a je ga drobe ovi na yahoo finance…
sad zbog svinjske gripe pada cijena dionica…
kakve gluposti…
ocito nemaju drugi razlog,ali ako je samo to u tom slucaju se slazem s samprasom,mogli bi gledati zeleno do kraja dana no vidjet cemo…
a je ga drobe ovi na yahoo finance…
sad zbog svinjske gripe pada cijena dionica…
kakve gluposti…
ocito nemaju drugi razlog,ali ako je samo to u tom slucaju se slazem s samprasom,mogli bi gledati zeleno do kraja dana no vidjet cemo…
[/quote]
ovo sa svinjskom gripom je preglupo.
bolje da nisu nista napisali…
i ja sam malo jdpl,malo ceka na bidu…
Ja ga čekam na vašem SL! [lol]
promet 10 milja, ajd bar u toj katastrofi jedna dobra stvar što zasad nitko ne da ispod cijene
promet 10 milja, ajd bar u toj katastrofi jedna dobra stvar što zasad nitko ne da ispod cijene
Što ne piše u knjigama da "pad uz mali volumen sugerira daljnji pad"?
Što ne piše u knjigama da "pad uz mali volumen sugerira daljnji pad"?
[/quote]
piše, ali se tješim, pusti me… [lol]
pise da i uz rast na malom volumenu slijedi rast,samo mi danas padamo… [lol]
treba novu knjigu pisati za ZSE trbala bi se zvati kako bi hercegovci rekli NIĐE VEZE … [lol] [lol]
treba novu knjigu pisati za ZSE trbala bi se zvati kako bi hercegovci rekli NIĐE VEZE … [lol] [lol]
svi čekamo onu Ličku – Moj đed ubio međeda [kiss]
svi čekamo onu Ličku – Moj đed ubio međeda [kiss]
[/quote]
ljudii krenula BULL manija,evo gledam na tv po dalmatinskoj zagori,i po hercegovini koride idu sve u šesnaest……… [lol] [lol] [lol]
Promet magičnih 10 milja.
Ide to up samo ne kod nas.
Ameri up a mi down, e da da to je realnost Hrvatske.
A netko mi rekao da se sada treba kupovati hrv. dionice, jer bu strani fondovi počeli kupovati..samo kaj nisu…možda sutra
HOW YES NO! [lol] [lol] [lol]
Nakon vjesti Rohatinskog da nećemo trebat MMF mi padnemo -1%
Svaka druga burza bi slavila isto sa skokom od +10%
A Ameri da se ne moraju zadužiti Triljone
bi skakali 2 tjedna za redom ako ne i 2 mjeseca.