ga pumpate brate mili kao da nema sutra, polako sačekajte da se i ja vratim pa ćemo ga skupa dizati, neki nikako da shvate da su ovo još super povoljne cjene za ulazak, tu nešto zanovjetaju a crobex dnevno po 4-5% gore a oni gledaju i optužuju sve živo.

Ljep pozdrav svim forumašima i samo vi njega pumpajte nesmeta to mene nimalo.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close