Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kolega LOJTRA kupuje i diže Crobex. Europa u plusu koliko smo mi u minusu, eto i nas tamo [wink]
Teško onome koji gleda, a ne vidi.
I evo, jednom bedak uvek bedak.
Sam vi prodajte.
Za sve one kaj su prodali obavijest:
Upravo ste bili u bertrepu
Iskrcaj je završio!Idemo prema gore koilko toliko! Inače da nije zelene Europe ovo bi 5-ti crni petak!
Ljudi dajte shvatite da se najprije moramo vratiti na cca 2500-3000 bodova a onda ćemo malo gore, malo dolje.
Kolega LOJTRA kupuje i diže Crobex. Europa u plusu koliko smo mi u minusu, eto i nas tamo [wink]
das, prodao je grunt i opalio po asku… [lol]
Gle gle pesimizam splašnjava opet pičimo u zeleno [thumbsup]
Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi
Iskrcaj je završio!Idemo prema gore koilko toliko! Inače da nije zelene Europe ovo bi 5-ti crni petak!
Evo da na ovoj stranici napišem za sve one koji su prodali dionice danas Stila su nova pravila u trgovanju pa vi i dalje prodavajte i gubite ono što ste zaradili dok su važila pravila prodaj što prije Zato kažem pamet u glavu nova pravila su na snazi
das, prodao je grunt i opalio po asku… [lol]
[/quote]
prodo je i njivu i poslednju šljivu [smiley] [lol]