Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DIONIČKI FONDOVI
U travnju dionički fondovi prodavali domaće dionice!
Autor/izvor: Tomislav Petrov, tomislav.petrov@seebiz.eu
ANALIZA – Iz statističkih aproksimacija slijedi da su investitori tijekom travnja iz dioničkih fondova povukli približno 9,90 milijuna kuna likvidnosti te da su upravitelji dioničkih fondova prodali domaće dionice u vrijednosti od približno 25,60 milijuna kuna.

http://seebiz.eu/hr/analize/u-travnju-dionicki-fondovi-prodavali-domace-dionice!,45770.html

znači ipak su prodavali fondovi a kupovali bikovi. [smiley]
[/quote]
sta nisi citao i da su kupovali fondovi,bio je link prije koji dan cini mi se,kolega nisi vidio ili zanemarujemo takve stvari…..???
[/quote]

kolega fondovi kupuju samo ht.
[/quote]
kolega ht,ernt,koei mislim da je i podravka negdje navedena ali nisam siguran,uglavnom 7-8 dionica je bilo na meti pa pisalo je prije koji dan ispravite me ako grijesim,uglavnom iskreno nemam nista od ovog sta oni kupuju,ja volim spekulirati,nemam margin i nisam ogranicen vremenom,veci rizik ali po mojoj procjeni i dobit,pa sto bude…pozz

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ja samo hdel i atpl iskrco.

i najveći bikovi pročeli prodavat.a aj mislio dugoročni investitori [lol]
[/quote]
Sorry, to mi je samo 15 % portfelja. Morao sam, atpl sa zaradom 80 % i Hdel sa zaradom od 120 %. Hdel bi mogao još potegnuti ali će još tri put brže dolje. Tu će biti tko zadnji magarac. Videli ljudi da raste pa navali. Garantiram da će biti za koji dan po 250 kn.
[/quote]
sta vam je garancija?, pismo namjere od banke?
ja garantiram da ce na 450 za koji dan

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-moze-li-crobex-vec-danas-preko-1.900%3f,45778.html

mislim da vecini forumasa se ovaj scenarij ne svida ali to je njihov problem…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

pa to ja trubim cijelo vrijeme.ameri su za podizanje gospodarstva ulupali tisuću milijardi dolara.I još su nestabilni .To Šuker nezna niti napisati a u podizanjeg našeg gospodarstva je uloženo nula.od antirecesijskog plana ostalo je ništa.nelekvidnost rastura.jednostavno nemaš više sa kime raditi jer nitko nikome niš ne plača. e ako se ta kriza neće odraziti na dionice a zapamtite pravi udar tek dolazi u nadolazećim mjesecima onda stvarno cijena dionica sa stvarnošću nema veze.i nezaboravite u americi firme bankrotiraju ,do sada kod nas nije niti jedna a ne znaći da neće.kolika je onda vrijednost dionice ? naši građevinari grcaju u neplačenim računima ,plaće isplačuju pozajmicama od banaka a pumpaju se non stop.

ne samo da vlada nije osigurala nikakvu pomoć realnom sektoru, nego mu ni banke ne daju kredite! poanta je da je država isisala sav slobodan keš iz banaka, čak i onaj dodatni koji je Rohatinski oslobodio, tako da za firme nije ostalo ništa!
prodaja robe drastično opada, neplaćanja su sve veća, novčana masa u opticaju drastično se smanjila, otkazi pljušte na sve strane, a ovdje neki pišu bajke i ne žele vidjeti u kakvim vremenima živimo! kad otpušteni radnici krenu prodavati još te dionice što su im ostale letjet će perje na sve strane i TEK TADA UDARIT ĆEMO O DNO! a vi samo slušajte drukere koji se sada iskrcavaju i kupujte od njih dionice nakon rasta od 50% – 130%

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

prodaja malko pobegla, pametnom dosta
dok se aspravljate jesmo li u bull marketu pobeze goldy…

lijepo otvaranje

1898,22 goldy se muci pomozite…

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.900,06 2.04% 4.258.969,96 kn 4.258.969,96 kn 0,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ko je reko da nećemo probiti 1.900
da ga vidim
nek pošalje sliku [tongue]

http://www.kucilooro.webs.com/

opa Hidra u blokadi, polagano decki
1905,46 hvala Vam
a valjda je sad sve jasnije premda se neki ne mogu pomiriti sa stvarnoscu
trazimo li novo dno ili ste nocas samo buncali, a bilo je tako lijepo groby na 800 bodova i onda ta budilica sve pokvari…

Čemu zahvaliti za ovakav stampedo? Jel to oni koji su jučer prodavali danas masovno kupuju?

Nije bolest sve što boli

Tko se je ono hvalio da je juče super dobro prodao ???

who dares, wins

New Report

Close