A trebao bi vidjeti da je kupnja poprilično jača u odnosu na prodaju.
Naravno da čitam izvješća, kako da ne. TReba pokušati predvidjeti budučnost.
Ne znam ja koliko da kupiš PBZ-a i koliko češ zaraditi, to moraš ti odlučiti ( za ovo prvo ).
Ja samo znam da sam već sada u zaradi, ali mi nije dovoljno, pohlepan sam.
A pošto je riječ o mojoj miljenici iz davnih dana,tim više.
Znači, koliko da kupim komada, za koliko će doći na target koji ti odrediš?
Ostalo su tehnikalije, ja samo u glavu igram.
[/quote]
A koliko imaš love na raspolaganju za PBZ?
Kužim da malo kaskamo za zelenilom od EU, sitnica od kojih 2% [angry]
Ameri su opet isto u zelenom
znači mi bumo pali kaj ne… [lol] [lol] [lol]
Zapravo već smo pali [lol] [lol] [lol]
Nema frke neka oni samo rastu mi bumo ih stigli kad na vrbi rodi…
Kužim da malo kaskamo za zelenilom od EU, sitnica od kojih 2% [angry]
to ti se čini, mi smo u stvari ispred EU
Mi smo definitivno ispred EU i to po gluposti…. [lol]
Živo me zanima ponedjeljak, izgleda da će USA povuć između 3 i 4%, možda ponovno pokažemo naše anomalije [lol]
[mozda , mada bi bilo bolje da se malo zacrvene kad smo vec ovako slabo mi zavrsili, a sljedeči tjedan jače povuku a i mi za njima, jel ako daanas povuku u ponedjeljak futuresi crveni a mi zbunjeni i ko pCKE nebumo znali kam da idemo, ko i ovih dana oni crveni u predtrgovanju a kasnije odose kad mi zatvorimo, vec sad kaskamo
1239-1540 porast cca 24,5 %
661 – 860 porast cca 30 %
tim tempom kad ooni doguraju na svoj atah mi bumo na cca 2500 gdje je jos velika vecina u minusu cca 40-50 %
ako ce mo uzeti za sada dna crobia 1240 i sp 661, znaci da smo mi na svakih njihovih 10% pada padali cca 16-17%, da bi dosli do ataha na svaki njihov rast od cca 10-11% mi bi trebali rast 18-20 %
znaci njihovih 860 bi treeeebaaalooo bit nasih ccca 1922, 78 ali ali ali, izgleda da je nas stvarni atah i to s onim napuhanim djelom tj precjenjenim max 3000 (nazalost prvenstveno moju jel priznam da sam dosta onda kupovao i imama poveci minus a sad se borim da to jedan po jedan posto smanjim da bi izasao s nulom
quote=Mcinha]
Živo me zanima ponedjeljak, izgleda da će USA povuć između 3 i 4%, možda ponovno pokažemo naše anomalije [lol]
[/quote]
[thumbsup]
nemas brige kolega,idu oni i dalje gore….. ako zavrse kako su krenuli,bit ce to potvrda za nastavak pozitivnog trenda …. [thumbsup]
idu gore bogami…došla solidna izvješća…
sada bu netko rekao opet ovaj pobjeda bulazni..ali gdje je vidim rast forda?
svi očekuju da će GM i crysler u zaborav, te stoga ne kupuju njih već samo ford [lol] [lol]
tomo7*
rastu ameri kao ludi, ali fali im promet isto kao i kod nas..ovo nije promet ovo je sitnica…preslabi promet da bi se rast nastavio..
a kod nas?
opet ispod 20 milja…vidim da se ne kupuje, ali se niti ne prodaje, kaj se čeka?
čudo?
pola svijeta je u cashu, hebate vrag ako je kraj pada onda bi tzv. cash tzunami mogao preplaviti svijetska tržišta.
ja i dalje čekam..ulazim ako ameri probiju 8400
Jučerašnji i današnji dan,su pokazali pravo stanje na crobexu.
Eu i ameri zeleni,jako,a mi se borili sa pozitivnom 0.00%.
Na našem TK jednostavno nema goriva,da bi napravili neki veći rast.
Crobex kada napravi veći pad ima snage za neki veći rast u rasponu oko 25% i to je max. koji može napraviti u ovom trenutku.
Žalosno,ali to je naša stavrnost.
Likvidnost jako loša.
I zato mi ne rastemo,nama love.
Jučerašnji i današnji dan,su pokazali pravo stanje na crobexu.
Eu i ameri zeleni,jako,a mi se borili sa pozitivnom 0.00%.
Na našem TK jednostavno nema goriva,da bi napravili neki veći rast.
Crobex kada napravi veći pad ima snage za neki veći rast u rasponu oko 25% i to je max. koji može napraviti u ovom trenutku.
Žalosno,ali to je naša stavrnost.
Likvidnost jako loša.
I zato mi ne rastemo,nama love.
…tako je kolega…i ja sam se nadao da ćemo u ovom krugu brzo doći do 1700-1750, ali ništa od toga…ne slijedimo više ni amere ni eu…jedino kada se pada…zato i dalje govorim OPREZ…vijesti kod nas su sve lošije-ima i dobrih ali ih niko ne ističe…to je pokazatelj što se želi…spustiti crobi da bi se povoljnije ukrcali veliki…a onda idemo i na 2000…a kada će to biti??? pa do kraja godine bi trebalo…ps:sezona odlučuje što u međuvremenu…