Sad bi nam se Ivek123 mogao vratiti na našu burzu. Ukinuli su skrivene naloge. Vidim da je aktivan na forumu mojnovac
ivek vrati se
Raspodjela raspolozive dobiti iz 2008 Končara i pridruzenih mu clanica…
KOEI ….56,75 kn/dionici
KODT….94,41 kn/dionici
KOSN….96,88 kn/dionici
Izvor..http://narodne-novine.nn.hr/oglasi/default.aspx
Pozdrav
Play of the day: Božkjakovina porasla 51,39%. I to sa čak 3 dionice. I onda blokada. I maltretiranje uprave da se očituju o porastu cijene. [embarass]
možda netko od radnika, vidi Uprava ništa ne radi, pa barem neka piše dopise [lol]
[/quote]
BofA objavila neto dobit over 4 milijarde dolara, sutra smo u zelenom, nema panike, možda i kratko poletimo kao Božjakovina.
Čelnik Organizacije za gospodarsku suradnju i razvitak (OECD) Angle Gurria danas je istaknuo da su na tisuće milijardi dolara vrijedni stimulativni paketi mjera za poticanje gospodarstava počeli davati rezultate, no da vlade diljem svijeta trebaju još puno učiniti da bi se globalno gospodarstvo izvuklo iz najgore recesije u zadnjih osam desetljeća.
Baš me zanima koliko je Šuker uložio u Hrvatsko gospodarstvo [lol]
Al sam danas pazario, ni sam više ne znam šta sam sve kupovao ali volim ovakve dane kada je diskontna rasprodaja pa se ljepo natovariš i za pet šest dana uzmeš od 15%-20% i prodaš istim onima koji su tebi prodavali.
Ova igra mi postaje sve draža.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
zanimljivo je gledati kako su se poslihtali na JDPL.
ja sam vec ubo mrvicu, ali su se macki pometali mrvicu iznad 100kn.
valjda ocekuju jos malo da padne iz blokade zbog futuresa…
100kn je po TA barijera na JDPL.
[cool]
E moj Plavi ne kužim zakaj drukaš na taj Viro kad se upravo dogodilo ono što je bilo vidljivo iz aviona. Nit dobro posluju nit išta. I još se baja istovario kako sam i najavio. Ima hrpa boljih prilika a ti navalio pa druk na svoje. Tko zna kolko baja ima još toga…
Al sam danas pazario, ni sam više ne znam šta sam sve kupovao ali volim ovakve dane kada je diskontna rasprodaja pa se ljepo natovariš i za pet šest dana uzmeš od 15%-20% i prodaš istim onima koji su tebi prodavali.
…pa kolega, navedi barem 3-4 koje si kupio, da se u petak možemo radovati tvome uspjehu…
Ledo u niskom startu… a znate kak izgleda kad prvoligaš krene… [wink]
…neznamo kolega al vidimo…poletio nam ledeni al se strmoglavio u crveno…savjetuj što da radimo…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3085846a-322e-49e2-97a9-e58a31294a64&ref=lastadd
Zar je moguće da nismo bili na dnu da ono tek slijedi
Ili se netko od Europćana nije ukrcao pa sad druka na valove, haha…Takvi u njima vide samo donju točku perokreta.
A možda MMF nije plasirao svu raspoloživu lovu ‘državama zahvaćenim krizom’ pa druka li ga, druka…
Zato strašljivci prodajte što prije jer slijedi kazna onima koji ne slijede naputke, hehe.
Dobro je netko složio onaj grafit : OPREZ! AKO PREVIŠE SLAVIMO, KAZNE NAS.
…pa kolega, navedi barem 3-4 koje si kupio, da se u petak možemo radovati tvome uspjehu…
[/quote]
Malo bi sa vojih 100 nickova tamo drukao, oćeš i broj moba da ti dam pa da me nazoveš, kažim ti ja svaki dan si sve prozirniji i prozirniji, znam nervoza čini svoje opusti se i uživaj.