Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje fino štimanje…

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.800,12 1.59% 41.030.013,01 kn 40.708.472,87 kn 321.540,14 kn 0,00 kn

Valjda je bar nekom bitno da na dan izbora indeks bude optimističan. ;))

Ništa mi sad ni je jasno.
Kad je čovjek u plusu kako se to zove bik ili medo ? [lol]

dobar [thumbsup]
ali i oni cash-u ne trebaju biti nesretni, kuna ojacala zadnjih dana [embarass]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ohrabrujuće za dioničare:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=90f32fc4-4ab6-4ce1-ae24-0ae07ba2103f

Knkurentni kao AFRIKA

Bravo za dr SANADERA pa svi se sprdaju sa nama imamo naj boljeg premijera

Sad će INA srušiti crobex i odmah će krdo krenuti prodavati sve živo [angry]

kolega ima 100% za ovakvu procjenu, nije li malo previse, osim sampa prevladavaju namagarceni medonje kaj bi za medeke kupovali.
nece ici, poslije danasnjeg dana vise je nego ocigledno.
[/quote]
To što je tebi očigledno je da si u dionicama do grla, pametni su pola- pola, a mudri….
Bit če ti očigledno 01.07 – samo da ti nebude kasno… i da pametni znaju čemu služi pojas [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

ovisim o Amerima apsolutno ,ako oni korigiraju iduči tjedan onda ćemo ih pratiti

Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]

ti čovječe postaješ smiješan…
40 mil na kraju možda…
da nije onog pretumbavanja koke bili bi ispod 30
zadnjih dana drastičan pad prometa a bome i cijena dionica
kupnja i prodaja se razilaze i sve mi se čini da ćemo ponovo gledati već viđeni scenarij, samo nadam se u blažem obliku

živjeli!
[/quote]
Ne razumijem sad ništa, da li se Koka računa ili pišem dalje. [lol]

who dares, wins

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/thomas-mirow-istok-europe-na-pocetku-kraja-krize,45409.html

drzava nam je banana ali burza nije drzava, konkurentni ce izaci jos snazniji i mocniji ne sumljajte u to…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sad će INA srušiti crobex i odmah će krdo krenuti prodavati sve živo [angry]

kolega ima 100% za ovakvu procjenu, nije li malo previse, osim sampa prevladavaju namagarceni medonje kaj bi za medeke kupovali.
nece ici, poslije danasnjeg dana vise je nego ocigledno.
[/quote]
To što je tebi očigledno je da si u dionicama do grla, pametni su pola- pola, a mudri….
Bit če ti očigledno 01.07 – samo da ti nebude kasno… i da pametni znaju čemu služi pojas [lol]
[/quote]

aha, znači ako je netko full u dionicama na crobex 1700 onda je budala, a na 5400 je bio jako pametan. Vrtim si film od prije dve godine i poptuno je ista spika samo su se uloge promijenile. Tko god je na jesen 2007 ili početkom 2008 rekao da je izašao bio je ismijan, dijelile su mu se jedinice i bio je maltete prognan, a danas ako čovjek napiše da je 100% u dionicama odmah strah i nevjerica, nije normalan, budala, kuljageri, etc… previše je medvjeda ovdje zadnjih dana… da nema Sampija i još par kolega bio bi to pravi medvjeđi brlog… ja ne vjerujem da ste baš svi tako pametni[bye]… pričate duboko, lovit ćete plitko,jer ako nebute vi, bude Pero iza čoška, ne bojim se ja za vas [yawn]

I'LL BE BACK

aha, znači ako je netko full u dionicama na crobex 1700 onda je budala, a na 5400 je bio jako pametan.

niti je budala niti je jako pametan.
poanta je da je situacija u gospodarstvu, pogotovo u hrvatskoj, komatozna i da će to uskoro eksplodirati.
oporavak neće biti brz kako neki zamišljaju već jako spor. ovaj rast koji se dogodio na burzi neće se tako skoro ponoviti, sad je izgledniji pad jer će ulagači shvatiti da nema više pumpanja dionica kakvo je bilo zadnja 2 mjeseca. uz to dolazi i dugo stagnirajuće ljeto (s padom zarade u turizmu) tako da žurbe za ulazak u dionice nema uopće, jednostavno se ne može zakasniti s ulaskom…ali s izlaskom – da!

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=90f32fc4-4ab6-4ce1-ae24-0ae07ba2103f

Knkurentni kao AFRIKA

Bravo za dr SANADERA pa svi se sprdaju sa nama imamo naj boljeg premijera

Kud ćeš jači buy signal, američki senator druka nadolje, znači američani nam dolaze pokupovati burzu.
ajd sat ti i Dimo jednu lošu, ja ću onda jednu dobru pa smo za danas gotovi 🙂

my,

Kud ćeš jači buy signal, američki senator druka nadolje, znači američani nam dolaze pokupovati burzu.
ajd sat ti i Dimo jednu lošu, ja ću onda jednu dobru pa smo za danas gotovi 🙂

Na nekim američkim dionicama je promet u minuti veći nego na ZSE u cijelom danu. Da nam žele pokupovati burzu učinili bi to odavno i bez problema. Čudi me da još nisu… [lol]

New Report

Close