Mislim da će brokeri današnji dan upisati u kalendar kao praznik.
Može li mi netko objasniti zašto ljudi koji to ne moraju (da tako kažem) imaju uopće HT u portfelju? Kreće se u rasponu 200-220 u zadnja dva mjeseca. A npr. Hidrica (HDEL) u rasponu od 130-240. I nije uopće iznenađenje, samo treba malo pogledati kako se kretala u povijesti. Ima ih još nekoliko sličnih. Ja nemam HT u portfelju i neću ni imati. Kad HT bude na 300-400, Hidrica (a i VDKT) će biti na 1000-2000. Zar nije bolje zaraditi 5 puta nego 2 puta? Čak i kad se uračuna dividenda od HT-a, opet se ne isplati. Stvarno ne razumijem.
Ono što veseli je zbilja veliki promet za ovakav rast. Btw može k/p HT-a, jel probijamo ovih 4-5%
jedino me brine što je uvijek večina u krivu i jedini način da se pošteno zaradi je ići suprotno od gomile.
Upravo tako kolega….većina rešeta po asku a ja lijepo na miru sve rasprodao do zadnje dionice.
Naučio se disciplini i kapitalizirao dobit. Makar poraslo još sve tri puta ja lovicu imam u đepu i nije mi žao. Sad lijepo čekam sljedeću korekciju miran i zadovoljan.
Ako mislite da se kod nas događa nešto spektakularno, pogledajte ovo
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2009,5,7,burze_rast,162277.jl
Još je zanimljivije u Beogradu, gdje je Belex već porastao preko 9%, što u zbroju zadnjih sedam trgovinskih dana čini impozantan skok od preko 30%. [shocked]
Bosna + 10,86
Srbija + 7,56
Balkane, Balkane, Balkane moj…
tako je to nakon sastanka…
jedino me brine što je uvijek večina u krivu i jedini način da se pošteno zaradi je ići suprotno od gomile.
Upravo tako kolega….većina rešeta po asku a ja lijepo na miru sve rasprodao do zadnje dionice.
Naučio se disciplini i kapitalizirao dobit. Makar poraslo još sve tri puta ja lovicu imam u đepu i nije mi žao. Sad lijepo čekam sljedeću korekciju miran i zadovoljan.
[/quote]
rasprodao si ti sve to je točno ali na 1400 [bye]
tako je to nakon sastanka…
O kakvom sastantku pričaš?
50 milja redovnog prometa već u 13 sati…. To već dugo nismo vidjeli… [thumbsup] [thumbsup]
ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: CROBEX katapultiran 5,94% i prešao 1.800 bodova!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Uz erupciju likvidnosti od 38,23 milijuna kuna redovnog prometa dionicama na Zagrebačkoj burzi Crobex je u četvrtak do trenutka pisanja ovog teksta dobio na vrijednosti 5,94 posto, porastavši na 1819,27 bodova.
Do trenutka pisanja ovog teksta sve se dionice u sastavu Crobexa nalaze u pozitivnom teritoriju. Među dionicama u sastavu Crobexa najviše je na vrijednosti dobila dionica Ine (ZSE:INA-R-A), 12,36 posto uz 2,82 milijuna kuna prometa.
Devet dionica u klubu milijunaša
http://www.seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-crobex-katapultiran-5%2c94%25-i-presao-1.800-bodova!,44639.html