Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od ponedjeljka ćemo se čuditi i čuditi, na neke smo situacije već zaboravili , kako smo bili
izdresirani kontra …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Promet iz dana u dan sve veći ovih 45 miliona na ovim cjenama izgleda stvarno odlično, čak pomalo i nevjerovatno dobar promet.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ja se više ne sjećam kad je zadnji put bila neka pozitivna blokada???? cijeli ovaj rast je odrađivan laganini, tako da pravi bull još nije ni počeo, nadam se samo da korekcija koja nam očito uskoro sljedi neće bit prežestoka.?

evo sad mi ode lplh sa 3 dionice u blokadu, ok to je dosta rano, tako da do kraja dana možemo odraditi 50%

Kolega svaki dan su nekakve pozitivne blokade na nelikvidušama.
[/quote]

ma nisam mislio na divljake, nego na glavne uzdanice crobex-a koji iz grobex-a prelazi u fenix-a

ma kakav cash-r-a, 100% in

Ma gle ti to sada, ukupni ask na Viru je 1900 komada, a na kupnji samo do 250 ima već 1458 komada vidljivih.
Svašta.

Ma vidi ti sada kupnje na Viru, pa što je sada??
Na 237 sam bio sam na kupnji sa još par naloga, i uvalili ste mi svaki dan po malo, a gle sada kupnje na 260?
Cijene šugara porasle na burzama??

Kolega plavi, samo bez panike. Sve ce biti u redu [smiley]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

…osjeća li još netko da se polako kreće sa negativnim informacijama…sve mi se čini da se već radi na psihologiji mase na burzi…i onako se najavljuje odbijanac od oko 16xx, pa mi se sve čini da RUŠILAČKA MAŠINERIJA POLAKO PRIPREMA POLIGON ZA ŠIŠANJE …ZATO GOVORIM OPREEEZ!!! govorim to i sebi jer sam već oko 90% u dionicama. Molim grafičare da nam se malo pozabave grafovima za iduće razdoblje, tako da budemo spremni za nadolazaće cikluse…

Ti uvjek vidiš ono što nitko drugi ne vidi ili ti vidiš ono što bi želio da vidiš ali nikako da ti se želje ostvare.

Koliko ja vidim i stvarno stanje je takvo da su sve dionice u velikom plusu, razlog zašto je crobex u minusu je HT i istek prava na dividendu a svi znamo koliki je udio HT u crobexu.

Ti čekaj nadolazeći ciklus koji čekaš već dva mjeseca.

hihihihihi
[/quote]
…neki stvarno neznaju čitati komentare i mišljenja…KOLEGAAAAAA MENI BI NAJVIŠE ODGOVARALO DA ZA MJESEC DANA STIGNEMO NA 2500 JER SAM PREKO 90% U DIONICAMA…da, do tu nisi pročitao…drugi puta čitaj 2 puta pa onda komentiraj…ja samo komentiram ono što čitam i slušam po medijima…evo i danas ista priča…samo govorim…OPREZA NIKADA DOSTA…NEBI BILO PRVI PUT DA BUDEMO OŠIŠANI…ja ne vidim pad, niti ga želim, kolega, a vi kupujte dok je jeftino…prodajte sve što vrijedi, dignite kredite kada ste toliko sigurni u rast…ja sam ovaj put OPREZAN…samo to…i čuvaj svoje zdravlje…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…osjeća li još netko da se polako kreće sa negativnim informacijama…sve mi se čini da se već radi na psihologiji mase na burzi…i onako se najavljuje odbijanac od oko 16xx, pa mi se sve čini da RUŠILAČKA MAŠINERIJA POLAKO PRIPREMA POLIGON ZA ŠIŠANJE …ZATO GOVORIM OPREEEZ!!! govorim to i sebi jer sam već oko 90% u dionicama. Molim grafičare da nam se malo pozabave grafovima za iduće razdoblje, tako da budemo spremni za nadolazaće cikluse…

Ti uvjek vidiš ono što nitko drugi ne vidi ili ti vidiš ono što bi želio da vidiš ali nikako da ti se želje ostvare.

Koliko ja vidim i stvarno stanje je takvo da su sve dionice u velikom plusu, razlog zašto je crobex u minusu je HT i istek prava na dividendu a svi znamo koliki je udio HT u crobexu.

hihihihihi
[/quote]

Joj ovo mi je poznato, druk na dolje, a kao u dionicama smo…hihihi
Sampras jel to ono što mislim ( onaj ) ? [smiley]
[/quote]
Taj taj kolega kao ja sam u dionicama ali dionice će padati, vrtićka fora.
[/quote]
…a što neko druka na goreeee, samo da naivne ošišate…e pa ja više nisam za šišanje gospodo…a i sve nas je manje koje ćete drukanjem šišati…a to što ne vjerujete da sam u dionicama, stvarno mi vas je žao…očito nikada niste imali posla sa ljudima koji govore istinu…a što ćete, s kim si takav si…čuvajte zdravlje …i V.Ž. [thumbsup]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

kolega,nitko ne zeli biti ošišan,ali ako niste spremni na to,u tom slucaju bolje da prodate,mirnije cete spavati lijep pozdrav i bez ljutnje..kad je u pitanju vece zarada,hebiga veci je rizik,zar nije u svemu tako..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Anonimno, 18.04.2009. u 09:01
neki stvarno neznaju čitati komentare i mišljenja…KOLEGAAAAAA MENI BI NAJVIŠE ODGOVARALO DA ZA MJESEC DANA STIGNEMO NA 2500 JER SAM PREKO 90% U DIONICAMA

Stvar je u tome što ja baš suprotno jako dobro čitam vaš jako loš drukeraj koji je svaki dan sve lošiji i lošiji valjda vidite da ste bili u krivu pa vam entuzijazam opada.

Objasnite vi nama kako ste to vi oprezni a 90% u dionicama i prizivate pad koji se neće dogoditi.

hihihihihi

hihihihihi
[/quote]

Joj ovo mi je poznato, druk na dolje, a kao u dionicama smo…hihihi
Sampras jel to ono što mislim ( onaj ) ? [smiley]
[/quote]
Taj taj kolega kao ja sam u dionicama ali dionice će padati, vrtićka fora.
[/quote]
…a što neko druka na goreeee, samo da naivne ošišate…e pa ja više nisam za šišanje gospodo…a i sve nas je manje koje ćete drukanjem šišati…a to što ne vjerujete da sam u dionicama, stvarno mi vas je žao…očito nikada niste imali posla sa ljudima koji govore istinu…a što ćete, s kim si takav si…čuvajte zdravlje …i V.Ž. [thumbsup]
[/quote]
Pa zar vama ne odgovara ovaj drukeraj na gore pa vi ste u dionuicama 90%.

hihihihihi

Čuvajte se brokerčića, njih je pun forum. I vrlo često viču, kupio/prodao.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.javno.com/hr-profit/obveznice-hrvatske-vlade-su-smece_251846

Kakve su šanse da Crobex naraste poslje ovakvih članaka
Moje mišljenje da naraste ravno je NULI pojačano sa minusom

http://www.poslovni.hr/113846.aspx

Tonemo samo tonemo pa dije više kraj toj krizi

New Report

Close