Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo razlog zašto sutra idemo gore

Sanader: Dogovor sa sindikatima je postignut

“Sporazum je postignut, a pojedinosti će biti dogovorene u nastavku pregovora”, rekao je Sanader novinarima izlazeći iz Banskih dvora. “Nismo pričali o štrajku, pričali smo o sporazumu i dogovor je postignut”, kazao je Sanader dodavši da će vladin pregovarački odbor sa čelnicima Sindikata javnih službi dogovoriti detalje sporazuma koji će biti potpisan kasnije.

Predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Spomenka Avberšek rekla je novinarima da se pregovori nastavljaju u 17 sati, nakon čega bi trebao biti potpisan sporazum Vlade i Sindikata javnih službi o plaćama. To znači da sindikati odustaju od štrajka, koji je trebao početi sutra, i prosvjeda na Trgu bana Jelačića, najavljenom za subotu.

Vaš link

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Može pitanje, nikako mi nije jasno zašto CROBEX danas raste toliko a vidi se da je u svijetu i regiji stagnacija.

Nije mi nikako jasno, ima li netko odgovor?

Šta neodgovara ti, meni je super.
[/quote]
kolega se nije cudio kada smo padali sto padamo vise nego neke zemlje koje su u bankrotu…mislim na crobex naravno…
[/quote]
Padali smo jače jer smo prije toga i rasli jače. Neke se stvari namjerno zaboravljaju. Kada Crobex ponovno počne padati jače od drugih nemojte se iznova čuditi ko pura dreku.

[/quote]
dobro ako vi tako kazete,ali nemojte se sad vi cuditi kao drek puri…gledajte i uzivajte…
padali smo kolega jace od ostalih jer nam je mmf predvidjao bankrot…jer su rekli da smo u banani,strani kapital se poceo povlaciti pod svaku cijenu…
medjutim sad mmf govori da su se malo zeznuli u proracunu da bas i nije sve tako crno,govorite kako ameri nesto poduzimaju daju novac tvrtkama trude se itd..daju oni novac kolega zato sto moraju,koja nasa banka posluje lose,majke u banani,a kceri u hrvatskoj mlate lovu,no svejedno se padalo jako puno…posto je mmf stao na loptu i priznao da se malo zeznuo,vjerojatno je to i strani kapital potaklo na razmisljanje da uleti na podijenjeno trziste…mozda i grijesim ali me ovo uopce ne cudi kolega…lijep pozdrav..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Može pitanje, nikako mi nije jasno zašto CROBEX danas raste toliko a vidi se da je u svijetu i regiji stagnacija.

Gledajte kolega, ljude je potrebno uvijeriti da je dno na dioničkom tržištu dosegnuto i da se pod hitno morate uključiti u utrku za dionicama. Neke ljude je lako uvjeriti u tu priču, ali zbrojite i vi 2+2 i nećete dobiti 5.
[/quote]
Ja ti ne zbrajam koliko je 2+2 ali ovo šta ja zbrajam je prava divota, svaki dan 50 000 više u portfeju, milina Božija. [cool]
[/quote]
Lipa ili?
Ko malo dijete ste!
[/quote]

lira kolega lira. [lol]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Gledajte kolega, ljude je potrebno uvijeriti da je dno na dioničkom tržištu dosegnuto i da se pod hitno morate uključiti u utrku za dionicama. Neke ljude je lako uvjeriti u tu priču, ali zbrojite i vi 2+2 i nećete dobiti 5.
[/quote]
Ja ti ne zbrajam koliko je 2+2 ali ovo šta ja zbrajam je prava divota, svaki dan 50 000 više u portfeju, milina Božija. [cool]
[/quote]
Lipa ili?
Ko malo dijete ste!
[/quote]
Pa šta si ti mislio kupovati dionice za jednu kunu, veliki su vas pustili da vide koliko ste naivni kada su vidjeli da ste čak naivni i i više već su oni to mogli i pretpostaviti malo su vas stegli i sada nervoza .

