Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast lopina na zaradi.
Samo se pitam gdje su svi oni koji su izgubili.takvih na ovom forumu nema.

Ima gubitnika koliko hoćeš.Preko 95% gubitnika,i 5% sretnika koji su kupili slućajno dionicu koja nije
pala ili je potrefilo kao LCDS ili INA,ali rijetki su takvi.
Od 01.01.2008.do 01.12.2008.gubitak veči od 80%.
Bolje reći od 15.05.2008.dio 01.12. izgubio sve jer sam špekulacijama uspio amortizirati pad crobexa.
Prihvatio kapitulaciju oko 01.05.2008,pregovarao o zatvaranju svi margina,a onda čudesan oporavak.
A onda deveti krug pakla.U samo šest mjeseci doli preko 80 %.Ubili me margini.
Ali sve što te ne ubije to te jača.Razišljam o novim marginima,samo da malo ojačam.
Zadnji mjesec kisnem kao da sam na steroidima

Upravo čujem vjest:Ova fantomska gripa je obična gripa,a ljudi u Meksiku su umirali ne od gripe,
nego od drugih bolesti.
Akli nečiji kapital je umra od medijske manipulacije informacijama.Prodali od straha.
A Rehn kaže,da ćemo teško u Evropu radi korupcije.Neka se pazi što govori jer ćemo ih sve potplatiti
da nas uvedu u EU,ako nam bude stalo.
Naravno,šalim se,ali mislim ozbiljno da su Slovenci pojili go…

‘Bez straha, pohlepe i sentimenta’, govorio je kolega M.Reich.

Bez tih stvari nebi bilo ni burze.Strah pohlepa i sentiment su motori burze.M.Reich je bio u krivu što se toga tiće……….

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

‘Bez straha, pohlepe i sentimenta’, govorio je kolega M.Reich.

Bez tih stvari nebi bilo ni burze.Strah pohlepa i sentiment su motori burze.
M.Reich je bio u krivu što se toga tiće……….
[/quote]
U motoru stavri izgaraju…

Molim objašnjenje. Nisu li prije par dana rekli da je u Meksiku 159 mrtvih od svinjske grupe a danas kažu "samo" 16. Tko je tu lud? Ja sam krivo možda čuo? Mislim, hvala bogu da je manje, daj bog da sutra kažu nitko ali…..nisu li to igre?
JA VAM KAŽEM DA ME NEBI UOPĆE IZNENADILO DA JE ZA GODINU DANA CROBI 10000 BODOVA. Dok se mali iskrcaju crobi kreće gore.

Lojtra
Smijem te pitat. Si ti mali ili veliki?
Misliš se iskrcat?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Lojtra
Smijem te pitat. Si ti mali ili veliki?
Misliš se iskrcat?

Mali. Ušao sam po puno višim cijenama tak da nema šanse da se iskrcavam. I to najmanje 2,3 godine dok ne budem u velikom plusu.
S tim da sam ušao po realnim cijenama i nije mi žao.
Kratkoročne cijene od par mjeseci me ne zanimaju i ne mislim da će moje pisanje na išta utjecati.

Zašto onda očekuješ da će se mali iskrcat na ovim razinama?
Mislim da će ovaj sljedeći tjedan biti prekretnica. Oporavak ili još neko vrijeme na ovim i nižim razinama.

Svaki tjedan je nova prekretnica i tjedan dana krize manje..

Eto još malo pa če i ljeto a kako izgleda da bi pesimisti mogli fulati u svezi

turističke sezone, koja ako krene dobro če biti ogroman signal ulagačima

I izbrisati strahove o bankrotu Hrvatske .

Dapače ako se pokaže vrlo pozitivnom to bi moglo izazvati pravu eksploziju ulaganja u dionice.

Također ameri su imali 8 tjedana zeleno za razliku od nas

http://www.seebiz.eu/hr/burze/svjetske-burze-nasdaq-u-plusu-i-osmi-tjedan-zaredom%2c-najduze-od-prosinca-1999.,44217.html

Evo nešto o našem turizmu

http://www.seebiz.eu/hr/banke/mastercard-zbog-recesije-sezona-u-hrvatskoj-bolja-nego-lani!,44205.html

Također mih napomenuo da 8 tjedana nije sitnica pa to je dva mjeseca zelenila

pa vi onda pričajte op propasti a ja vidim samo zeleno [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

Ljudi pa pustite linkove. Vi stvarno ne slušate. Podsezona interes 0. Za dalmaciju koja inaće već treba da vrvi gostima.
Pa pitajte malo ljude koji tamo žive i time se bave.
Oni broje goste s kruzera i nabijaju prosjek. A taj gost je prije kupio suvenir.sad se dođe samo popišat jer su dučani zatvoreni.

Po našoj vlasti raste turizam.i znate do kad će rasti. Dok ne dođe sdp na vlast. Onda će hdzu padati a ovima padati.

Evo jedan primjer s terena. Ako niste znali postoje osobe koje broje aute na graničnom prijelazu i bilježe ulaske i izlaske stranih vozila. Kako znam cure koje to rade saznao sam kako to funkcionira.
Recimo na 1maj ušlo 2100vozila. Lani je bilo 2500.dopiši 500 mora biti bolje nego lani.
Tako to kod nas funkcionira.

Mislim da ljudi iz Americana znaju bolje kamo ide lova od rekla kazala cura sa granice..

Zatim prvi maj nije nikakvo mjerilo sezone kao ni 2000 ili 2500 vozila koji ne prestavljaju

turiste nego povratnike sa rada u inozemstvu..

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

New Report

Close