http://uk.reuters.com/article/companyNewsMolt/idUKTRE54D4IL20090514?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true
evo i začetnik ewt analize koji je predvidio ovu krizu vam veli da svi pokazatelji govore da nismo u bulu.rohatinski vam veli da problemi tek dolaze.
ne bulaznim kao neki nego potkrepljujem činjenicama .ako ništa drugo onda oprez.ovo nije poziv niti na prodaju niti na kupnju dionica.
To i je tvoj maksimum uzeti tuđi link ili drugim rječima ukrasti ono što je netko stavio i tu se hvaliti, a smim se kladiti da pojma nemaš o čemu čovjek priča.
Ostao si jučer dužan odgovor jesmo li u bull ili bear marketu, s tim da smo rasli 40%.
[/quote]
Pa kolega vi stalno trubite da smo u BULL-u. Držite se svojih uvjerenja ili prestanite pljuvati sve oko sebe.
Ti si "Filija" već toliko smiješan i dosadan da ponekad pomislim da si baron, lupetaš jedno te isto već mjesecima. Pazi da te opet ne isključe onda ćeš morat otvarat Filiju2
Meni nije smiješan, ali je brate dosadan.
Ništa mi sad ni je jasno.
Kad je čovjek u plusu kako se to zove bik ili medo ? [lol]
koliko mi je poznata definicija bull-a mi smo u bull-u….sta nije po definiciji ako predjes 20% od dna smatra se da je trziste u bull-u…???
Neću uopče pričat koliko ljudi zaobilaze dobre firme sa pozitivnim izvješćima
a kupuju špekulantski napuhane gubitaše…
Pogledajte malo među nelikvidne ima pravih bisera od dobrih firmi.
koliko mi je poznata definicija bull-a mi smo u bull-u….sta nije po definiciji ako predjes 20% od dna smatra se da je trziste u bull-u…???
To se zove bull trap [lol]
KATASTROFA
Ina tone sve dublje: Kvartalni gubitak čak 572 milijuna kuna!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – INA-Grupa je u prvom kvartalu imala gubitak od 572 milijuna kuna (u odnosu na neto dobit od 596 milijuna u istome razdoblju prethodne godine), od čega je gubitak na plinskom biznisu (poslovanju koje se prekida) iznosio 306 milijuna kuna, a od poslovnih aktivnosti s kojima se nastavlja 266 milijuna kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ina-tone-sve-dublje-kvartalni-gubitak-cak-572-milijuna-kuna!,45400.html
to je slika i prilika političkog upravljanja velikom državnom firmom
Jel dobiva dividendu tko danas kupi ERNT ?
Ja imam sa strane zapisano da može do 19. i da je 70kn.
Skupština je 26. treba biti 7 dana prije SDA
Provjeri još jednom
Neću uopče pričat koliko ljudi zaobilaze dobre firme sa pozitivnim izvješćima
a kupuju špekulantski napuhane gubitaše…
Pogledajte malo među nelikvidne ima pravih bisera od dobrih firmi.
aj podijeli razmišljanje sa svima, i reci za koje dionice misliš da su dobra prilika ili biser, kako kažeš?