Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Kako znaš da je prodavao?
[/quote]
Zato jer tako piše u knjizi dioničara.
prvog pitaj kolegu Bakića koje su mu ulazno cijene, onda tek počni drobit nebuloze!
A to ako su mu ulazne cijene veće od trenutnih a jesu i to puno no to neznači da nije prodvao a zašto je prodavao ako na svom blogu piše da još trebaju narasti?
Toliko o drobljenju!
….
– mentalitet ‘tko ima veći’: …
znala sam da je to presudno. definitivno potpisujem.
[/quote]
Opet savjet tj. iskustvo starog lisca.., nije toliko stvar u veličini, iako je i to bitno, važnija je struktura i debljina " mentaliteta ".
Sad mi se ćini da su ovi sa manjom veličinom i debljinom, te lošijom strukturom, tog mentaliteta jel, u cashu, a mi ostali smo sa većim djelom love u dionicama.
Da. Da. Zamjenio sam ga jer je isto napravio taj suvlasnik. Ne bum više to spamal ali sve u svemu ni jedan ni drugi nam ne bi trebali biti neki uzori.
Misliš Hrvoje Prpić poslovni anđeo [lol] ulagač i filantrop hehe. E taj je genijalac sam takav.
[/quote]
Zadnje. HG-spot Čejvan Denis.
[/quote]
Da, to je drugi koji je prodao udio, al samo je gosp Hrvoje najavio ulaz u dionice kakove, te je postao poslovnim anđelom. Uložio u neku vrst "virtualnog" ureda, ono rentaš ga, i tajknicu ak hoćeš i šibaj. Neznam ništ ga nema po novinam u zanje vrijeme, mora da projektić baš nije startal kak treba, no dobro, krizna godina je ko bi mogel znati da bu se to dogodilo.
E da još je u međuvremenu neke parkete prodaval, ono excluziva i slično, ma nemreš vjerovat, lik ima udjel u firmi koja ostvaruje mrak prihod, i onda to čenjđa za lovu, koja mu uzgred budi rečeno niti netreba kolku platu si je mogel natuč.
Te onda ulaže lovicu u 2 zasad naizgled propala projekta. I evo kak ekipa rastrajba lovu. Bezveze. [cry]
Misliš na parkete od bambusa?
Katarski šeik želi brodogradilišta, udjel u Adria LNG-u i Brijuni Rivijeru
Vaš link
Tko zna dali če naša Vlada znati iskoristiti priliku koja joj se pruža ?
Misliš na parkete od bambusa?
Si toro.
danas je dobro što ne radimo duže od 16.00. jel da?
Zašto, možda zato što nećemo popratiti USA+2 %?
Malo sam gledala stanje u SDA i mogu vam reći da izgleda da se PBZ iskrcava na dosta dionica.
Od 6-7 koje ja pratim iskrcavaju se na DLKV,IGH,KOEI.
Ne znam da li ste vi kaj primetili na onima koje pratite