http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ad1b3e3f-e26c-4da3-9361-f37aef5b2eca&ref=lastadd
Crobex prkosi stranim burzama
Sve je ljepo rekao LJubo Jurčić
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ad1b3e3f-e26c-4da3-9361-f37aef5b2eca&ref=lastadd
Crobex prkosi stranim burzama
Sve je ljepo rekao LJubo Jurčić
Kao što i HT prkosi stranim Telekomima jer odlično posluje i zarađuje za razliku od njih
[cool]
Alo društvo,ovo vani ne izgleda dobro i crvenilo je sve jače,
skratio sam znatno portfelj i sada sam samo 20% u dionicama..miriše mi na jaču korekciju a tako sam bio siguran u petak da idemo u napad na 2000 ali prodaja je jaka i neide a malo korekcije je valjda normalna stvar..vjerujem da razine oko 1650 su dobar ulaz i završetak ove korekcije..
nije mi namjera plašiti niti bilo što,samo pokušati biti trezven i oprezan [thumbsup]
ha čuj, razlika zse u odnosu na usa i eu je u tome što tamo indeksi trebaju rasti manje od 50% do neke business as usual razine od prije lehmanna i svega toga, a crobex više od 100%. zato je i oportunitetni rizik trejdanja i propuštanja trenda u ranom bullu na zse mnogo mnogo veći nego kod njih. pa će i korekcije biti manje.
evo, završili u crvenom, kako su neki prognozirali i željeli (meni je danas većinom zeleno – dvije u -) a kam(a)o sutra, nemam pojma jer je meni naša burza malo veća zagonetka. [rolleyes]
…još jedno MOJE MIŠLJENJE…dobro smo danas i prošli…a ova tema i jeste KOMENTARI…i ja samo komentiram po SVOM mišljenu a ne po tuđem…a ako tražite grafove idite na temu o grafovima…to se odnosi i na mene…
evo, završili u crvenom, kako su neki prognozirali i željeli (meni je danas većinom zeleno – dvije u -) a kam(a)o sutra, nemam pojma jer je meni naša burza malo veća zagonetka. [rolleyes]
Očito je da su danas veliki kupovali a mali prodavali prema tome sutra idemo sigurno gore.
[/quote]
dvojio sam, prodati nešto ili kupiti i prevladalo prodavanje ali € (samo par tisuća)i uplata za dionice… [rolleyes]
KOmentar na povećnu likvidnost…
RIVP je čisto preslagivanje tj. one off koji se neće ponoviti
HT… e to je brutalan promet koji također nema šanse da potraje
osim toga sve je tako/tako likvidno i ne treba se zanositi povećanom likvidnošću bez obzira što ja kao tehničar volim vel
iku likvidnost
korekcija pocinje:
a) sutra – 90% sanse
b) prekosutra – 10% sanse
[/quote]
izvolite…
ovo 10% sanse sam ostavio zbog malog potencijala koji je potrosen na otvaranju.
na TA imate targete.
[/quote]
Gospon tigrus, vi ste jučer prodali i sad nam dajete targete za pad.
Dajte se nemojte sramotiti, molim vas.
[/quote]
Gospa Brankica….
ipak…
[smiley] [wink]
Korekcija cjena je zdrava,ovaj tjedan bi trebali doc izvjestaji od brodara,a ona nisu sjajna,crobex se moze korigirat oko cc 10%,i poslje toga bi trebo biti rast cc do kraja mjeseca 30%. moja su ocekivanja JDPL-R-A——-CILJANA CJENA——-118 KN i ATLANSKE…….760 KUNA.
http://www.net.hr/novac/page/2009/05/11/0241006.html?pos=n2
novi ozbiljniji fond na tržištu.
Korekcija cjena je zdrava,ovaj tjedan bi trebali doc izvjestaji od brodara,a ona nisu sjajna,crobex se moze korigirat oko cc 10%,i poslje toga bi trebo biti rast cc do kraja mjeseca 30%. moja su ocekivanja JDPL-R-A——-CILJANA CJENA——-118 KN i ATLANSKE…….760 KUNA.
kolega,uz duzno postovanje zamolio bih vas da obrazlozite svoju tvrdnju da od brodara izvijesca nisu sjajna to temeljite na svojoj pretpostavci ili??? ako se npr vec skoro pa zna da je od jdpl izvijesce ok.jedino ako netko nije ciljano plasirao krivu informaciju
Prodao si i čekaš niže? Želim ti da ne dočekaš kao i svima drugima. E onda ćeš vidjeti što je lupanje glavom o zid. Svima želim dobro zdravlje ali pad cijena dionica nikome. [kiss]