Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra je dan jako sličan ovome danas znači akumalacija do 14 sati zatim sve u blokadu.

Mislin da sve ovisi na žalost o Amerikancima, htjeli mi to ili ne htjeli.
WASHINGTON (AP) — New applications for U.S. jobless benefits plunged to the lowest level in 14 weeks, a possible sign that the massive wave of layoffs has peaked. Still, the number of unemployed workers getting benefits climbed to a new record.

Još uvik je MAY, a još uvik vridi ona Sell in MAY……
Pitanje je, dali će Američani nastaviti dalje….
Adio i mirno more.

…nije li danas 7.5.?… a oni koji i dalje misle da sam druker bez dionica, molio bih da čitaju ranije komentare i ukazivanje na određene dane…to sam pisao i u 1 i u 2 i u 3 i u 4 i u 5 mjesecu…ak vam se da potražite, valjda nije sve cenzurirano-nisam sve gledao… iskrcao sam se u ova zadnja 3 dana, ali sam još 30% ostao u dionicama…žao mi je što mi ne vjerujete…nisam savršen ali NE LAŽEM (to je grijeh)…tko ne vjeruje, što ću mu ja…usput, da li tko zna što se to dešava kod Amera da tako naglo padaju???…molio bi odgovor-nemam vremena istraživati-ode ja vanka-ciao…ugodan dan…

Pomalo ameri imaju još 4 sata za odšljakati,…
Možemo malo sutra dole , a onda u pon. do petka bute vidjeli.
99,93 % sam u dionicama i manja korekcija me ne uzbuđuje .Jednostavno kupio sam prije 15-20 dana i sada samo na kraju dana pogledam kako smo odradili.
Jebiga prodajem 28.03.2010. cijeli portfelj .To ti ga dođe kao da sam oročio tu lovu na godinu dana.
E baš sam sebi rekao neka ide gore dole ili u 3 pm, ali navedenog dana prodajem i onda brojim žive ili mrtve,tj. ili sam profitirao ili popušio.

[cry]

nemojte se samo sutra iznenaditi,padali smo vise od drugih jer se dionicama kupuje buducnost,svi su predvidjali bankrot drzave teska ekonomska situacija i kolaps ekonomije,na krili toga krenulo je istresanje stranih fondova misljenje je bilo da nas ceka ekonomska katastrofa u najmanju ruku…medjutim sad je retorika drugacija iz brisela kazu da cemo manje osjetiti recesiju nego npr EU, u medjuvremenu nam index palo vise nego usudio biih se reci itko bar u europi…mmf kaze da se malo zeznuo u izracunime da i nije bas sve tako crno,ako je ikad i mislio da je,samo sad su to neke druge igre…nekom je to vjerojatno palo i u oci…nemojte se cuditi ovih dana…ovo je tek pocetak..lijep pozz svima i sretno..da i nemojte se cuditi ako US okrene do kraja dana..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

ljudi, kaj vi mislite da vi možete utjecati na sutrašnji (i budući) ishod u ovoj našoj baruštini zvanohj ZSE? Nemojte molim vas biti smiješni. Ne mislite valjda da su mali ulagaći napravili današnji promet? Kako glavonje odluće tako će i biti.. iskreno mislim da se sutra neće ništa spektakularno desiti..

strpljen..spašen Time is on my side

…nije li danas 7.5.?… a oni koji i dalje misle da sam druker bez dionica, molio bih da čitaju ranije komentare i ukazivanje na određene dane…to sam pisao i u 1 i u 2 i u 3 i u 4 i u 5 mjesecu…ak vam se da potražite, valjda nije sve cenzurirano-nisam sve gledao… iskrcao sam se u ova zadnja 3 dana, ali sam još 30% ostao u dionicama…žao mi je što mi ne vjerujete…nisam savršen ali NE LAŽEM (to je grijeh)…tko ne vjeruje, što ću mu ja…usput, da li tko zna što se to dešava kod Amera da tako naglo padaju???…molio bi odgovor-nemam vremena istraživati-ode ja vanka-ciao…ugodan dan…

Pomalo ameri imaju još 4 sata za odšljakati,…
Možemo malo sutra dole , a onda u pon. do petka bute vidjeli.
99,93 % sam u dionicama i manja korekcija me ne uzbuđuje .Jednostavno kupio sam prije 15-20 dana i sada samo na kraju dana pogledam kako smo odradili.
Jebiga prodajem 28.03.2010. cijeli portfelj .To ti ga dođe kao da sam oročio tu lovu na godinu dana.
E baš sam sebi rekao neka ide gore dole ili u 3 pm, ali navedenog dana prodajem i onda brojim žive ili mrtve,tj. ili sam profitirao ili popušio.

[cry]
[/quote]

E tako se gubi na burzi.
Savit kolega. Ne ulagati dugoročno, molin vas.
Možda je dobra taktika, a možda i ni.

e moji katastrofičari ,priznajte poraz i vračajte se nazad dok još možete,Bit će korekcija ,da da mora biti ali kojeg datuma……………

korekcija pocinje:

a) sutra – 90% sanse

b) prekosutra – 10% sanse

[/quote]

Preksutra 0% sanse posto je subota

Neće reći ništa u dnevniku da je Crobi danas poletio. To je dobar znak, znači da nisu još dovoljno kupili. [thumbsup]
Jer da hvale značilo bi da se hoće iskrcati. Pametnome dosta.
Btw, Da nema Ine Crobi bi porastao 3. puta manje. Tako da ovo danas i nije bilo nešto spektakularno.

Ne smin, ni posmilit di će Crobex jučer zaronit, ako Amerikanci ne završe u zelenom.
Trenutno jako puno rone, i probijaju sve potrpore, ali ima vremena do kraja trgovanja.
Ne bojin se jer idemo gore, i to zaslužujemo.

Kao sto sam raekao no moderator me obrisao, biti ce krvi do koljena.
Dragi moji ulagaci i ulagacice opet su vas pokupili u mrezu. Ovaj put slijedi cerupanje vecini onih koji su se na vrijeme bili izvukli iz krize. No strah i pohlepa je odradila svoje. Sada fondovi opet imaju terena za iskrcavanje.

Ne virujem kolega, prije preokreta je uvik veliki rast od 5-10%. Pogledajte prošlost.
Makar ovo možen da prešiša sve rukovodeće garniture.

Kakva je situacija vani?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nagradno pitanje: ko je ovo prodao na HT-u?
220,00 37962 15:50:
220,70 14930 15:16:
220,57 9850 14:32:0
Ili je skupljao cijelu zimi ili se neko opako istovara !? Da ni je BF ?

who dares, wins

New Report

Close