Neki jedva čekajun da prodaju, ali ne znan zašto.
Mislin da su dionice trenutno najjeftinije u povisti burze još od cara Ferdinanda.
UŽAS!!
prodao sam sve moje dionice u petak….i čekajući njihov pad dočekah ovo!?
i šta sada dalje?
UŽAS!! UŽAS!! UŽAS!! [embarass]
Zanimljiv mi je 10%-20% rast-a velikog broja dionica na ZSE koje inaće imaju nikakav promet i dobit im je nikakva i usporedba sa američkim tehnološkim sektorim (NASDAQ indeks) koji je rastao skromnih 2,x% u zadna tri tjedna (15 dana trgovanja) …
E, da ameri imaju Žitnjak i Zvečevo gdje bi im bio kraj ….
pitanje se postavlja i tko se utovara??
Ne virujem kolega, prije preokreta je uvik veliki rast od 5-10%. Pogledajte prošlost.
Makar ovo možen da prešiša sve rukovodeće garniture.
Daj piši hrvatski kai i svi ostali, inaće nemoj pisati jer te nitko ne razumije.
Zar ni su trebali u 5. mjesecu da dođu neki stranci, market mejkeri ?
Lako može biti da se ovi domaći kvislinzi istovaraju strancima jer su zapravo cijelu ovu krizu to i skupljali za njih. Je smo li u Natu ili ni smo ? Vrijeme je da im i dionice predamo.
Neće reći ništa u dnevniku da je Crobi danas poletio. To je dobar znak, znači da nisu još dovoljno kupili. [thumbsup]
Jer da hvale značilo bi da se hoće iskrcati. Pametnome dosta.
Btw, Da nema Ine Crobi bi porastao 3. puta manje. Tako da ovo danas i nije bilo nešto spektakularno.
…volim ovakve komentare…vidi se da ne druka…i hvali i kudi…svaka čast kolega…samo se bojim, s obzirom kako završiše Ameri, i EU, da tu ima i drugačijek znakovlja…skoro su se "svi" iskrcali danas… danas je bio 5.7…. nije dobro, barem kratkoročno…nadati se je kratkoj korekciji…
Kao sto sam raekao no moderator me obrisao, biti ce krvi do koljena.
Dragi moji ulagaci i ulagacice opet su vas pokupili u mrezu. Ovaj put slijedi cerupanje vecini onih koji su se na vrijeme bili izvukli iz krize. No strah i pohlepa je odradila svoje. Sada fondovi opet imaju terena za iskrcavanje.
…nešto slično sam pisao prije 30-ak dana i fino napisah zašto, ali nadam se da su se danas mnogi iskrcali, koji su to vidjeli kao druk, pa sada to neće ozbiljnije shvatiti, tj. tragičnije…
pitanje se postavlja i tko se utovara??
…za tebe znamo… ostalo je enigma… [lol] šala mala…nadam se…
@filija
nemam nista protiv šale..cak je volim,zezat cemo se jos,stres test je prosao no nista se nije desilo sto bi preokrenulo trenda i dow i S&P su se zadrzali iznad linije potpore,sva izvijesca od danas su bila ok vidjet cemo sutra izvijesca u 14 i 30 po nasem vremenu bit ce brate zezanje [lol] [lol]