SVE GORE
Godišnjak svjetske konkurentnosti: Hrvatska pala za dva mjesta
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Prema rezultatima Godišnjaka svjetske konkurentnosti, koje je objavilo Nacionalno vijeće za konkurentnost, Hrvatska je zauzela 53. mjesto među 57 vodećih svjetskih ekonomija.
kad je padalo trebalo je sve pobit i tužit, mafija, kriminalci, zatvor……
sad kad raste isto!
pa hebogaja ko je tu sad lud?
što bi vam pasalo?
[lol]
jedan dan crobi na+ 5-6% pa se iskrcati,a onda sutradan opet toliko ali -..i tako stalno,joj kak’ bi se raja veselila [lol]
kad je padalo trebalo je sve pobit i tužit, mafija, kriminalci, zatvor……
sad kad raste isto!
pa hebogaja ko je tu sad lud?
što bi vam pasalo?
[lol]
jedan dan crobi na+ 5-6% pa se iskrcati,a onda sutradan opet toliko ali -..i tako stalno,joj kak’ bi se raja veselila [lol]
[/quote]
i opet nebi bilo dobro,kao sto stara izreka kaze "nije se rodio tko je narodu ugodio"
javili bi se oni koji nemaju ni keš ni dionice ljubomorni bi nesto proklinjali,hebiga takav je narod….. [lol]
dokupio malko HT, zasigurno pogrijesio jer ce druge vise rasti ali ja sam ziheras s malo casha
jesam li jedini koji je danas barem nesta kupio ili preskupo?
dokupio malko HT, zasigurno pogrijesio jer ce druge vise rasti ali ja sam ziheras s malo casha
Nisi kompaa, ja prodao korf po 41,49 200 kom isto toliko kupio po 41,01.
Zarada doslovno za burek, hehe, sad znam koji je to osjećaj, i moram reći dobar je.
Za razliku od ne trejdanja di samo gledaš kak raste i kaj imam od toga? Niš….
Pa evo po meni je gotovo sigurno da smo u srednjeročnom rastućem trendu pa s toga
prebacivanje 2000 je po meni također gotova stvar.
Nisi kompaa, ja prodao korf po 41,49 200 kom isto toliko kupio po 41,01.
Zarada doslovno za burek, hehe, sad znam koji je to osjećaj, i moram reći dobar je.
Za razliku od ne trejdanja di samo gledaš kak raste i kaj imam od toga? Niš….
[/quote]
poslije drugog probijanja 1900 bodova meni se cinio najlogicniji potez
priznajem nije bas hrabar potez ali nisam lukovicev necak da mi sapne kaj ce dizat pa se drzim stabilne valute, cash to zasigurno nije, svaki dan vredi sve manje!
Pa evo po meni je gotovo sigurno da smo u srednjeročnom rastućem trendu pa s toga
prebacivanje 2000 je po meni također gotova stvar.
[/quote]
hm bas si i sam tak kalkuliram da ce HT posluzit za probijanje magicne granice…
Komentar na uplatu 65 milijuna kn od holdinga INGRI?http://mojportal.hr/zagreb_i_hrvatska/zagreb/aktualno/ingra_dobila_polog_za_arenu_zagreb_zagrebacki_holding
Lojtra