velik promet iznad 40 milja kuna i velik pad od -3,22%. LOŠ ZNAK !
Ne valja u braku sa supružnikom ništa trgovati, ništa dijeliti , ništa dogovarati, unaprijed je sve
predodređeno za propast…. govore da žene upropaštavaju kućni budžet, da peglati znaju samo kartice,
da nemaju pojma o ulaganjima…. bah! / zeznuo je super dobit ATPL, pa sam do daljnjeg protivnik
svih bračnih i vanbračnih ugovora….
velik promet iznad 40 milja kuna i velik pad od -3,22%. LOŠ ZNAK !
hahaha potpuno krivo veliki promet veliki pad DOBAR ZNAK- preokret trenda, neki neće nikada naučiti bar ovo osnovno.
De vidi sto kaze Kostolanyevo jaje na veliki pad s velikim prometom kam cemo ici [wink]
Što kaže?
Što kaže?
[/quote]
Pa kad pogledas i procitas bit ce ti jasno
[/quote]
Čovjek te ljepo pitao ako ne znaš ili ne želiš odgovoriti nemoj započinjati temu i spamati forum.
Pad cijena kod malog prometa loš znak. Jer signalizira daljnji pad. Pad cijena kod velikog prometa je dobar, i što je veći promet to je bolje, jer papiri u velikom broju prelaze u ruke čvrstih
O kojem velikom prometu vi pričate?
HT vam je 7 i pol milijona a ZAPI vam je 11 i pol.
Dakle redovan promet bez ova dva je oko 25 milijona.
Deca,najte me nasmijavat
…to je njihova politika…izazivanje nevolja u cilju rušenja ekonomije…na taj način žele zavladati svijetom…a oni imaju moć…možemo samo gledati što rade…OPREZ…jašite na valovima …i čuvajte svoje zdravlje i V.Ž.
Pad cijena kod malog prometa loš znak. Jer signalizira daljnji pad. Pad cijena kod velikog prometa je dobar, i što je veći promet to je bolje, jer papiri u velikom broju prelaze u ruke čvrstih
[/quote]
Tako je kolega to je ispravna teorija koju zastupa većina investitora postoji i ona druga koja kaže obrnuto ali se puno rjeđe može naći u literaturi.
Gle, jaja ti ja ne jedem. Nemam pojma što znači današnji pad na velikom prometu niti me briga.
Ionako u Americi kompjutor igra igrice s dionicama i mlate praznu slamu očekujući da svaki puta treba reagirati kupnjom ili prodajom. Informacije su ionake frizirane i idu prema željama i potrebama. Sve je to jedna velika apstrakcija. Da se mene pita srušio bi indeks DJI na 2000, CROBEX na 200 a Belex bi zatvorio [proud]. Ali se mene ne pita, i ako je ovo kapitulacija koja je nedostajala u cijeloj karici neka je, podržavam to, ali čini mi se da je samo jedna korekcijica izazvana od strane onih kojima odgovara onako kako im odgovara. Zapamti: kompjutor igr u Americi, a njega ne moeš pobijediti.