Dragi kolege dijoničari, ja bih vas lepe prosil samo da mi rečete onak, blago po seljački, kam bu CROBEX prešel sledeći tjedan? Imam nekaj tih dionica na lageru pa ne znam kaj bum s njima, da ih držim, da ih prodam, fakat nemam pojma pa vas lepe prosim da mi pomognete sa svojim prognozama ili (ak bu lepše zvučalo) analizama.
Fala i pozdrav
…osjeća li još netko da se polako kreće sa negativnim informacijama…sve mi se čini da se već radi na psihologiji mase na burzi…i onako se najavljuje odbijanac od oko 16xx, pa mi se sve čini da RUŠILAČKA MAŠINERIJA POLAKO PRIPREMA POLIGON ZA ŠIŠANJE …ZATO GOVORIM OPREEEZ!!! govorim to i sebi jer sam već oko 90% u dionicama. Molim grafičare da nam se malo pozabave grafovima za iduće razdoblje, tako da budemo spremni za nadolazaće cikluse…
Ti uvjek vidiš ono što nitko drugi ne vidi ili ti vidiš ono što bi želio da vidiš ali nikako da ti se želje ostvare.
Koliko ja vidim i stvarno stanje je takvo da su sve dionice u velikom plusu, razlog zašto je crobex u minusu je HT i istek prava na dividendu a svi znamo koliki je udio HT u crobexu.
Ti čekaj nadolazeći ciklus koji čekaš već dva mjeseca.
hihihihihi
[/quote]
Joj ovo mi je poznato, druk na dolje, a kao u dionicama smo…hihihi
Sampras jel to ono što mislim ( onaj ) ? [smiley]
[/quote]
Taj taj kolega kao ja sam u dionicama ali dionice će padati, vrtićka fora.
[/quote]
…a što neko druka na goreeee, samo da naivne ošišate…e pa ja više nisam za šišanje gospodo…a i sve nas je manje koje ćete drukanjem šišati…a to što ne vjerujete da sam u dionicama, stvarno mi vas je žao…očito nikada niste imali posla sa ljudima koji govore istinu…a što ćete, s kim si takav si…čuvajte zdravlje …i V.Ž. [thumbsup]
[/quote]
Pa zar vama ne odgovara ovaj drukeraj na gore pa vi ste u dionuicama 90%.
hihihihihi
[/quote]
…pa naravno da mi odgovara-ti si kolega zaista čudan da ne kažem xxxxx …odgovara mi, ali zar nemam pravo biti oprezan??? i to reći, kao i to da mi odgovara rast…pa samo bi ludak koji je preko 90% u dionicama priželjkivao pad. Ja ga ne priželjkujem, ali nakon negativnih iskustava sam oprezan,- ZAR NEMAM PRAVO NA TO????????? no, budemo se čuli nakon kojeg mjeseca, pa bumo vidli …i tebi i meni želim 505 dobiti do tada, na koji način će ko doći do toga-otom potom…i čuvaj zdravlje i V.Ž.
Deca, sad sam nekaj našla u vitrini, pa da podelim to s vama.
Našla sam stare skrinšotove sa PD-ja pa možete videti kakve su to samo cijene bile.
Uživajte
Oprezan treba uvijek biti, uostalom kada oprez nije IN. Međutim, od kada sam ja na forumu, stalno se plaši nečin, to je osnova pisanje većine od samog postojanja pisanja.
STRAH = PANIKA = DEPRESIJA, očito je da se time želi postići samo jedan cilj
Sad ćeš vidjeti brokerčića kada su sutra budu počeli javljati.
HRVATSKI ENRON?
HEP pod istragom USKOK-a, policije i revizora
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/17902/HEP-pod-istragom-USKOK-ac-policije-i-revizora.html
HRVATSKI ENRON?
HEP pod istragom USKOK-a, policije i revizora
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/17902/HEP-pod-istragom-USKOK-ac-policije-i-revizora.html
a vidjeli smo neki dan na TV kako raja fura benzin iz željeznica u gepeku. Mogu si mislit šta tek ovi rade. Privatizacija pa šta bude. Nek kradu privatnika ako mogu.
Deca, sad sam nekaj našla u vitrini, pa da podelim to s vama.
Našla sam stare skrinšotove sa PD-ja pa možete videti kakve su to samo cijene bile.
Uživajte
[lol]
ej da,danas prvi dan bez skrivenih naloga…. [thumbsup]
zatišje pred velike događaje! Čak nema nit onih fantomskih navlakačkih naloga u predtrgovanju… Nema nit skrivenih, il se ne vide? A ako su skriveni, nit se ne mogu vidjeti… Hm, prekomplicirano za mene
ej da,danas prvi dan bez skrivenih naloga…. [thumbsup]
jedva čekam…
napokon da kupiš što vidiš, a ne skrivat namjere!
ali zanimljivo je kako su tajming kad će ih maknut narihtali! [angry]
Jučr opet u Dnevniku HTV, najviše se u ovim vremenima isplati ulagati u – poljoprivredu.
Pogledajmo malo jednu od predvodnica tog sektora – VIRO – prodaje gotovo da i nema, sada je to očito, pošto skrivenih naloga više nema.
Banke u USA počele sa objavom dobiti sa 1. kvartal, i silni porasti na američkim i EU burzama njihovih banaka.
Identično Viru – prodaje na PBZ .. jako malo.Dok su vani banke iskazivale gubitke i pale između 30-50 %, PBZ je ostvarila opet rekordnu dobit, a dionica pala 80 %. Ima li to smisla?
Nema, zato je banka i odlučila da trezor kupuje na burzi.
[smiley]