Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas idemo konačno kroz 1600 ko nožem kroz putar

i to do 1625 kako mi se čine gledajući svijet oko nas.
gripa gotova stvar i sada se treba vratiti crveni dio tjedna nazad u plus a to je oko 5%
[/quote]

Još k tome u jednim dnevnim novinama najava deblokade pregovora sa EU.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

gripa gotova stvar i sada se treba vratiti crveni dio tjedna nazad u plus a to je oko 5%
[/quote]

[/quote]
—-kojim?

Kune nisu problem, kuna nema

Ja sam najvećim dijelom u dionicama, ali ne sviđaju mi se drukerski postovi (ne prozivam nikoga osobono) kojima se sad širi nekakva euforija, usprkos tome što je situacija vrlo ozbiljna i opasna, kako za državne financije i vraćanje ogromnih dugova koji dospijevaju ove godine na naplatu, tako i za svjetski financijski sustav zbog krize koja je još daleko od završetka.
Ružno je navlačiti ljude, svatko neka svojom glavom odluči u kojem trenutku je spreman nešto kupiti ili prodati, a na žalost, forum nam se pretvorio u obično drukalište ovisno o tome tko je u dioničkoj ili keš poziciji.
Kvalitetnih i argumentiranih postova više nema, a umjesto toga imamo par polupismenih likova koji svaki dan napiskaraju 10-15 bezveznih postova koji ne služe ničemu osim dizanju vlastitog ega.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

[/quote]

[/quote]
—-kojim?
[/quote]

Većernji ili Jutarnji, ne sjećam se.
Na naslovnici.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ZSE
CROBEX 1.618,78 +1,58%
CROBIS 85,16 0,00%
Redovni promet 3.378.845,34
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 3.378.845,34
Sentiment: 24 | 0 | 3

who dares, wins

[/quote]

[/quote]
—-kojim?
[/quote]

Na naslovnici.
[/quote]
Ma da, euforija, sve bolje od boljeg – GDP ce past 4%, vecina ekipe ovdje se ni ne sjeca kako to izgleda kad GDP rukne. Da ne spominjem nezaposlenost, nelikvidnost, dugove drzave, upitnu tur.sezonu itd.
Ne zelim reci da ce sve otic kvragu, ali nema mjesta za nikakvu euforiju.

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

[/quote]

[/quote]
—-kojim?
[/quote]

Na naslovnici.
[/quote]
Ma da, euforija, sve bolje od boljeg – GDP ce past 4%, vecina ekipe ovdje se ni ne sjeca kako to izgleda kad GDP rukne. Da ne spominjem nezaposlenost, nelikvidnost, dugove drzave, upitnu tur.sezonu itd.
Ne zelim reci da ce sve otic kvragu, ali nema mjesta za nikakvu euforiju.
[/quote]
kolega kad bude euforija tad ce i cjene dionica daleko skuplje…..ali ti to jako dobro znas…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Danas ćemo završiti u crvenom.

Sta je sa Badelom?
Jos nisu objavili niti godisnje izvjesce.
Ima li tko kakvu informaciju?

Samo ime ti govori: Marijan Badel, prije Dana mladosti ništa. [lol]

who dares, wins

Pa zar danas nismo trebali dole

hihiihihi

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Pa zar danas nismo trebali dole

hihiihihi

Ne moj se smijati jer ti budu sad nadjelili jedinice ovi što ne maju dionice, a boga mi ni kune. [lol]

who dares, wins

Ste čuli za Dalekovoda

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/dalekovod-neto-dobit-porasla-13%2c2%25%2c-inozemni-prihod-cak-90%25,44278.html

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

New Report

Close