Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Došao je na INI veliki nalog od 300 komada sada kreću mali, tko će koga preskočiti ja nudim 2 a ja 5 lipa više.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

koje navlačenje, firma ima 570 milja gubitka a tu se jeftino druka

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Kolega sve su to izuzetci koji potvrđuju pravilo.Ali ako želiš trejdati svaki dan onda moraš to raditi na likvidnima jer nema smisla na dionici koja ima par tisuća kuna prometa jer bi mogao jedino sam sebi prodavati. Ja ne kažem da po nekad ne možeš dobro zaraditi ali ne i svaki dan i ne na način kako je onaj lik opisao. Moš mislit da će me preko foruma navući na kupnju !?

Zaslugom foruma si to napravio, ja ne kažem da se ne može zaraditi ali ne zaslugom foruma to ja oću reći, zaradi danas 1%.

Sada se slažemo, ja sam zadovoljan ako trgujem 2X tjedno a drukeri ne forumu mi samo pokazuju put što da gledam.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

si poglejte male… [thumbsup]
treba misliti na to. [proud]

Ovo su popodnevnice. [lol]

na temelju čega kolege smatraju da bi trebao uslijediti održivi rast?

suprotnog sam mišljenja, surađujem sa dosta tvrtki na području zagreba i barem 80% njih ima značajno smanjen promet/utržak/prodaju. Ukoliko se trend ne promjeni (a u realnom gospodarstvu ne primjećujem pozitivne trendove), na temelju čega bi dionice trebale rasti?

Sve to štima, neki imaju problema. A jesu li te tvrtke izlistane na burzi?

Govorimo ovdje o tvrtkama koje su na burzi kao dionička društva. Tko može reći da loše posluje IGH, DLKV ili KOEI? Ili da im se loše piše? Ili da rade s gubitkom? Ili da su im se prihodi i dobit smanjili?

Ma baš ništa od toga, sve suprotno.

Možda će im jednog dana dobit i pasti, ali ja bar za sada ne vidim opasnosti za to. Uostalom, lijepo su ih "nagradili" dioničari za ovakvu situaciju tako što su rasprodali sve dionice i brutalno im srušili cijenu. A nekome izgleda i ovaj blagi oporavak te cijene smeta…

[/quote]

teško je moguće ako svi režu potrošnju i ulaganja da će puno tvrtki ostati netaknute i nastaviti poslovanje kao da se ništa nije dogodilo. Tvrtke sa kojima radim su meni na malom uzorku pokazatelj kako tržište diše, i svi itekako osjećaju krizu na svom džepu. Ne govorim o dioničkim društvima nego o stvarnim tvrtkama srednje veličine od kojih neke već zijevaju zbog toga što su im mjeseci već odbrojani ne ugovore li poslove, a druge mogu poslovati ali im je promet pao 50ak % u par mjeseci. Veće firme će to osjetiti kasnije, eventualno prebroditi zalihama i prethodno ugovorenim poslovima, ali to ne može u nedogled, svi smo u istom gospodarstvu.

[/quote]
Ovo su i varalice, najobičniji privid , ništa stvarno i redovito završavaju suprotno
a i ima tema Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska koja se bavi takvim sadržajima

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Šta se čeka kod nas pa svi su u plusu preko 1% ili ćemo mi sutra 3% gore.

više nebu baš išlo po bidu! [smiley]

Mi najčešće pretjerujemo u padu i rastu sa ‘faznim’ pomakom.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

[/quote]
Ovo su i varalice, najobičniji privid , ništa stvarno i redovito završavaju suprotno
a i ima tema Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska koja se bavi takvim sadržajima

[/quote]
a ovo ?

Prodaja se povlači.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close