pred 2 dana hvalio si se povoljnim kupnjama i kako si se nakrcao jeftinih dionica, a danas zbrajaš gadne minuse zbog toga pa te razumijemo, ali smiri se, bez nervoze…ide to još dosta dolje [thumbsup]
[/quote]
žao mi je samo ošišanih koji rađe slušaju drukove na forumu nego da se dnevno posvete analizama i stanju u gospodarstvu.
[/quote]
malo ,malo pa se tu pojavi neki guru kojemu je sve podcijenjeno.
žao mi je samo ošišanih koji rađe slušaju drukove na forumu nego da se dnevno posvete analizama i stanju u gospodarstvu.
Sve je točno, ali nema nijednog od tih navlakača na forumu, neću ih još nabrajati. A kako znamo da ti nisi alternick?
Sve je točno, ali nema nijednog od tih navlakača na forumu, neću ih još nabrajati. A kako znamo da ti nisi alternick?
[/quote]
a zast ti je to vazno? kaj kupujes kak neko prica?
a zast ti je to vazno? kaj kupujes kak neko prica?
Slušao sam, pa sam zaključio da svi lažu.
[/quote]
misli šta hoćeš.plus na mom računu i je važniji od tvog mišljenja.
moras stalno biti u formi,a sad je pzeljno i u kesu.
[/quote]
Jel još čekate ove cjene koje ste priželjkivali.
bob rok | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 07.11.2007.
[Korisnik je online] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 60% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.] [Korisnik spada u skupinu 20% najlošije ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama moderatora.]
ocjena poruke
22%
zajednica
–
moderatori
prema bildu tisak bi mogao ispod 100 kn
a,tek viro…
cestitam ponosnim vlasnicima.
hihihih samo čekajte.
Mogu cijene padati, ali su i više nego povoljne. Tehnički nismo ni izašli iz bear marketa, tako ta nemamo gdje ni ulaziti. A da će biti sve po jednu kunu, neće, ali klimu treba stvoriti kao da hoće.
uopce ne razumijem ovaj tvoj post.daj malo pojasni.
kakav tisak
kakav viro
kakav hihihi
Ovo je jedan od tvojih postova i cjene koje ti očekuješ, ako se ne sjećaš mogu ti dati link disi to napisao.