Šta se ljutite na mene pa nisam ja pisao članak
Ja samo takvim stručnjacima vjerujem
U načelu mi je svejedno za domaće banke, jer kak su imale rekordne dobiti su dionice rekordno padale, pa bi onda ove godine moglo biti suprotno. Npr. sve veće banke su bitno povećale kamatne troškove a kamatne prihode jedva, vrijednosna usklađenja i rezervacije su također dosta povećani, ali im visoke dobiti spašava kategorija prihodi od trgovanja ( erste – 200 mil kuna ), a sad na što se točno to odnosi ne bih ulazio, ali mi malo liči na one američke fore koje su banke odradile ovaj kvartal…
Banke su značajno povećale naknade. Za prijenos casha iz PBZ u HPB sam plaćao 1 kunu na 500 kuna. sada su to digli na 1,25. Iako se radi o 25 lipa, radi se o 25% povećanju cijene usluge.
…super izgleda ovo zelenilo…OPREZ sa kupnjom…OPREZ sa prodajom… još uvijek nije određen dugoročni smjer…
Kolega, zar ste ovdje vidjeli nekog dugoročnog ulagača? Ja ne i zato me baš briga za dugoročni smjer.
Meni je još u četvrtak bila definitivna potvrda mojih procjena i srednjeročno rastemo sigurno.
A poslije me baš briga došao 4, 5 ili 77-i val. Ja ću biti u kešu.
…super izgleda ovo zelenilo…OPREZ sa kupnjom…OPREZ sa prodajom… još uvijek nije određen dugoročni smjer…
Kolega, zar ste ovdje vidjeli nekog dugoročnog ulagača? Ja ne i zato me baš briga za dugoročni smjer.
Meni je još u četvrtak bila definitivna potvrda mojih procjena i srednjeročno rastemo sigurno.
[/quote]
100-ka na iskrenosti kolega.
[/quote]
100-ka na iskrenosti kolega.
[/quote]
Jedinica jer se nisi na vrjeme ukrcao
hihihih
čak se prestalo i drukati, stvarno se lako predajete
ide to dolje
hihiihiih
Daj neka netko prodaje ovako šupalj ask, pa za par dana smo na 2500 bodova
Ovu cifru na portfelju već sam skoro zaboravila kak izgleda…
Ovu cifru na portfelju već sam skoro zaboravila kak izgleda…
moram priznati da ljepo izgleda a još će i ljepše za koji dan.