O kojem velikom prometu vi pričate?
HT vam je 7 i pol milijona a ZAPI vam je 11 i pol.
Dakle redovan promet bez ova dva je oko 25 milijona.
Deca,najte me nasmijavat
Upravo tako, jaja su za neke druge forume, promet je uobičajen, a minus je zbog svijeta, dobar je dan za shoping, a bit će ok i sutra prije podne, a onda slijedi betonaža, pa ponovo up po USA kretanjima
Pad cijena kod malog prometa loš znak. Jer signalizira daljnji pad. Pad cijena kod velikog prometa je dobar, i što je veći promet to je bolje, jer papiri u velikom broju prelaze u ruke čvrstih
[/quote]
tako je, ovo danas je upravo velik pad na malom prometu (od ukupno 44 milje kuna odbijete ZAPI sa 11 mil.kuna, pa HT sa 7 mil. i ATPL sa 6 mil. ispada da su te tri dionice danas napravile preko 50% ukupnog prometa).
kao što kaže Goran8, to je signal daljnjeg pada. nastavak slijedi sutra…
Čovjek te ljepo pitao ako ne znaš ili ne želiš odgovoriti nemoj započinjati temu i spamati forum.
Ovo je bilo 10000000000 put na forumu pa evo jos jednom za one koji su propustili
U kojoj smo fazi? Ja mislim C4, nisam siguran.
Pad cijena kod malog prometa loš znak. Jer signalizira daljnji pad. Pad cijena kod velikog prometa je dobar, i što je veći promet to je bolje, jer papiri u velikom broju prelaze u ruke čvrstih
[/quote]
To ti ne vrijedi na našem tržištu jer tu nas stotinjak i par fondova trguju između sebe, jasno uz podršku manjine koja je kupovala u petak.
A i vrag uvijek s… na jednu hrpu, pa je za očekivati da će loše vijesti stizati i dalje, sutra možda mali predah ali ne mora biti
…pa kolega, navedi barem 3-4 koje si kupio, da se u petak možemo radovati tvome uspjehu…
[/quote]
Malo bi sa vojih 100 nickova tamo drukao, oćeš i broj moba da ti dam pa da me nazoveš, kažim ti ja svaki dan si sve prozirniji i prozirniji, znam nervoza čini svoje opusti se i uživaj.
[/quote]
[lol] [lol] [lol] …u krivu si, ali ne želiš shvatiti…od početka sam samo ja i niko više…nadam se da si danas zaradio i da si sve što si nakupovao kupio na minimumu…aj pa uživaj…u petak nastavak…
O kojem velikom prometu vi pričate?
HT vam je 7 i pol milijona a ZAPI vam je 11 i pol.
Dakle redovan promet bez ova dva je oko 25 milijona.
Deca,najte me nasmijavat
Brankica sunce ti micikino, tak volim kad se ljutiš………
Naj zamerit…jednostavno si mi simpa.
[wink]
A što se događa kad dionica pada, a broj dioničara raste.
Tog fenomena nema u ljusci
Čisto opaska. Upravo zbog svih tih knjiga koje objašnjavaju kako se tržište ponaša, kao i što treba činiti, i onda kada se svi to čine, a kompjutor je pametniji od svij njih dešavaju se fiktivne transkacije, i sve ono što bi po Kostolanyu trebalo biti. Nema tu puno pameti. Glavna preokupacija onih preko bare je doslovno stvaranje STRAHA i PANIKE i lažnih euforija potpomognuto potpuno lažnim infomacijama. I tako u krug,
[/quote]
tako je, ovo danas je upravo velik pad na malom prometu (od ukupno 44 milje kuna odbijete ZAPI sa 11 mil.kuna, pa HT sa 7 mil. i ATPL sa 6 mil. ispada da su te tri dionice danas napravile preko 50% ukupnog prometa).
kao što kaže Goran8, to je signal daljnjeg pada. nastavak slijedi sutra…
[/quote]
Dimo kao prvo, ja nisam sugerirao nikakav pad, već samo citirao Kostolanya iz njegove knjige "Psihologija burze", a drugo ovo što se tiče prometa ti je kao TA samo treba točno prebrojat valove i na konju si, tako i ovaj promet danas, dali je on veliki s obzirom na cijenu dionica, ili je pak mali s obzirom kakav je prije bio to sami procjenite.
ja, a vjerujem i još poneki , smo danas trgovali više puta te napravili samo promet, da li i to ulazi Kostolanyevu teoriju čvrstih ruku?
neznam cemu ovaj pesimizam ovo je bio dan za ukrcaj da podsjetimo tijekom ovo rally-a ovo se dogadjalo
ponedjeljak 30.03.2009 = -3,68
utorak 31.03.2009= +4,01
srijeda 01.04.2009=+ 0,04
cetvrtak 02.04.2009=+5,67
petak 03.04.2009= -0,03
cisto zbog napomene tako da je sto se mene tice ovo bila samo prilika za ukrcaj,no to je samo moje misljenje..i nemora zanaciti da sam u pravu…