još jedna od realnosti.
Šuker: Morat ćemo razmisliti o skraćivanju radnog tjedna
ZAGREB – "Ako kriza nastavi ovim tempom morat ćemo razmisliti o skraćivanju radnog tjedna u pojedinim industrijama i načinima kako subvencionirati plaće radnicima zaposlenima u tim sektorima", rekao je ministar financija Ivan Šuker, na radnom ručku s poduzetnicima, odgovarajući na zahtjeve automobilskog klastera za hitnim i konkretnim antirecesijskim mjerama.
Netko stavio 700 komada ATGR valjda je imao namjeru strašiti kad ono neko ga maznu pa ti straši.
ma nije ga niti stavio. netko ga je pokupio u letu
vidi vidi sve po asku sada vam nije skupo, ja vam svoje još ne dam ja nisam burek igrač.
Već bi mogao ljepo zaraditi, deca deca ne se igrat igre kojoj neznate pravila ne ne ne.
al se bježi sa aska nebojte se ja kupujem kad pada ne trčim ja za dionicama same one dođu.
cestitke prodavacima,a jos vece cestitke dusebriznicima koji su im najavljivali cijeli dan smak svijeta…
Svaka čast onima koji su srušili cijene sa par dionica ,…tako čemo daleko stiči
naše dobre firme sa dobrim rezultatima su jedva 30-40 % od svoga minimuma ili dna
u isto vrijeme Americi loše firme i firme u dugovima skaču po 150-250% od minimuma ili dna.
Umjesto da svi ljepo idemo gore ekipa si ruši cijene sa par dionica.
Nije ni čudo što i tolko zaostajemo za drugima
te da nam se dionice nude po ovim mizernim cijenama.
Ako mislite okrenut lovu dionice moraju rasti .
Nemojte rušiti cijene za sitnu lovu tu svi na kraju puše…
kole
Svaka čast onima koji su srušili cijene sa par dionica ,…tako čemo daleko stiči
naše dobre firme sa dobrim rezultatima su jedva 30-40 % od svoga minimuma ili dna
u isto vrijeme Americi loše firme i firme u dugovima skaču po 150-250% od minimuma ili dna.
Umjesto da svi ljepo idemo gore ekipa si ruši cijene sa par dionica.
Nije ni čudo što i tolko zaostajemo za drugima
te da nam se dionice nude po ovim mizernim cijenama.
Ako mislite okrenut lovu dionice moraju rasti .
Nemojte rušiti cijene za sitnu lovu tu svi na kraju puše…
kolega evo stoka od mene..ako nista onda je ovo dobronamjeran savijet …