Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Biti će da je ipak juče.
3 radna dana prije mora biti

who dares, wins

http://uk.reuters.com/article/companyNewsMolt/idUKTRE54D4IL20090514?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true

evo i začetnik ewt analize koji je predvidio ovu krizu vam veli da svi pokazatelji govore da nismo u bulu.rohatinski vam veli da problemi tek dolaze.

ne bulaznim kao neki nego potkrepljujem činjenicama .ako ništa drugo onda oprez.ovo nije poziv niti na prodaju niti na kupnju dionica.

kolega,sta niste bas vi rekli,mislim da je na temi "dali ste ovisni o burzi" da se ovakva prilika nudi jednom u 30 godina….??
[/quote]

to potpisujem uvijek i zauvijek.crobex će opet biti na 5000 .kada ? za 3 godine,5 možda .meni je svejedno mogu čekati i zaradit ću na ovoj krizi.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Pogledajte kupnju na ATPL jede žive ljude

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Koordinirana akcija na VART-R-1 i VLDS-R-A….po 10000 komada se nudi na asku……

http://uk.reuters.com/article/companyNewsMolt/idUKTRE54D4IL20090514?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true

evo i začetnik ewt analize koji je predvidio ovu krizu vam veli da svi pokazatelji govore da nismo u bulu.rohatinski vam veli da problemi tek dolaze.

ne bulaznim kao neki nego potkrepljujem činjenicama .ako ništa drugo onda oprez.ovo nije poziv niti na prodaju niti na kupnju dionica.

To i je tvoj maksimum uzeti tuđi link ili drugim rječima ukrasti ono što je netko stavio i tu se hvaliti, a smim se kladiti da pojma nemaš o čemu čovjek priča.

Ostao si jučer dužan odgovor jesmo li u bull ili bear marketu, s tim da smo rasli 40%.
[/quote]

ako treba pisat ću ti sa velikim slovima.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Koliko ja vidim opet nisi odgovorio, pa ponavljam pitanje.

1. bull

2. bear

Zaokruži točan odgovor

kolega,sta niste bas vi rekli,mislim da je na temi "dali ste ovisni o burzi" da se ovakva prilika nudi jednom u 30 godina….??
[/quote]

to potpisujem uvijek i zauvijek.crobex će opet biti na 5000 .kada ? za 3 godine,5 možda .meni je svejedno mogu čekati i zaradit ću na ovoj krizi.
[/quote]
i ja isto tako razmišljam ovo mi je vrijeme štednje i vrijeme treninga strpljivosti.
pa kud puklo puklo. vjerujem u zaradu imam vremena za to. kredita nema veliki i za iće i piće. čekat mogu i isplatit će se.

dan je pametniji od noći

kako je krenulo mogla bi hidra opet u blokadu…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Koliko ja vidim opet nisi odgovorio, pa ponavljam pitanje.

1. bull

2. bear

Zaokruži točan odgovor

Jel znaš zaokružiti točan odgovor ako ne znaš neka ti netko pomogne.

Gužvu i strku na PBZ-u je prekinuo novi nalog na kupnji.
322 komada na 500 kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/thomas-mirow-istok-europe-na-pocetku-kraja-krize,45409.html

Opet je gadno na ZVZD, netko je počistio ovo sitno na prodaji i kaj sad?
Prodaje nema, tj. 1 komad ispod blokade.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close