(Optima) -Posluju dobro. Juče mi je čovjek iz konkurentne H1 rekao da krizu ni su ni osjetili.
Tu se je pričalo da će propasti kad ono izgleda da ni je baš tako.
Metronet baš i ne posluje dobro što je vidljivo iz GFI za 2008. Nisu u stanje servisirati dospjele kredite, a da ne pričam o dugovima prema dobavljačima.
Nitko nam neće ugoditi. Kako znaš da će biti skuplje?
Neka intuicija mi govori jer je to do sada tako bil.
(Optima) -Posluju dobro. Juče mi je čovjek iz konkurentne H1 rekao da krizu ni su ni osjetili.
Tu se je pričalo da će propasti kad ono izgleda da ni je baš tako.
Metronet baš i ne posluje dobro što je vidljivo iz GFI za 2008. Nisu u stanje servisirati dospjele kredite, a da ne pričam o dugovima prema dobavljačima.
[/quote]
Je li Metronet njihov? Ne pratim to pretjerano ali na temi Optima ima interviu sa njihovim nekim likom koji kaže da će po prvi puta poslovati zeleno. Ako laže moj izvor iz H1 onda lažem i ja.
UAAA, UAAA, KATARSTROFA!
GOTOVO JE, PROPAST!
Dajte se normalizirajte. Ovo je samo bila jedna korekcija u bullu.
U 16 sati smo u plusu od 0,5 do 2%
baš me interesira taj plus… [pray]
al’ nekak mi se ćini da i neće ić’…
Pa disi ti maminjo pa nije valjda da pišeš samo kada padamo budi dostojanstven pa piši i kada raste i to je za ljude i tome se neki raduju ?????????????????????
Danas vam skupo a sutra vam neće biti a biti će skuplje već danas, kobi vam ugodio.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pred 2 dana hvalio si se povoljnim kupnjama i kako si se nakrcao jeftinih dionica, a danas zbrajaš gadne minuse zbog toga pa te razumijemo, ali smiri se, bez nervoze…ide to još dosta dolje [thumbsup]
To je odlično, što prije padnemo tim bolje jer ovakav način ulaganja gdje se konjušari služe svim sredstvima laži kako bi tarađivali malo kome toga nosi. Jel vjeruješ da nema nijednog konjušara već danima? Tu su sate i sate provodili na temema razglabali, lagali. Ali novac je gadna stvar, uvijek ti treba, i uvijek dolaziš po još, baš uvijek…jer novac je njihov bog i za njega su spremni sve učiniti, baš sve…
Najbolje ponude [ IGH-R-A ]
Kupnja Cijena
1-2.635,36
10-2.635,20
8-2.633,01
10-2.633,00
26-2.632,71
30-2.632,70-blokada
Najbolje ponude [ IGH-R-A ]
Kupnja Cijena
1-2.635,36
10-2.635,20
8-2.633,01
10-2.633,00
26-2.632,71
30-2.632,70-blokada
Tu ni 3 Crne Gore ne pomažu, a i pitanje je što će od svega toga i biti [bye]
Danas vam skupo a sutra vam neće biti a biti će skuplje već danas, kobi vam ugodio.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pred 2 dana hvalio si se povoljnim kupnjama i kako si se nakrcao jeftinih dionica, a danas zbrajaš gadne minuse zbog toga pa te razumijemo, ali smiri se, bez nervoze…ide to još dosta dolje [thumbsup]
[/quote]
žao mi je samo ošišanih koji rađe slušaju drukove na forumu nego da se dnevno posvete analizama i stanju u gospodarstvu.