Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znao sam kolega Sampras da ćete napisati nešto suvislo.

…suvislo i suvišno…futuri su u crvenom, ne obmanjuj javnost…a dax ti ode,trči za njim…
[/quote]
Pa ameri će ti i danas zatvoriti u plusu, meni stvarno nije jasno kako više nemožete predvidjeti smjer DOW-a, pa to se iz aviona vidi [bye]

Pa i jučer sam pogodio za razliku od vas [thumbsup]
[/quote]

…SVAKA ČAST AKO TAMO TRGUJEŠ…JA TRGUJEM OVDJE…POGODI CROBIJA, …danas crven-reci koliko ak znaš???…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ono o čemu ja pričam futuresi su prepolovili minus

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

izvijesca kolega izasla ali ima ih jos kroz pola sata,vidjet cemo sto ce se desiti…mislim da ce biti ok..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Fjučersi, pa kaj ne radi burza do 16 h.

Kaj će ti fjučersi, vidiš kakvo je stanje. Sad frende, koga briga za jučer i sutra.

Nemož ništa kupiti di se god postaviš netko te odmah preskoči, a neki kažu da je skupo [proud]

…kolega, gledajte crvenu kolonu,tamo se sve prodaje, sve možete kupiti i to veoma jeftino…iz minute u minutu jeftinije……dobar si…ajde, barem si me nasmijao… [lol] , da nema ništa za kupiti… [lol] a pošto su AMerikanci u debelom crvenom, još malo pa ćeš kupovati i jeftinije…e sad hoćeš li dokupiti ili prodati pa kupiti za manje, sam odluči…ugodAN DAN KOLEG…
[/quote]

Znaci tebi je debeli minus- Dow -0,24%, S&P -0,39% ??? Ovom izjavom izgleda da vise da obmanjujes javnost nego kolega Sampras.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

kolega ja nikoga ne obmanjujem, pogledajte futurese pa ćete viditi da su i veše već prepolovili minus u jednom trenutku su bili i -0,80.

Krivo ste se izrazili kolega. [thumbsup]

Imam osjećaj da će napad na ask krenuti negdje ok 15:30, očigledno je da se bid podebljava.

kolega ja nikoga ne obmanjujem, pogledajte futurese pa ćete viditi da su i veše već prepolovili minus u jednom trenutku su bili i -0,80.

Krivo ste se izrazili kolega. [thumbsup]

da, jesam. Htio sam kolegi ukazati da ne iznosi lazne cinjenice, tj. da su Ameri skoro pred plusom a ne debeli minus kako kolega Filija kaze. My bad!!

Znao sam kolega Sampras da ćete napisati nešto suvislo.

…suvislo i suvišno…futuri su u crvenom, ne obmanjuj javnost…a dax ti ode,trči za njim…
[/quote]
Pa ameri će ti i danas zatvoriti u plusu, meni stvarno nije jasno kako više nemožete predvidjeti smjer DOW-a, pa to se iz aviona vidi [bye]

Pa i jučer sam pogodio za razliku od vas [thumbsup]
[/quote]

…SVAKA ČAST AKO TAMO TRGUJEŠ…JA TRGUJEM OVDJE…POGODI CROBIJA, …danas crven-reci koliko ak znaš???…
[/quote]

Pogodite Vi kolega Crobi? Znam da ste prekjucer daleko masili sa prognozom. A vidim da cete i danas.Crven, ste rekli?

prometi prejadni.pola prometa koka i ht (12 i 8 milja)

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]

Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]

ti čovječe postaješ smiješan…
40 mil na kraju možda…
da nije onog pretumbavanja koke bili bi ispod 30
zadnjih dana drastičan pad prometa a bome i cijena dionica
kupnja i prodaja se razilaze i sve mi se čini da ćemo ponovo gledati već viđeni scenarij, samo nadam se u blažem obliku

živjeli!

New Report

Close