Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra cemo vidjeti je li se pokazala tocnom ona tvrdnja da treba kupovati kad je "krvi do koljena"…
jos uvijek smo izvan kanala.
ali ako udjemo idemo bar do sredine.

Tigrus nakon što si kupio Petrokemiju crtao si grafove na TA da PTKM ide jako gore i to također prenosio na temu PTKM, da bi danas prodao recimo s nulom. Naravno da u svemu tome nije ništa čudno da se sve ovo nije dogodilo u razmaku od samo 3-4 dana.
Jeli to bio jedan pokušaj navlačenja neiskusnih da kupuju PTKM ili samo vidiš da će ULPL ići puno brže od PTKM.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

sutra cemo vidjeti je li se pokazala tocnom ona tvrdnja da treba kupovati kad je "krvi do koljena"…

Naravno da treba,
uvijek treba kupovati kada je onakav masakr.
I vjerujem da će na kratak period DJ, a skupa sa njime i croby ići gore, ali da smo u novom trendu ne vjerujem.
Tko ima živaca, mogučnosti i vremena treba sada kupovati i nakon par dana prodati, ali držati dionice i zaljubiti se u njih, u ovom trenutku je suludo.
Tijekom ljeta bi moglo biti najgore, i mogli bi napokon vidjeti dno, koje kod nas nebi trebalo biti puno niže od zadnjeg.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Evo malo dobrih vijesti:

Upravo sada na HRT dnevniku Šuker izjavio da u Hrvatskoj više nema problema s likvidnošću. Razlika je od pred dva mjeseca kao dan i noć. Jedino još nešto s plaćanjem zaostaje INA, iako je i to popravljeno u odnosu na protekla dva mjeseca.

poceo i šuki drukati,,,valjda se i on nakrcao dionicama [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo malo dobrih vijesti:

Upravo sada na HRT dnevniku Šuker izjavio da u Hrvatskoj više nema problema s likvidnošću. Razlika je od pred dva mjeseca kao dan i noć. Jedino još nešto s plaćanjem zaostaje INA, iako je i to popravljeno u odnosu na protekla dva mjeseca.

To naravno nema veze s izborima koji se bliže… [wink]

nema govora o krvi do koljena, pa Crobex je na 1500 bodova, što se ne sjećate da smo bili ispod 1300, ako se ne varam.
Ovo sad je situacija kada će biti dosta špekulacija, da li je vrijeme za kupnju ili prodaju, i bit će tu dosta oscilacija, što vole daytraderi, a nema više nevidljivih naloga, što volimo svi.

sutra je novi dan.

Dal je uopće vrijedno raspravljat o našem tržištu.
Mi smo kopija amera. Danas fut u usa prije otvaranja na minus 1.5 crobex na minus2. Gle čuda ameri se odmah oporavili u otvaranju. Crobex sa -2 na -0.5
Da mi je znati da nas izoliraju na 7dana. Da nemamo kontakt sa svijetom gdje bi završili!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ovo nije nikako slučajno što su baš sad uvedeni skriveni nalozi.

nešto nisi dobro shvatio, skriveni nalozi nisu uvedeni nego UKINUTI…
[/quote]

Sorry, mislio sam reći UKINUTI. [bye]

Mi smo kopija amera. Danas fut u usa prije otvaranja na minus 1.5 crobex na minus2. Gle čuda ameri se odmah oporavili u otvaranju. Crobex sa -2 na -0.5
Da mi je znati da nas izoliraju na 7dana. Da nemamo kontakt sa svijetom gdje bi završili!

U podrumu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

na 5000+

U podrumu.
[/quote]
kolega cini mi se da su danas neki bili u podrumu….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

@ dodjoh

Portfelj je bio, ali je završio u prizemlju.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close