Sreća na ovoj korekciji, da ljudi mogu kupiti malo sa bida a ne samo skidati sa aska.
Nisam siguran da je posrijedi ‘korekcija’.
Do kraja trgovanja moguće blokade na pojedinim dionicama, a kak će biti sutra u jutro na otvaranju bolje da ne mislim, ne bu dobro, ne bu… [undecid]
Da, moglo bi biti zakucavanja na kraju trgovanja. Možda nas malo Kinezi ohrabre za sutra, smo ne znam s čime. [sad]
Iskcavači i danas popušili. I neka su. Tko se mača lača, od mača i pogiba.
Pa daj ljudi, budite malo investitori, ak se hoćete kladit odite u kladionicu.
Iskcavači i danas popušili. I neka su. Tko se mača lača, od mača i pogiba.
Pa daj ljudi, budite malo investitori, ak se hoćete kladit odite u kladionicu.
A što bi ti? Da raste stalno prema gore? Pa moram i ja dobiti šansu da kupim nešto jeftinije.
hehe ne da se karat više ekipa na Ledu. kupuju oba skrbnjaka zabe, čak i onaj velki na drugom mjestu sa jaaaako puno komada i koji jaaaako rijetko steže. betonaža montmontaža [thumbsup]
Sreća na ovoj korekciji, da ljudi mogu kupiti malo sa bida a ne samo skidati sa aska.
[thumbsup]
neke ni danas ne možeš po bidu [wink]
zato će se moći sutra! [thumbsup]
pa opet prekosutra [thumbsup]
a možda je u šumi
Poštovani kolege!
Da li netko ima evidenciju koje dionice nisu dotakle prethodni lokalni vrh, a koje jesu.
Jer ako mnoge od njih nisu dotakle prethodni lokalni vrh prije cca 3-4 mjeseca, mislim da znam što nam se sprema.
Dobro došli u još jednu korekciju [bye] [smiley]
Sad bu Doktor rekel da su mu smjestili korekciju pred izbore ovi iz oporbe. [lol]
[/quote]
Kao sto ga je i oporbeni golub posrao
http://www.index.hr/vijesti/clanak/golub-izvrsio-veliku-nuzdu-na-sanadera/433533.aspx