Može li bolje od ovakve najave?
Najava kraja krize od ni manje ni više nego direktora EBRD-a.
U kojo literaturi se market koji raste 40% naziva bear market, osim u drukerskoj [lol]
Lagano pumpanje Crobexa preko Ine a ima izvještaj za zlatnu medalju
Zanima me što nas čeka poslje izbora idući tjedan
Nema fondova da kupuju bilo dosto 2 dana pa sad pobjegli glavom bez obzira
[/quote]
slušaj radije Rohatinskog, pokazao se kao pametniji i iskusniji od tih EU "stručnjaka"
Lagano pumpanje Crobexa preko Ine a ima izvještaj za zlatnu medalju
Zanima me što nas čeka poslje izbora idući tjedan
Nema fondova da kupuju bilo dosto 2 dana pa sad pobjegli glavom bez obzira
fondovi su kupovali samo ht i atgr ,sve ostalo je pumpanje na suho.pogledaj današnji promet .da baš me zanima idući tijedan.
[/quote]
slušaj radije Rohatinskog, pokazao se kao pametniji i iskusniji od tih EU "stručnjaka"
[/quote]
Stovise, proglasen je za najboljeg na planeti. Pa ak to nisu reference onda ne znam sto je
Jako ljepa vjest,Ohrabrujuca http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/thomas-mirow-istok-europe-na-pocetku-kraja-krize,45409.html
Drvna industrija u komi, Belišće ode na 400.
Tu ima puno likova koji nikako da shvate da se sad kupuje ne čekajući da dođe na 1200.
To je sva nauka u ovom poslu.
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/bloomberg-istocna-europa-tone-u-recesiju,45364.html
Dali se mora još štogod reći pa svi upozoravaju na potop a nikako da to shvatimo
[/quote]
[/quote]
Stovise, proglasen je za najboljeg na planeti. Pa ak to nisu reference onda ne znam sto je
[/quote]
Je dečki kaj vam mi možemo kaj ste u cashu i propustili ste rast od 30, 40, 50 ili više posto?
Tak je kak je.
Možda vam kolega Sampras može napisati kakvu utješnu rečenicu?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Je dečki kaj vam mi možemo kaj ste u cashu i propustili ste rast od 30, 40, 50 ili više posto?
Tak je kak je.
Možda vam kolega Sampras može napisati kakvu utješnu rečenicu?
[/quote]
Pa nije još kasno kuputi i za koji mjesec zaraditi 30-40%, je da će tada moja zarada biti 130% ali nismo svi isti i ne razmišljamo svi isto i ne zarađujemo svi isto.
futuresi pojačavaju zelenilo uhuhuhuh