hihihihi

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

raste jer mora doći na 3200-3500. to ti je razina crobexa u slučaju recesije, krize, pada profita itd. capisci? ovo ispod 3000 je s uračunatim smakom svijeta. ako se i dalje bojiš smaka svijeta ili države, čekaj. a ako se ne bojiš, onda ti je sve ispod crobexa 3000 bagatela. pa biraj.

izmedju ostalog,prije nekog vremena smo se cudili zasto padamo vise od svih kas se raste zasto rastemo manje od svih,mala bara puno krokodila….ako se sjecas na pocetku ovog rasta,otvorimo +3 ameri otvore minus i mi u pola sata u minus i obrnuto,puno panicara koji su ispali iz igre zato sad nema panicne rasprodaje kao prije mjesec i pol,zasto bih ja sad prodao s minusom ako je korekcija koja ce trajati 2-3 dana pa ponovno up…pa trka za dionicom placaj skuplje…to je bilo ok dok je trziste doslovce propadalo prodaj s minusom da kupis jeftinije,ali trenutacno se nevidi nista zbog cega bi trziste propadalo,uzmi primjer juce,svi koji su panicno rasprodali budi siguran da su se jutros pokajali…sve je manje takvih….

raste jer mora doći na 3200-3500. to ti je razina crobexa u slučaju recesije, krize, pada profita itd. capisci? ovo ispod 3000 je s uračunatim smakom svijeta. ako se i dalje bojiš smaka svijeta ili države, čekaj. a ako se ne bojiš, onda ti je sve ispod crobexa 3000 bagatela. pa biraj.

ja se bojim smaka države! [lol]

Jučer čuo da je državni zavod za statistiku izjavio kako je ove godine bilo 14% manje turista nego u istom periodu lani. Slovenci daleko predvode u smanjenju bookinga a nisu jedini. Čekaj dok zvekne turistička sezona.
Pa zaduživanja države, a naš optimista u banani koji ne zna da li je kriza ili ne, ali je zato pravi ‘spin doctor’ glede izražavanja…. ja još čekam 5. val a vi kako hoćete. I ne trošim normabel nego ladnu žuju. Po komad-dva na dan…

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Jučer čuo da je državni zavod za statistiku izjavio kako je ove godine bilo 14% manje turista nego u istom periodu lani.

koliko je meni poznato još uvijek je stanje tu negdje, svuda oko 10-15 % manje turista nego prošle godine kao i stanje bukinga, sve sada ovisi o ovima koji se odlučuju u zadnji tren, kakav "sentiment" :rotfl: bude na ljeto, tako će biti i sa našim turizmom, možda se svi u zadnji čas predomisle pa ipak dođu… a možda još veće s…

bas me zanima kako ce se ovo odraziti na burzu,šuki u akciji lobiranja za privlacenje stranog kapitala
Vaš link

Jučer čuo da je državni zavod za statistiku izjavio kako je ove godine bilo 14% manje turista nego u istom periodu lani.

koliko je meni poznato još uvijek je stanje tu negdje, svuda oko 10-15 % manje turista nego prošle godine kao i stanje bukinga, sve sada ovisi o ovima koji se odlučuju u zadnji tren, kakav "sentiment" :rotfl: bude na ljeto, tako će biti i sa našim turizmom, možda se svi u zadnji čas predomisle pa ipak dođu… a možda još veće s…
[/quote]

http://www.poslovni.hr/115652.aspx

Only God, Muammar and Libya!

@ oberst

već smo podsjetili prije par stranica ljude koji su zaboravili: imali smo Uskrs u travnju 😉

Neovisno o tome kakva će biti sezona; Uskrs je prošle godine bio u ožujku. Pa je po meni nerealno očekivati veći ili jednak broj gostiju u prva tri mjeseca ove godine. I zato je DZS obajvio podatke kakve je objavio. I zato treba gledat podatke za prva četiri mjeseca, a ne prva tri.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close