Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo gledam crobex i čini mi se da je 5-ica iza nas, te da je Crobi u 2 valu bulla, što je rekao kolega Simke, trbalo bi sada gledati malo dugoročnije, do rujna mjeseca i hvatati pozicije … e sada nadam se da ne bi trebalo biti većih potresa i da više neće biti loših vijesti, jer su takve tržište odveć apsolviralo …

E lipi moj kolega, mamus.
Mislin da je već kasno za "hvatanje pozicija", jer su neke dionice odradile i do 100%, ali većih
padova neće biti. Uskoro će fondovi lipo polako ulaziti i dizati Crobex i hvatati pozicije, na kojima će zaraditi kroz nekoliko godina i do 1000%. Živi bili pa vidjeli.
Adio.

@
Djecemi

čujte kolega, prošla je volatilnost i slijedi stabilizacija tržišta koliko vidim, a kolega Simke je do sada već par puta pogodio u srijedu i bio u pravu, valjda bi mu trebalo vjerovati i ovaj puta, fino ulet do kraja godine min. i to je to!

Evo gledam crobex i čini mi se da je 5-ica iza nas, te da je Crobi u 2 valu bulla, što je rekao kolega Simke, trbalo bi sada gledati malo dugoročnije, do rujna mjeseca i hvatati pozicije … e sada nadam se da ne bi trebalo biti većih potresa i da više neće biti loših vijesti, jer su takve tržište odveć apsolviralo …

to ja govorim zadnjih mjesec dana,bit ce sitne korekcije kao i uvijek,ali ne vidim bas nekakav ponor,trazenje novog dna itd. bar ne vidim srednjerocno…..izvijesca iz 1Q su nam dosta toga pokazala,ima losih,ali bilo ih je uvijek,ali ih ima puno koja su i iznad ocekivanja,ipak cini se da nam ekonomiji ne prijeti potop kako su neki najavljivali,a isti su vjerojatno imali i uvid u situaciju,no valjda im je panika odgovarala…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

mamus je počeo drukati za rast. do sada je to bio nasigurniji sell signal jer on uvijek uđe kad je kraj bull vala i pred početak nove korekcije. [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

http://www.javno.com/hr-hrvatska/dopodne-u-maksimir-popodne-na-trg-rusiti-vladu_254746

Početak rušenja VLADE konačno da počme već jednom

Komentar o učinku Todexa u 1q.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/tezak-kvartal-za-todorica-konzum-razocarao%2c-belje-jedina-svijetla-tocka,44159.html

U naše preduzeće, ne cvate cveće…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/tezak-kvartal-za-todorica-konzum-razocarao%2c-belje-jedina-svijetla-tocka,44159.html

kolega FI su nam pokazala da je nekima dobit pala,nekima je pak rasla ali velika vecina ipak jos uvijek posluje s dobiti,dok je trziste dionice svih dobro kaznilo,pa rekao bih da je u ovu cijenu kojima se trenutacno trzi ukalkulirano poslovanje s gubitkom za cijelu godinu…pratim bas ima tvrtki koje su poslovale s vecom dobiti od ocekivane pa su svejedno dionice istih izgubile na vrijednosti vise od 70%..no to je trziste i sto je tu je..

nikad mi nisu bili jasni ovi koji dijele jedinice svima koji imaju pozitivno razmisljanje,pa ljudi kao sto djed mraz ne postoji tako i ova kriza nemoze vjecno trajati,nastojim biti objektivan i kad sam u i kad sam vani ako vam to sta znaci ja sam juce iskrcao 75% dionica,ali ne zato sto mislim da ide smak svijeta nego nisam siguran za prva dva dana u tjednu imam svoje razloge za to ali sam svejedno najdalje od srijede opet unutra,nema smaka svijeta ljudi…vi koji cekate novo dno cekajte imate pravo na to,dali cete i docekati to je sad druga stvar,mozda i hocete mozda i necete,ipak morate shvatiti da vrijeme polako ide kriza nece trajati vjecno,velika vjerojatnost je da je najgore proslo,vi cekajte,ipak razmislite malo na cijoj je strani vrijeme….. [thumbsup]

hehe prijatelju Hugo… pričekajmo kraj godine pa onda donosimo zaključke. Todine akvizicije će porazbijati sve ostale sektore. Misliš li da su rezultati IGH fakture iz prvog kvartala 2009? hahahahahaha [lol] Našli su srat po sezonalcima Ledu i JMNC… prijatelju ja jedva čekam rezultate 1H pa me baš zanima o čem će onda srat novinarčići…

I'LL BE BACK

Jel moguće da je trenutno 100000 ljudi na forumu?

mamus je počeo drukati za rast. do sada je to bio nasigurniji sell signal jer on uvijek uđe kad je kraj bull vala i pred početak nove korekcije. [thumbsup]

Nije istina.
Zadnji pesimisti su ušli u dionice, a to lipi moj znači da letimo gore. Jer sad neman više onih koji ne viruju u ovaj bull market. Manje će biti smisla pričati o korekcijama, i market će se stabilizirati i lagano krenuti prima 3000 bodova kroz 6. mjeseci, na tim razinama stagnacija malo dok se kriza potpuno ne otkloni i zatim povratak na ATH. Uživajte i mirno more.

New Report

Close