Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH blokada, negativna?

Kako? Pa dobijen je posao u Crnoj Gori? I u Turkistanu i u Kazahstanu i u cijelom svijetu…neće valjda…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

to su targeti odredjeni prema teh.analizi gospodina vlada,koji su kolalali po internetu.ja nista ne ocekujem,vec kad mislim da je povoljno kupujem.neznam cemu uzrujavanje.da ti budem iskren tisak bi volio kupiti po 1 kn.
nemoj precjenjivati moje mogucnosti i misliti da BOB ROK upravlj burzom i cijenom dionica.
nekad dobis ,nekad pusis…

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

samo par dionica i G. Radić adio [bye]

vidi se već i 2000 kuna [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

samo par dionica i G. Radić adio [bye]

vidi se već i 2000 kuna [bye]

nemojte ljutit samprasca

IGH je na nultoj točki, samo lipu niže i blokada.

sutra je novi dan.

Kamo sreće da sam ja dočekao ove cjene ja se iskrcao na 2300.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kamo sreće da sam ja dočekao ove cjene ja se iskrcao na 2300.

sta se sekiras bit ce jos trgovine.

@bob rock

nema smapras IGH, to znam sigurno

ali ćemo svi imati kada dođe do 2000 kuna skoro [bye]

moras to shvatiti kao utakmicu i navijace.

P a moram reci da pogriješih sto se jučer nisam istresao na HT na 210-211 a mogao i mjerkao ali mi bilo malo. eto to ti je a išao na 209 i još uzeo dividendu i opet mi bilo malo…ništa čekati na 200 u sa ono malo perja još lupiti po asku i to je to..šteta ali pohlepa je zlo a ja mislio da nisam takav [thumbsup]

P a moram reci da pogriješih sto se jučer nisam istresao na HT na 210-211 a mogao i mjerkao ali mi bilo malo. eto to ti je a išao na 209 i još uzeo dividendu i opet mi bilo malo…ništa čekati na 200 u sa ono malo perja još lupiti po asku i to je to..šteta ali pohlepa je zlo a ja mislio da nisam takav [thumbsup]

A ja se istresao na 208 i sebe proklinjao što nisam čekao bar 210 jer je količina bila velika eto to ti je burza.

Netko stavio 700 komada ATGR valjda je imao namjeru strašiti kad ono neko ga maznu pa ti straši.

New Report

Close