Faktor uvećanja zvan izbori igra li kakvu ulogu ili sam u zabludi?
Ja mislim da igra. Trenutno u +.
Molim iskrene odgovore.
pa naravno da bolje stojimo,nemojte pušiti priče od anglosaksonskih agencija o rejtingu RH, oni su Frediju i Fenu davali AAA[shocked] [shocked] . Ta bi gamad barbarska htjela našu imovinu, obale i resurse za sitne pare, e pa ne može. Nek se gone u onu magluštinu otkud su i došli!!!
S ovim se slažem u potpunosti! Ti samo-prozvani stručnjaci pogađaju kao da ja igram loto 9 od 200. Nitko od njih nije predvidio krizu, a sad se prave pametni s nekakvim prognozama o padu BDP-a koje svaki 10ak dana revidiraju. Baš su pravi stručnjaci.
FOREX je iznimno nesiguran način do ostvarivanja zarade jer koristi poluge 1:20 i više.
Što je ovo, svi junaci nikom ponikoše..nigdje nikog
A jel trusite po asku ili ste neodlučni ili nemate volje više nizašto..jer svi znamo da sljedi još jedan pad pa čekamo kolovoz i konačan ukrcaj…
samo zaboravljate da to svi očekujemo, i ja noravno, ali nekako se bojim da neče biti mjesta u dugoj koloni za ukrcaj ljeta gospodnjega 2009,
iskreno cca 63% sam u dionicama a ostalo čeka možebitno ljeto u veliku prašinu ili ći malo lupiti po asku ako bull nastavi gore..dobro svakako [thumbsup]
pa naravno da bolje stojimo,nemojte pušiti priče od anglosaksonskih agencija o rejtingu RH, oni su Frediju i Fenu davali AAA[shocked] [shocked] . Ta bi gamad barbarska htjela našu imovinu, obale i resurse za sitne pare, e pa ne može. Nek se gone u onu magluštinu otkud su i došli!!!
S ovim se slažem u potpunosti! Ti samo-prozvani stručnjaci pogađaju kao da ja igram loto 9 od 200. Nitko od njih nije predvidio krizu, a sad se prave pametni s nekakvim prognozama o padu BDP-a koje svaki 10ak dana revidiraju. Baš su pravi stručnjaci.
[/quote]
Jedini koji su nešto predvidjeli bili su Soroš i neki lik iz Škotske banke i to 5 do 12.
Poslije sam shvatio i zašto, Soroš jer je valjda sudjelovao u organizaciji cijelog cirkusa, a ovaj drugi zato što je škotska banka bila do grla namočena u američke hipotekarne kredite. To si ne ću zaboraviti tako brzo jer sam ovog Škota olako ignorirao jer smo mi padali od proljeća pa sam očekivao na jesen neki oporavak. Da sam ga poslušao…..
Ljudi, s kojim dionicama povezati novu luku Zadar? Ajde pametna Ivana, imaš ideju?
– kalmeta-r-a.
– I love this game.
Pozdrav !
Ljudi, s kojim dionicama povezati novu luku Zadar? ..
SVINJARI-J-A
ta investicija će se vratiti svetog nikada.
SVINJARI-J-A
ta investicija će se vratiti svetog nikada.
[/quote]
– nemojte tako gospodine, pa ova vlada ZNA što radi.
– tako smo dobili zakone o neradu nedjeljom,
– i zakon o zabrani pušenja u kafićima.
– a ja očekujem kako će sa pozitivnim zakonima ići i dalje,
– te očekujem nove zakone o,
– zabrani rada petkom i subotom.
– te novi zakon koji je namijenjen za investitore na burzi,
– a radni naslov toga zakona za sada je,
– zabrana pušenja na burzi.
– ja se nadam, a isto tako i predlagatelj zakona kako će taj novi zakon u mnogome pomoći investitorima na burzi, a i gospodin Hebrang se isto samnom slaže jer će se investitori puno manje drogirati s raznoraznim ljekovima, tako će i HHZO imati znatne uštede na lijekovima.
– a uz neradni cijeli vikend, to će zbilja biti super za cijelu naciju.
– I love this game.
Pozdrav !
Što je ovo, svi junaci nikom ponikoše..nigdje nikog
A jel trusite po asku ili ste neodlučni ili nemate volje više nizašto..jer svi znamo da sljedi još jedan pad pa čekamo kolovoz i konačan ukrcaj…
samo zaboravljate da to svi očekujemo, i ja noravno, ali nekako se bojim da neče biti mjesta u dugoj koloni za ukrcaj ljeta gospodnjega 2009,
iskreno cca 63% sam u dionicama a ostalo čeka možebitno ljeto u veliku prašinu ili ći malo lupiti po asku ako bull nastavi gore..dobro svakako [thumbsup]
Kolega dobro upamtite ove rječi.
SVE ŠTO VAM JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO??????????????
Pametnom dosta.
Evo, došli konačno trejderi na minu. Trejderi zarađuju kratkoročno i male iznose. istina. mi ostali u međuvremenu gubimo. Ali dugoročno, oni ostaju bez dionica a mi onda masno zarađujemo. Krajnji rezultat je da zarađujemo 10 puta više nego oni. Naravno od onih koji uopće zarađuju a ima puno više onih trejdera koji gube. Savjetujem im opet da pročitaju koju knjigu o dionicama. Narvno, zadnjih godinu dana je njima išlo bolje ali to je jednom u 100 godina. A što će oni sada? Kupovati? Pričekati i vjerojatno nikad ne dočekati? Ne bih im bio u koži. Pozdrav svim dugoročnim ulagačima i ako možete dokupujte. Pozdrav i trejderima, da ne budem "rasist". Svatko je kovač svoje sreće.
Sve zeleno vani a mi da nema Ine bili bi u minusu. Ajde kupci mrdnite malo, to je šansa za vas. Ja sam sve ispuco. [cool]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f6aa686d-d9f3-402a-8f74-dee8be158aba&open=sec
Ovo mi ne miriše ništa dobro