Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi pa pustite linkove. Vi stvarno ne slušate. Podsezona interes 0. Za dalmaciju koja inaće već treba da vrvi gostima.
Pa pitajte malo ljude koji tamo žive i time se bave.
Oni broje goste s kruzera i nabijaju prosjek. A taj gost je prije kupio suvenir.sad se dođe samo popišat jer su dučani zatvoreni.

Po našoj vlasti raste turizam.i znate do kad će rasti. Dok ne dođe sdp na vlast. Onda će hdzu padati a ovima padati.

kolega optimist, te su vam stvari poptuno nebitne. prošle je godine sezona bila OK pa je index Crobex pao 80%. Kao i što su izvješća kompanija bila izvrsna pa je index pa 80%. Samo ameri i to je jedino bitno. Nemojte da vam podvaljuju priče o izborima, turističkoj sezoni i ostalim glupostima koje sa našom burzom nikad nisu niti će imati ikakve veze.

I'LL BE BACK

Ljudi pa pustite linkove. Vi stvarno ne slušate. Podsezona interes 0. Za dalmaciju koja inaće već treba da vrvi gostima.
Pa pitajte malo ljude koji tamo žive i time se bave.
Oni broje goste s kruzera i nabijaju prosjek. A taj gost je prije kupio suvenir.sad se dođe samo popišat jer su dučani zatvoreni.

Po našoj vlasti raste turizam.i znate do kad će rasti. Dok ne dođe sdp na vlast. Onda će hdzu padati a ovima padati.

Buking turista za ovu godinu je bolji već prošle godine osobno poznam gotovo sve direktore hotela od Makarske do Dubrovnika, što se tiče privatnog sektora to neznam kako za sada ide.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ope su počeli drukati negativne visti u novinama.
Ja se ne bojin. Svaki dan su dionice sve skuplje i ima ih sve manje.

Sve je moguče

Ali ako turizam krene to može samo biti vjetar u leđa dionicama.

Samim time pokazujuči da država bude prošla kroz krizu u jednom komadu

Makar je moguče da turizam podbaci a dionice skoče mislim da je ova druga opcija

manje vjerovatna od prve..

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

Jeste danas gledali dnevnik? Govorilo se o jednom zaprepašćujućem podatku, a to je kako određeni krugovi u svijetu (mislilo se na farmaceutsku industriju) određene stvari preko medija potenciraju u javnosti zbog ostvarenja određenih svojih ciljeva, odnosno dobiti. Naime, iznesen je podatak da se svinjska gripa prvi puta pojavila u svijetu prije 30-tak godina u SAD-u i da je tada brže bolje pronađeno cjepivo za taj oblik gripe koji se tada pojavio i da se odlučilo da se cijepi cjelokupno stanovništvo SAD-a. Nakon kompletnog završenog postupka cjepljenja statistika govori da je od samog cjepiva zbog reakcije imunskog sistema ljudi na cjepivo umrlo 8 ljudi, a od posljedica bolesti same svinjske gripe 1 čovjek.
Sada se postavlja relano pitanje,gdje onda svrstati najobičniju sezonsku gripu od koje godišnje umire do 250000 ljudi i nitko sve ove protekle godine nije postavljao pitanje o opasnosti obične sezonske gripe.
Iz svega rečenog u dnevniku, vidi se kako je farmaceutski lobi vrlo jak i na što je sve spreman da učini u svoju korist, a ne zaboravimo kako su zbog tog istog lobija protekli tjedan pale određene dionice svjetskih transportnih kompanija, a porasle dionice farmaceutskih kompanija. Naravno sve skupa se je odrazilo i na našu Zagrebačku burzu.
Najgore je to što je to sve manipulacija investitorima, koja je u određenim propisima stroga zabranjena, a nitko nikada za to ne odgovara, ili možda da, pa mi neznamo.

turista je sve više i više ,ova sezona će biti odlična

Ope su počeli drukati negativne visti u novinama.
Ja se ne bojin. Svaki dan su dionice sve skuplje i ima ih sve manje.

…vidi se da si neki dan priključio- "dionica sve manje!!!" Pre smiješno!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Sta je sa Badelom?
Jos nisu objavili niti godisnje izvjesce.
Ima li tko kakvu informaciju?

Ajme, kakva ovo eksplozija dionica u Aziji:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
I Wall Street najavljuje zelenilo:
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Ljudi moji, "bojim se" da kod nas neće biti nikakve krize.
U četvrtak popodne sam kod frizera čekao 2 sata. Inače čekam 0-15 minuta. U Konzumu oko 30-tak ljudi u najkraćem repu. Odustao sam i izašao van. Kafići puni.
Za 1. maj da ne pričam. Nisam našao slobodno mjesto u gradu na terasi. Ljudi pijani već od 10 ujutro. Inače je to bilo oko 2 popodne. U subotu žena ispred mene u KTC-u natovarila 2 velike košare, većinom bombonjere i viskiji. Plodine pune, nisam mogao ući. Siromašni susjedi skočili na more na kavu. Možeš misliti kud su tek bogati išli. Ima se para ko nikad.
Turista nikad više, rezultati firmi odlični.
Svinjska gripa za 2 dana ni traga ni glasa. Svi svjetski gospodarski pokazatelji govore da je počeo oporavak. Ma mogo bi do sutra pisati.
Pitanje je samo što kupiti za ovu siću što mi je ostala a dionice sve još uvijek na velikom diskontu.
Pozdrav i uživajte u zelenoj boji.

danas idemo konačno kroz 1600 ko nožem kroz putar

ma kakav cash-r-a, 100% in

danas idemo konačno kroz 1600 ko nožem kroz putar

i to do 1625 kako mi se čine gledajući svijet oko nas.
gripa gotova stvar i sada se treba vratiti crveni dio tjedna nazad u plus a to je oko 5%

dan je pametniji od noći

New Report

Close