Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam osjećaj da će napad na ask krenuti negdje ok 15:30, očigledno je da se bid podebljava.

Evo, kolega sve je u plusu. Idemo i mi raspaliti po asku!!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Pa do kada ću ja svoju vještinu dokazivati nad nekima, do kada recite mi molim vas, znam da mi je nagrada novac koji sam zaradio ali i ovo nije za baciti [thumbsup]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]

ne manipuliraj ljudima! promet je trenutno samo 37,7 milje kuna, od čega na blok transakciju KOKA-R-A otpada čak 11,1 milja kuna

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

sta smo rekli idemo dalje ili dolje….. [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ante Samodol: Burza mora funkcionirati drugačije

Samodol se nada da će se bolje definirati i status JDD kotacije ili odgoditi eventualna nagla delistiranja sa Zagrebačke burze pa će se moći delistirati jedino ako društvo na skupštini donese takvu odluku tročetvrtinskom većinom glasova i isplate se dioničari koji nisu pristali na delistiranje.

Predsjednik Uprave HANFA-e je, govoreći o burzama, istaknuo i kako regulator najviše polaže na nadzor trgovanja kako bi burza postala prva linija obrane kad je u pitanju regulativa i nadzor.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/samodol-burza-mora-funkcionirati-drugacije,45450.html

mlado od Čovića

Bolanča: Cilj Plive je dostići cjenovnu kategoriju kompanija iz Indije i Kine
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Ulazak Teve za Plivu je pozitivna stvar, pogotovo što se to dogodilo u vrijeme krize", naglasio je predsjednik Uprave Plive Matko Bolanča.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/farmaceutika/bolanca-cilj-plive-je-dostici-cjenovnu-kategoriju-kompanija-iz-indije-i-kine,45449.html

Fin promet na PBZ danas, netko se fino ukrcao na 500.
Sve skidano sa aska.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koje fino štimanje…

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.800,12 1.59% 41.030.013,01 kn 40.708.472,87 kn 321.540,14 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

danas se bas nekako pokazalo da imamo snage i neodlucnost eu nas nije poljuljala…
ima tu jos podosta mjesta za rast, HT npr za koji mjesec ce zasigurno biti i na za njega u postotcima znacajo visim razinama…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0d96742c-cd1c-4741-aea6-45017238474d&ref=lastadd

FRANCUSKA službeno danas tek ušla u RECESIJU

Još jedan dokaz da potop pravi tek slijedi

Okavom oporavku možemo da sanjamo nije mi jasno

pa ukljucite se kolega kad dinkec veli da je poceo kupovati za vase penziono, onda ce sigurno biti manji rizik.
fino izaberete targete i stavite na kupnju, jasno kao dan.
jeste li vi ono spremni bili izdvojit 110 kn za HT? stavite nalog na kupnji cekajte i placite.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sad će INA srušiti crobex i odmah će krdo krenuti prodavati sve živo [angry]

kolega ima 100% za ovakvu procjenu, nije li malo previse, osim sampa prevladavaju namagarceni medonje kaj bi za medeke kupovali.
nece ici, poslije danasnjeg dana vise je nego ocigledno.

Lagano pumpanje Crobexa preko Ine a ima izvještaj za zlatnu medalju
Zanima me što nas čeka poslje izbora idući tjedan
Nema fondova da kupuju bilo dosto 2 dana pa sad pobjegli glavom bez obzira

mozda vlasnicka struktura kaze da je vrijeme za kupnju?
ne kazem da je to dobro za cca 16 000 ljudi koji rade u INI ali zasto nebi bila 2800, mislite da je previse dati 2800 za 300 000 dionica i postati vecinski vlasnik?
preteska racunica za Vas?

New Report

Close