Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Državi će krenuti uzimati novac gdje se on najviše vrti. Evo je na dnevniku bila najava udaranja PDV-a kladionicama i igrama na sreću. Već su povećali trošarine na duhan. Autoosiguranje je nužno, pa će uskoro opaliti i po njemu PDV. A onda će zaključiti da su dovoljno zasr…li, pa će dozvati MMF, ne bi li pokrili svoju nesposobnost.

Eh, skoro sam zaboravio, mogli bi i mi za ove releje dobiti malo po repici, jer nije lijepo špekulirati, dok se javnim službama smanjuju plaće.

kolega aludirate na to da bi se mogao uvesti porez tu nama na trgovinu na ZSE…????.
bas me zanima kolika bi ista bila u tom slucaju…
[/quote]
Trebala bi država uvesti porez na minus u portfelju pa da vidiš kak bi se proračun punio [lol] [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kolega aludirate na to da bi se mogao uvesti porez tu nama na trgovinu na ZSE…????.
bas me zanima kolika bi ista bila u tom slucaju…

kako bi se osječao da ti uzmu npr. 0,22% po transakciji

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kolega 0,22% na 1% dobiti uracunaj i brokere itd….na 5% dobiti znaci uzimala bi samo drzava nesto vise od 1% pa kolega nebi bio 0,22% po transakciji nego 22% ovisno o tomu kolika je dobit…da ovo sve vrijedi u slucaju da se tak nesto dogodi,no o tomu jos nema govora bar koliko je meni poznato,ali mislim da nikako to nebi bilo dobro,ja osobno bih u tom slucaju razmislio o zamrzavanju portfelja ili napustanju TK..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Jeste li vidjeli na Nov@-oj mom vrlog budućeg gradonačelnika. Kakav stil i prpošnost…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

u tome slučaju odo ja sa crobex-a, a i mnogi drugi…tada je dno crobex-a ispod 500 bodova..premda ja mislim da neće dirat burzu jer je i ovako i onako u banani..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@ dodjoh

Porez na kapitalnu dobit iliti popularni PKD.
Treba pitati Iveka, on nam je pumpao glavu na prošlim izborim s njim. Inače iznosi 10-20%. Naravno, da je uvijet da dobit postoji. Sad kad malo bolje promislim, čini mi se da znam zašto nije uveden 2008. [rolleyes]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Jeste li vidjeli na Nov@-oj mom vrlog budućeg gradonačelnika. Kakav stil i prpošnost…

Hahahaha,..da, da nadodao bih : jako je prčevit

Sve je stvar psihe.....

e a nitko ne racuna gubitke ove dvije god.kad se zbroje ovi gubitci i buduci dobitci tek 2015 smo na nuli…opet nece dobiti nista pdv a.

malo previse ste otisli moje kolege u pravcu filozofije a to nije dobro.Burza vozi svoj put bila država likvidna ili nelikvidna .Pa nemislite valjda da je ministarstvo financija kupovalo zadnjih 60 dana dionice i diglo burzu na 1800 bodova.nebrinite ima dosta ljudi koji su itekako likvidni i burza će gotovo sigurno nastaviti svoj put gore.evo pogledajte na primjer srbe i njih i njihovu burzu sa parsto tisuća eura dnevno prometa digla se na isti nivo kao i sve burze u svijetu. Čudno? ali istinito. [undecid]

…eeee dobra ti usporedba…baššš???…njih je MMF već okupirao a sada se diže da se ošiša i ono malo što još se može…a tak će biti i tu, samo gledaj…sretno…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

malo previse ste otisli moje kolege u pravcu filozofije a to nije dobro.Burza vozi svoj put bila država likvidna ili nelikvidna .Pa nemislite valjda da je ministarstvo financija kupovalo zadnjih 60 dana dionice i diglo burzu na 1800 bodova.nebrinite ima dosta ljudi koji su itekako likvidni i burza će gotovo sigurno nastaviti svoj put gore.evo pogledajte na primjer srbe i njih i njihovu burzu sa parsto tisuća eura dnevno prometa digla se na isti nivo kao i sve burze u svijetu. Čudno? ali istinito. [undecid]

…eeee dobra ti usporedba…baššš???…njih je MMF već okupirao a sada se diže da se ošiša i ono malo što još se može…a tak će biti i tu, samo gledaj…sretno…
[/quote]
probaj kupit dobar papir tu i tamo pa ces vidit kad ces ga kupit…ne brini kolega,znaju ljudi kad je kosa dugacka za sisanje…cekaj ti cekaj pa ti sretan ulazak na crobi 3000 …

ako je kupnja na pb 0,2 i pe 1 šišanje onda ti tako smatraj,,ali budi siguran da ce ih dosta sjediti na stolici a ja cu im biti brico, [cool]

Daans vjerojatno prilika potrošiti nešto casha-a ćekajući na bidu.
Nemojte sve potrošiti, nikada nije dobro biti 100 % bilo u dionicama bilo u cashu.
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close