Kaj nisi ti trebao izaći van iz kuće/sobice i počastiti se ovom silnom lovom koju si zaradio ovih dana?
Ili je i to fatamorgana, jer ti ne možeš van, posel ti je da sjediš tu i nama "tumačiš" trendove [sealed]
Ajde da vidimo kaj još možeš smisliti, zasad se ostvarilo sve kaj si predvidio… [thumbsup]
[/quote]
Kolega ja sam na poslu do 16 sati, proslava ide večeras.
[/quote]
Odlično, lik na poslu od 8-16 i vrti milijone :-)) i kaj je najbolje tu piše da bi nas uvjerio da smo u bullu + kaj još ima vremena stalno pisati i risati na forumu, svaki božji dan. Ima dvoje male djece i sad je razročio 300k kuna da ih ulupa u dionice, žena ga skoro kastrirala. Prije toga je popušio 80% na dionicama i lijepo je ženi razložio da je to ziher ulaganje i da će napokon postati samostalni i odvojiti se od punca i punice.
Nekaj mi tu smrdi, a vama?
[/quote]
Kolega okupajte se pa neće smrdjeti, cjeli dan ste za računalom i uvjeravate ljude da to ide doli a ne ide.
[/quote]
Koja bedastoća—- a tako se sve lijepo vidi.. koji pad.. kada se nacrta biti će… malo gledati i to je tzo.. a ne slušati navlakače… baci oko na http://webchart.sfera-station.com/?ticker=CROBEX
Ovi što sada kupuju su spremni za malo dublje analize [lol]
Oni što prodaju su spremni za pregled kod psihijatra.
Ode mi firma u blokadu, LKPC-STOP
gospodo kad bi raslo ovim tempom bili bi na 5000 za mjesec dana.nažalost pretjerujemo u svemu pa i sa ovim bjesomučnim runom.sve sam više uvjeren da će biti suza.trejderi berite vrhnje.
Je eto rastćemo ovim tempom godinu dana daj nepričaj gluposti ovo je sam korekcija onoga pada koji nije imao uporište u poslovanju naših firmi, još ovo treba dobro potegnuti da se sve iskorigira pa šta ste vi mislili kupovati dionice za 1 kunu pa dajte otiđite na pregled
ADPL-R-A 42,30 58,93 58,93 36.67 % up 1.649 77.774,03
Kužim, ‘kupili’ ste firmu na 3600 pa vam se sada žuri. [thumbsup]
I moja ode u blokadu – DLKV.
Uskoro bi mogla i druga – PBZ.
Je eto rastćemo ovim tempom godinu dana daj nepričaj gluposti ovo je sam korekcija onoga pada koji nije imao uporište u poslovanju naših firmi, još ovo treba dobro potegnuti da se sve iskorigira pa šta ste vi mislili kupovati dionice za 1 kunu pa dajte otiđite na pregled
Nije vas teško razljutiti, a vidim da nemate niti bontona za dostojanstven razgovor.
ADRS-P-A u blokadi sa nalogom od tri(3) dionice, a DLKV-R-A sa jednom(1) dionicom!
Što slijedi sutra!