Mislim da je trend prodaje atpl i kupnje jdpl.
P.S. Ja sam to isto danas napravio.
Bez obzira na izvješća koja su izašla di je ATPL u minusu a JDPL u plusu ja to nikad ne bih napravio, vrjeme će pokazati tko je bio u pravu.
Mislim da je trend prodaje atpl i kupnje jdpl.
P.S. Ja sam to isto danas napravio.
A ja bih rekao potpuno suprotno. Na dobra izvješća – prodaj, a na loša – kupuj!
…neko je rekao da nipošto ne smijemo probiti 1775…sada smo ispod…što sada???…
Brzo prodati i to isto sutra klupiti 10% skuplje [lol]
Jedno je 100% sigurno da Ameri danas zatvaraju u plusu preko 1%.
Brzo prodati i to isto sutra klupiti 10% skuplje [lol]
Sampras,negdje sam pročitala da si djelatnik u Luci Ploće,znaći da si još na poslu..pa kako je onda moguće da si stalno online na forumu ?
PS.ništa osobno,ali interesira me kako takva firma uopće funkcionira ako joj djelatnici cijelo radno vrijeme vise na forumu..
Sampras,negdje sam pročitala da si djelatnik u Luci Ploće,znaći da si još na poslu..pa kako je onda moguće da si stalno online na forumu ?
PS.ništa osobno,ali interesira me kako takva firma uopće funkcionira ako joj djelatnici cijelo radno vrijeme vise na forumu..
[/quote]
Pa ko i sve drzavne. Briga njih za rezultate kad znaju da ce to narod sve platiti
[/quote]
To pitajte moga šefa, ah da pa to sam ja [lol] [lol]
[/quote]
Pa ko i sve drzavne. Briga njih za rezultate kad znaju da ce to narod sve platiti
[/quote]
Molim vas da prestaneta sa svojim glupim tezama, nama nitko ništa ne plaća nismo nikome ništa dužni i poslujemo sa dobiti, bolje bi bilo da se zamislite nad svojom sudbinom burek investitora.
onda si generalni direktor pa ćemo tvoje info gledti drugim očima
[/quote]
To pitajte moga šefa, ah da pa to sam ja [lol] [lol]
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]