Svaki dan od 12-13 h ,približno u vrijeme ručka, najmanji promet ,onda poslije punijeg stomaka nešto bolje krene!
ne znam da li je netko već predložio prije mene da moderator omogući uvid u ocjenjivanje postova kroz npr.klik na trenutnu ocjenu da vidimo tko je dao kakvu ocjenu za pojedini post…
mislim da bi ušli u trag nekom bolesniku(ili odjelu cijelom)koji se zabavlja lijepljenjem ocjena
…
Ako se Mudrinić kanidira za predsjednika dobit će moj glas.Čovjek se razumije u ekonomiju.
Radije bih ga vidio kao premijera. Imao bi tada veći utjecaj na gospodarski rast i sigurno bi pridonio konsolidaciji brojnih, sada prezaduženih i problemima opterećenih državnih tvrtki. Predsjednici će kod nas uvijek biti fikusi/polu-fikusi; zaboravite na Tuđmanovo (ratno) razdoblje, koje se neće tako skoro ponoviti.
Radije bih ga vidio kao premijera. Imao bi tada veći utjecaj na gospodarski rast i sigurno bi pridonio konsolidaciji brojnih, sada prezaduženih i problemima opterećenih državnih tvrtki. Predsjednici će kod nas uvijek biti fikusi/polu-fikusi; zaboravite na Tuđmanovo (ratno) razdoblje, koje se neće tako skoro ponoviti.
Nek vrati par državi pa ćemo onda razgovarati. Je-ote svi nestali na neko vrijeme prije 2000. godine i kasnije iznikli u prave milijardere. To je posao, kradeš kada nitko ne vidi, pokažeš kada nitko ne očekuje. [thumbsup]
ne znam da li je netko već predložio prije mene da moderator omogući uvid u ocjenjivanje postova kroz npr.klik na trenutnu ocjenu da vidimo tko je dao kakvu ocjenu za pojedini post…
mislim da bi ušli u trag nekom bolesniku(ili odjelu cijelom)koji se zabavlja lijepljenjem ocjena
A što vas kolega brinu ocjene, ta nismo više u školi. Evo stotka od mene da se osjećate boleje 🙂
Postoji li negativnija vijest od ove:
To je već uračunato u crobex.
[/quote]
[lol]
šteta što nam u članku nisu dali i grafove da pobrojimo te valove i napravimo TA. [smiley]
pazi promet,trebalo bi nekako predloziti da nam burza radi od 15-18h i imali bi veci promet…ista stvar kao i juce vaga.. futuresi crveni, ameri otvaraju s plusom i pritisak na kupnju,samo su juce futuresi bili crveniji nego danas,sto naravno ne znaci nista vidjet cemo kamo ce danas okrenuti,ali smijesno mi je cijeli dan promet 20milja i onda u pola sata vise od deset milja,i zadnjh pola sata je jedino i zanimljivo ovo sve je zabokrecina nazalost u medjuvremenu….
pocela je bjezanija…… [bye]
Američka analiza: Hrvatska među 10 zemalja kojima zbog krize prijeti propast
a ja čekam ko kreten na asku