…suvislo i suvišno…futuri su u crvenom, ne obmanjuj javnost…a dax ti ode,trči za njim…
[/quote]
Pa ameri će ti i danas zatvoriti u plusu, meni stvarno nije jasno kako više nemožete predvidjeti smjer DOW-a, pa to se iz aviona vidi [bye]
Pa i jučer sam pogodio za razliku od vas [thumbsup]
[/quote]
…SVAKA ČAST AKO TAMO TRGUJEŠ…JA TRGUJEM OVDJE…POGODI CROBIJA, …danas crven-reci koliko ak znaš???…
Ono o čemu ja pričam futuresi su prepolovili minus
izvijesca kolega izasla ali ima ih jos kroz pola sata,vidjet cemo sto ce se desiti…mislim da ce biti ok..
Fjučersi, pa kaj ne radi burza do 16 h.
Kaj će ti fjučersi, vidiš kakvo je stanje. Sad frende, koga briga za jučer i sutra.
Nemož ništa kupiti di se god postaviš netko te odmah preskoči, a neki kažu da je skupo [proud]
…kolega, gledajte crvenu kolonu,tamo se sve prodaje, sve možete kupiti i to veoma jeftino…iz minute u minutu jeftinije……dobar si…ajde, barem si me nasmijao… [lol] , da nema ništa za kupiti… [lol] a pošto su AMerikanci u debelom crvenom, još malo pa ćeš kupovati i jeftinije…e sad hoćeš li dokupiti ili prodati pa kupiti za manje, sam odluči…ugodAN DAN KOLEG…
[/quote]
Znaci tebi je debeli minus- Dow -0,24%, S&P -0,39% ??? Ovom izjavom izgleda da vise da obmanjujes javnost nego kolega Sampras.
kolega ja nikoga ne obmanjujem, pogledajte futurese pa ćete viditi da su i veše već prepolovili minus u jednom trenutku su bili i -0,80.
Krivo ste se izrazili kolega. [thumbsup]
Imam osjećaj da će napad na ask krenuti negdje ok 15:30, očigledno je da se bid podebljava.
kolega ja nikoga ne obmanjujem, pogledajte futurese pa ćete viditi da su i veše već prepolovili minus u jednom trenutku su bili i -0,80.
Krivo ste se izrazili kolega. [thumbsup]
da, jesam. Htio sam kolegi ukazati da ne iznosi lazne cinjenice, tj. da su Ameri skoro pred plusom a ne debeli minus kako kolega Filija kaze. My bad!!
…suvislo i suvišno…futuri su u crvenom, ne obmanjuj javnost…a dax ti ode,trči za njim…
[/quote]
Pa ameri će ti i danas zatvoriti u plusu, meni stvarno nije jasno kako više nemožete predvidjeti smjer DOW-a, pa to se iz aviona vidi [bye]
Pa i jučer sam pogodio za razliku od vas [thumbsup]
[/quote]
…SVAKA ČAST AKO TAMO TRGUJEŠ…JA TRGUJEM OVDJE…POGODI CROBIJA, …danas crven-reci koliko ak znaš???…
[/quote]
Pogodite Vi kolega Crobi? Znam da ste prekjucer daleko masili sa prognozom. A vidim da cete i danas.Crven, ste rekli?
prometi prejadni.pola prometa koka i ht (12 i 8 milja)
Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]
Promet odličnih 40 000 000 kuna. [thumbsup]
ti čovječe postaješ smiješan…
40 mil na kraju možda…
da nije onog pretumbavanja koke bili bi ispod 30
zadnjih dana drastičan pad prometa a bome i cijena dionica
kupnja i prodaja se razilaze i sve mi se čini da ćemo ponovo gledati već viđeni scenarij, samo nadam se u blažem obliku
živjeli!